Η Billie Eilish στο Carpool Karaoke του James Corden

0

Στο πιο πρόσφατο Carpool Karaoke, ο James Corden είχε για καλεσμένη του την αγαπημένη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Billie Eilish. Η νεαρή ποπ σταρ, που φέτος σημείωσε τεράστια επιτυχία μέσα από τα κομμάτια της, συγκαταλέγεται, για πολλούς, στα κορυφαία πρόσωπα και μουσικά φαινόμενα του 2019. 

Ορισμένες από τις επιτυχίες της που επέλεξε να τραγουδήσει σ' αυτό το karaoke ήταν το «bad guy», το «all the good girls go to hell» και το «Ocean Eyes», ενώ παράλληλα απαντά και στις ερωτήσεις του Corden σχετικά με την πρώτη της συνάντηση με τον Justin Bieber παίζοντας γιουκαλίλι.

 

Lifo Picks
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν λιώνουν οι παγετώνες/When Glaciers Go: Life Without Water

Lifo Picks / Όταν λιώνουν οι παγετώνες

Η κλιματική αλλαγή προκαλεί το λιώσιμο των παγετώνων στο Νεπάλ με ανησυχητικούς ρυθμούς, απειλώντας τα εύθραυστα οικοσυστήματα, τις ευάλωτες κοινότητες και τις χιλιάδες καλλιέργειες που βασίζονται στα ποτάμια που τροφοδοτούνται από τους πάγους.
NEWSROOM
«Σημασία έχει ν’ αγαπάς»!

Lifo Picks / «Σημασία έχει ν’ αγαπάς… άνευ όρων»: Δείτε την ταινία σε στίχους-μουσική Φοίβου Δεληβοριά

Η LiFO προβάλλει σε αποκλειστικότητα τη μουσική ταινία «Σημασία έχει ν’ αγαπάς» σε στίχους-μουσική Φοίβου Δεληβοριά, σενάριο Άννας Χατζησοφιά και σκηνοθεσία Νίκου Σούλη, που παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σπούτνικ.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ