Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (25-31/8/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (25-31/8/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα σας βρίσκουν επικεντρωμένους στις σχέσεις, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Στις 26/8 ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και μέχρι τις 10/9 που γυρίζει ανάδρομος θα είναι μια καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και στις συνεννοήσεις με πρόσωπα από τον χώρο της εργασίας. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 είναι ιδανική στιγμή για να γυρίσετε σελίδα, να οργανωθείτε και να στείλετε βιογραφικά, ή να ξεκινήσετε μια νέα ρουτίνα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 26/8 και τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8. Μέχρι τις 10/9 που ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό όσοι αναζητάτε μια νέα κατεύθυνση στα επαγγελματικά σας, στείλτε βιογραφικά και κυνηγήστε νέες ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε διαφορετικούς τομείς από το αντικείμενό σας. Ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή ή σε ένα έργο που είναι στα σκαριά θα ευνοηθεί με τη Νέα Σελήνη, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις επενδύσεις και τις περιττές δαπάνες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Νέες δημιουργικές ιδέες και ευκαιρίες για βελτίωση της ερωτικής σας ζωής από τις 26/8 που ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό. Εξαιρετική εποχή για φλερτ και για προώθηση των ταλέντων σας. Αν είναι να κλείσετε μια συμφωνία, κάντε το μέχρι τις 10/9 που γυρίζει ανάδρομος. Αν οι διελεύσεις είναι αρμονικές, θα έχετε αίσιες εξελίξεις που θα αφορούν τα παιδιά. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 θα ευνοήσει ένα καινούριο ξεκίνημα στον τομέα της οικιακής σας ζωής. Ίσως να είναι μια μετακόμιση, αγορά κατοικίας ή η έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα επικοινωνιακό διάστημα ξεκινά από τις 26/8 που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό και θα είναι μια καλή εποχή για να βελτιώσετε τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Οι επαφές σας θα είναι πιο συχνές, ενώ θα έχετε και πολλές επισκέψεις στο σπίτι ή στο εξοχικό σας. Αγοραπωλησίες ακινήτων μέχρι τις 10/9 που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος θα ευνοηθούν και θα γίνουν δίχως εμπόδια και καθυστερήσεις. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 ξεκινά μία φάση πολλών μετακινήσεων και τα αποτελέσματα της προώθησης των υπηρεσιών σας θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Εμπορικές συναλλαγές θα αυξήσουν τα κέρδη σας.

ΛΕΩΝ

Με την προώθηση των υπηρεσιών και των δεξιοτήτων σας θα ασχοληθείτε από τις 26/8 που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό, ενώ παράλληλα θα βελτιώσετε και σχέσεις με αδέλφια και οικείους. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και δώστε έμφαση σε εμπορικές συναλλαγές που θα αυξήσουν τα κέρδη σας. Υπογραφές συμβάσεων προσπαθήστε να γίνουν μέχρι τις 10/9 που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος. Στις 27/8 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τα οικονομικά σας και μέχρι την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου μπορεί να κλείσετε μια καλή συμφωνία ή να κάνετε μια επικερδή επένδυση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εποχή διαπραγματεύσεων και διευθέτησης οικονομικών ζητημάτων από τις 26/8 που εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Ζυγό και αν δεν έχετε παράλογες απαιτήσεις θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας είτε μέσω μιας απασχόλησης με καλύτερες αποδοχές είτε μέσω επενδύσεων. Μέχρι τις 10/9 που γυρίζει ανάδρομος μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σηματοδοτεί μια καινούρια αρχή για εσάς, που μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας ή την προσωπική σας ζωή. Ιδανική εποχή για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας οι επικοινωνιακές και μαθησιακές σας δεξιότητες θα είναι ανεπτυγμένες και μέχρι τις 10/9 που γυρίζει ανάδρομος θα πρέπει να δώσετε έμφαση σε επαφές που θα σας ωφελήσουν στα επαγγελματικά σας ή στην προσωπική σας ζωή. Σκεφτείτε ποιοι τομείς χρήζουν βελτίωσης και βάλτε προτεραιότητες. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σάς καλεί να χαλαρώσετε και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Ξεκαθαρίστε τους προσωπικούς σας στόχους, ετοιμάστε ένα πλάνο και ασχοληθείτε με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία ώστε να επανέλθετε δριμύτεροι όταν μεταβεί ο Ήλιος στο ζώδιό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό ξεκινά μια φάση εσωστρέφειας, όπου θα προτιμήσετε να δουλέψετε παρασκηνιακά, τουλάχιστον μέχρι να είστε σίγουροι πως δρομολογείται η εφαρμογή ενός νέου στόχου. Καταστρώστε τα σχέδιά σας κι εξασκήστε τα ταλέντα σας που θα είναι ανεπτυγμένα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 τονίζει τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής και είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε μια έξυπνη συμμαχία ή να οργανώσετε μια κοινωνική εκδήλωση. Αναζητήστε άτομα που θα σας στηρίξουν σε ένα νέο εγχείρημα ώστε να μοιραστείτε τις ευθύνες και ενταχθείτε σε μια ομάδα για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα είναι απαιτητικές και νιώθετε έντονα την ανάγκη για ψυχαγωγία. Από τις 26/8 που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό θα είναι ιδανική εποχή για κοινωνικές επαφές και συναντήσεις με φίλους. Αν είχαν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις, θα επιλυθούν και θα επανέλθουν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας. Θέστε νέους στόχους μέχρι τις 10/9 που γυρίζει ανάδρομος και μπορεί να σας πιάσει αναποφασιστικότητα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σημάνει ένα καινούριο ξεκίνημα στην καριέρα σας και θα ευνοήσει την εφαρμογή ενός νέου εγχειρήματος. Οι προσπάθειές σας θα επιβραβευτούν μέσω της αύξησης των αποδοχών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας θα απορροφήσουν την προσοχή σας καθώς στις 26/8 εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό και θα ευνοηθούν οι επαφές με πρόσωπα που θα σας στηρίξουν σε ένα εγχείρημα ή που θα σας προτείνουν μια συνεργασία. Προωθήστε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας, βελτιώστε το επαγγελματικό σας προφίλ και επενδύστε κάποια χρήματα στη διαφήμιση των προϊόντων σας. Υπογραφές συμβάσεων θα ευνοηθούν μέχρι τις 10/9 που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 είναι ιδανική εποχή για ένα νέο ξεκίνημα στις σπουδές, ταξίδια και συνεργασίες στο εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης ενεργοποιείται από τις 26/8 με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό και μέχρι τις 10/9 που γυρίζει ανάδρομος θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε θέματα σπουδών και σε επαφές με άτομα με τα οποία μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες σε έναν νέο προορισμό. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις, τα μέσα ενημέρωσης και τα ταξίδια. Η Νέα Σελήνη στις 27/8 στην Παρθένο θα ευνοήσει τη χορήγηση ενός δανείου, μιας υποτροφίας ή ενός μπόνους. Ιδανική εποχή και για το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης.

ΙΧΘΥΣ

Με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε, από τις 26/8 που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό, και με περιουσιακά ζητήματα. Μέχρι τις 10/9 που γυρίζει ανάδρομος θα διευκολυνθείτε πολύ αν ζητήσετε κάποιο δάνειο ή αν κάνετε ρύθμιση μιας οφειλής. Επίσης, μπορείτε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ και αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 2/87 είναι εξαιρετική στιγμή για να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία. Διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμβολαίων θα ευνοηθούν.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20-26/10/2022)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20-26/10/2022)

Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά και έπειτα από πολλούς μήνες που μείνατε άπραγοι λόγω αισθηματικής κατάπτωσης, μπορείτε πλέον να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να σκεφτείτε πώς θα βελτιώσετε τη ζωή σας.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 12/10 -Περπατώντας με λευκό μπαστούνι στην Αθήνα

Ζούμε, ρε! / Περπατώντας με λευκό μπαστούνι στην Αθήνα

H Χρυσέλλα Λαγαρία και ο Θοδωρής Τσάτσος εξηγούν πώς το λευκό μπαστούνι βοηθά τα άτομα με αναπηρία στην όραση να είναι ανεξάρτητα και να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που συναντούν στις καθημερινές μετακινήσεις τους.
THE LIFO TEAM
ΔΕΥΤΕΡΑ 11/10- Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι είναι δέντρα που συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Παγκρατάρα μου, σ’ αγαπώ

Living / Παγκρατάρα μου, σ’ αγαπώ!

Εφτά κάτοικοι της περιοχής-προέκταση του κέντρου της πόλης μιλούν για τη ρουτίνα τους, για τα αγαπημένα τους μέρη και σημεία στη γειτονιά της Αθήνας που είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια πρόκληση για όσους ψάχνουν να παρκάρουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ