Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (4-10/8/2022)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (4-10/8/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο τομέας της εργασίας παίρνει σημαντική ώθηση με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 4/8 και καθώς είναι κυβερνήτης της, επαφές για επαγγελματικούς σκοπούς θα αποδώσουν καρπούς. Μέχρι τις 26/8 θα είναι ιδανική εποχή για να στείλετε βιογραφικά και να δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας. Στις 7/8 πραγματοποιείται το τελευταίο τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο όσο είναι ακόμα στον Υδροχόο. Ενδεχομένως να προκαλέσει εμπόδια οικονομικής φύσεως και να φρενάρει την υλοποίηση μιας ιδέας. Πιθανή σύγκρουση με ηλικιωμένο άτομο ή με εργοδότες στις 9/8 με την αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 4/8 ο πλανήτης της επικοινωνίας θα σας ενθαρρύνει να στρέψετε την προσοχή σε επενδύσεις, θα φέρει νέες δημιουργικές ιδέες και ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Μέχρι τις 26/8 θα είναι ιδανική εποχή για να αναλάβετε ρίσκα, να κάνετε τις διακοπές σας και να φλερτάρετε οι ελεύθεροι. Στις 7/8 πραγματοποιείται το τελευταίο τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο και κάποιες προκλήσεις στον τομέα της καριέρας θα σας αναγκάσουν να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια στις 9/8 με την αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στις 4/8 ο κυβερνήτης σας ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο και καθώς κυβερνά τον τομέα της οικιακής σας ζωής, θα δώσετε έμφαση στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Μέχρι τις 26/8 θα είναι μια καλή εποχή για αναζήτηση κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης, καθώς θα ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις, ενώ θα έχετε και συχνές επισκέψεις συγγενικών προσώπων. Στις 7/8 πραγματοποιείται το τελευταίο τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο όσο είναι ακόμα στον Υδροχόο και ό,τι αφορά το εξωτερικό, τα ταξίδια ή τις σπουδές ενδεχομένως να συναντήσουν προβλήματα. Η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα στις 9/8 θα προκαλέσει ανισορροπία στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα επικοινωνιακό διάστημα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 4/8 και μέχρι τις 26/8 θα είναι εξαιρετική εποχή για σύντομα ταξίδια και επαφές με οικείους. Προωθήστε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας, στείλτε ενημερωτικά emails ή ξεκινήστε ένα σεμινάριο για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Στις 7/8, που πραγματοποιείται το τελευταίο τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο όσο είναι ακόμα στον Υδροχόο, θα προκύψουν οικονομικά ζητήματα και η εφαρμογή μιας ιδέας θα μείνει στην άκρη. Μια δύσκολή μέρα για τις σχέσεις και τις συνεργασίες είναι στις 9/8 με την αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν από τις 4/8 που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο και μέχρι τις 26/8 θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας σε διαπραγματεύσεις και επενδύσεις. Μπορεί να κλείσετε μια συμφωνία που θα φέρει αύξηση εσόδων ή να έχετε αύξηση αποδοχών μέσω της εργασίας σας. Στις 7/8 το τελευταίο τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα προκαλέσει κρίση στις σχέσεις με ηλικιωμένους και πρέπει να προσέξετε ώστε να μη χάσετε το δίκιο σας. Ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας στις 9/8 που πραγματοποιείται η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα. Αποβάλετε το στρες με ασκήσεις, κολύμβηση ή περπάτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές και μαθησιακές σας δεξιότητες που θα είναι άριστες από τις 4/8 που εισέρχεται ο κυβερνήτης σας ο Ερμής στο ζώδιό σας. Μέχρι τις 26/8 θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά στις σπουδές, στην προώθηση υπηρεσιών, ενώ θα έχετε και έντονη κοινωνική ζωή, οπότε θα αυξηθούν και οι πιθανότητες να ερωτευτείτε. Στις 7/8 πραγματοποιείται το τελευταίο τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, οπότε ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα σε ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας. Στις 9/8 αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα προσέξτε για πιθανή σύγκρουση με το ταίρι σας ή με φίλους.

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 4/8 θα είναι μια καλή εποχή για να εξασκήσετε τα ταλέντα σας, καθώς η έμπνευσή σας θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σας πολλές. Μέχρι τις 26/8 έχετε τον νου σας για πιθανό παρασκήνιο. Το τελευταίο τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο στις 7/8 μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σας και οι σκηνές ζηλοτυπίας θα προκαλέσουν τεταμένη ατμόσφαιρα. Επίσης, μια δύσκολη μέρα θα είναι στις 9/8 με την αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα. Αν σκοπεύετε να αλλάξετε κατεύθυνση στις σπουδές, φροντίστε να έχετε συγκεκριμένα επιχειρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τομέας της κοινωνικής σας ζωής ενεργοποιείται από τις 4/8 με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο και μέχρι τις 26/8 θα έχετε συχνές επαφές με φίλους και θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες μέσω της ψυχαγωγίας ή συλλογικών δραστηριοτήτων. Καινοτόμες ιδέες και προϊόντα θα τα προωθήσετε με επιτυχία. Στις 7/8 προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στον τομέα της οικιακής σας ζωής. Η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα στις 9/8 θα φέρει έναν έρωτα σε ένα ταξίδι ο οποίος, όμως θα είναι εφήμερος. Αποφύγετε τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καριέρα και οι φιλοδοξίες σας θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας από τις 4/8 που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο και μέχρι τις 26/8 θα είναι ιδανική εποχή για επαφές με άτομα με τα οποία μπορεί να συνεργαστείτε, με πρόσωπα εξουσίας ή με τον εργοδότη σας. Ενημερώστε τον ιστότοπό σας και διαφημίστε τις υπηρεσίες σας. Υπογραφές συμβολαίων θα ευνοηθούν. Το τετράγωνο Κρόνου - Άρη στις 7/8 προμηνύει κάποια επικοινωνιακά προβλήματα με άτομα από τον χώρο της εργασίας ή εμπόδια στις μετακινήσεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση ξένων χρημάτων στις 9/8 με την αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης ενεργοποιείται από τις 4/8 που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο. Μέχρι τις 26/8 ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και θέματα σπουδών θα ευνοηθούν. Αξιοποιήστε τις μαθησιακές σας δεξιότητες και επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Οι προοπτικές για επιτυχή αποτελέσματα είναι πολύ καλές. Αποφύγετε στις 7/8 τις επενδύσεις και τα ρίσκα, καθώς το τετράγωνο Κρόνου - Άρη μπορεί να προκαλέσει απώλειες. Επίσης, κρατήστε ένα μέτρο στα έξοδα για την ψυχαγωγία. Στις 7/8 η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα θα προκαλέσει πρόσφορο έδαφος για πιθανή ένταση με συνεργάτες ή με το ταίρι σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν από τις 4/8 που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο. Μέχρι τις 26/8 δώστε έμφαση σε διαπραγματεύσεις, κυνηγήστε ευκαιρίες για μια νέα πηγή εσόδων και διευθετήστε κληρονομικά ζητήματα. Ιδανική εποχή για ρύθμιση οφειλών και αναζήτηση χρηματοδότησης. Θετικές οι εξελίξεις στα ερωτικά σας αν είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες. Μια κρίσιμη μέρα για τις οικογενειακές σχέσεις είναι στις 7/8 με το τετράγωνο Κρόνου - Άρη. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος που εσείς θα διαχειριστείτε την κρίση. Στις 9/8, με την αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα, θα είναι αυξημένο το άγχος και θα πρέπει να το αποβάλετε μέσω ασκήσεων.

ΙΧΘΥΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις τονίζονται από τις 4/8, που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο, και μέχρι τις 26/8 θα είναι ιδανική εποχή για να έρθετε πιο κοντά με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Περάστε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας μέσω δραστηριοτήτων που σας ευχαριστούν. Διαπραγματεύσεις και συνεργασίες θα ευνοηθούν. Μια δύσκολη μέρα που μπορεί να προκληθούν εντάσεις με οικείους (αδέλφια, κ.λπ.) είναι στις 7/8, οπότε πραγματοποιείται το τετράγωνο Κρόνου - Άρη. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας. Στις 9/8 μια φιλία θα δοκιμαστεί αν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον. Η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα θα εντείνει τα συναισθήματά σας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί όλοι πλέον πίνουν Negroni;

Ο επόμενος κόσμος / Γιατί όλοι πλέον πίνουν Negroni;

Η Δώρα Μάστορα συζητά με τους Brand Ambassadors του Campari, Κυριάκο Κουτρουμπή και Βασίλη Κοτζαμπασόπουλο, καθώς και τέσσερις bartenders για το Negroni Week, την μακρά ιστορία του νο.1 κοκτέιλ σε όλο τον κόσμο αλλά και όσα χρειάζονται για να φτιαχτεί το τέλειο Negroni.
ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
Τι απέγινε η «χημική γενιά» των Ελλήνων ρέιβερ;

Βιβλίο / Τι απέγινε η «χημική γενιά» των Ελλήνων ρέιβερ;

Μια «underground» συζήτηση με τον Λέανδρο Κυριακόπουλο περί ρέιβ, νέων τεχνολογιών και άλλων «δαιμονίων», με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Αναπαραστάσεις του ανοίκειου - νομαδισμός και αισθητική στην ρέιβ ψυχεδελική σκηνή» (εκδ. Νήσος).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ