Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο Facebook Twitter

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο

0

ΚΡΙΟΣ

Ο Αύγουστος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 4/8 και καθώς βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά δίνει έμφαση στην επικοινωνία που θα αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας, είναι μια καλή εποχή για να στείλετε βιογραφικά και να δώσετε συνεντεύξεις. Στις 11/8 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και βγάζει στην επιφάνεια τον ερωτισμό σας. Οι απολαύσεις και οι δημιουργικές ενασχολήσεις θα αποτελέσουν προτεραιότητα και για όσους δουλεύατε το προηγούμενο διάστημα θα είναι εξαιρετική εποχή για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Στις 12/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο μπορεί να ζορίσει τους γεννημένους προς το τέλος του 2ου δεκαημέρου επειδή θα προκύψει κάτι έκτακτο και θα σας αναγκάσει να επισπεύσετε την επιστροφή σας. Ίσως να αφορά τα οικονομικά, καθώς συμμετέχει και ο Ουρανός σε τετράγωνο, ο οποίος μάλιστα γυρίζει ανάδρομος στις 24/8 και για τους επόμενους πέντε μήνες θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο διαχείρισης των πόρων σας, καθώς θα υπάρχουν αυξομειώσεις στα οικονομικά σας. Στις 20/8 ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, εισέρχεται στους Διδύμους και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας και στον τρόπο που θα εκφράζετε τις απόψεις ή τις ιδέες σας, ώστε να αποφεύγετε τις εντάσεις με οικείους. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο από τις 26/8 που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό και θα είναι εξαιρετική εποχή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 δίνει ευκαιρίες για ένα καινούργιο ξεκίνημα στα επαγγελματικά των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο Facebook Twitter

Με δημιουργική διάθεση σας βρίσκει ο Αύγουστος, ενώ θα σας απασχολήσει και η ενίσχυση του εισοδήματός σας. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 4/8 θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάποια επένδυση, ωστόσο θα πρέπει να λάβετε υπόψη και τις επικρατούσες συνθήκες. Πάντως είναι εξαιρετική εποχή για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι ή/και τα παιδιά σας και για να φλερτάρετε οι ελεύθεροι. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11/8 φέρνει αρμονία στην οικογενειακή σας ζωή και θα ασχοληθείτε με τη φροντίδα του σπιτιού και των αγαπημένων σας προσώπων. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια μετακόμιση ή να βελτιώσετε τον χώρο σας, θα διευκολυνθείτε αρκετά. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός εγχειρήματος ή ενός κύκλου εργασιών. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι δύσκολη εξαιτίας της συνόδου με τον Κρόνο που δείχνει κάποιες πιέσεις από πρόσωπα εξουσίας ή προβλήματα με ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας σε τετράγωνο θα εντείνει την ανάγκη σας για αυτονομία και θα κυνηγήσετε τα όνειρά σας μέσω μιας δύσκολης πορείας. Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στις 24/8 και μέσα στους επόμενους πέντε μήνες θα μπορέσετε να βρείτε τον προσανατολισμό σας, δοκιμάζοντας την τύχη σας σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Από τις 26/8, που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό, δώστε έμφαση σε επαγγελματικές επαφές και προωθήστε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 θα ευνοήσει το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης και τη δημιουργία οικογένειας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα και την κερδοσκοπία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο Facebook Twitter

Με συχνές μετακινήσεις και αλλαγές του τόπου διαμονής ξεκινάει ο Αύγουστος, καθώς στις 4/8 ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, εισέρχεται στην Παρθένο, ενεργοποιώντας τον τομέα την οικιακής σας ζωής. Λόγω της φύσης του επαγγέλματός σας η παραμονή σας σε έναν τόπο θα είναι μικρής διάρκειας, αλλά επειδή προσαρμόζεστε εύκολα στις αλλαγές, δεν θα είναι πρόβλημα για εσάς. Εξαιρετική εποχή για διαπραγματεύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων καθώς και για επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 11/8 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και κάνει την επικοινωνία πολύ ευχάριστη, η διάθεσή σας για αποδράσεις θα είναι αυξημένη και θα περνάτε ποιοτικό χρόνο με όσους σας έχουν λείψει. Στις 12/8 πραγματοποιείται μια δύσκολη Πανσέληνος που θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Η σύνοδος με τον Κρόνο φέρνει εμπόδια σε ταξίδια, θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις. Πολλοί από εσάς θα αναθεωρήσετε τις αποφάσεις σας, καθώς συμμετέχει και ο Ουρανός σε τετράγωνο, και ειδικά από τις 24/8, που γυρίζει ανάδρομος, θα νιώθετε πιο έντονα τη ανάγκη για αλλαγή κατεύθυνσης. Μέσα στους επόμενους πέντε μήνες θα μπορέσετε να αποβάλετε φόβους και ανασφάλειες που σας προκαλούν στασιμότητα, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε με τον εαυτό σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό στις 26/8 το φλερτ και η αναζήτηση ερωτικού συντρόφου θα ευνοηθούν, ενώ οι γονείς θα έρθετε πιο κοντά στα παιδιά. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 φέρνει έναν καινούργιο ξεκίνημα στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο (ενδεχομένως αλλαγή κατοικίας), αλλά δεν θα είναι υπό ευχάριστες συνθήκες, επειδή θα έχει μεσολαβήσει κάποια ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο Facebook Twitter

Ο Αύγουστος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 4/8 και καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας κυβερνά τον συγκεκριμένο τομέα οι μετακινήσεις και οι επαφές για την προώθηση των υπηρεσιών σας θα είναι συχνές και θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Επίσης, θα ευνοηθούν οι σύντομες αποδράσεις και η επικοινωνία με οικείους. Αρκετοί από εσάς θα συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία και θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως. Από τις 11/8, που εισέρχεται η Αφροδίτη στην Παρθένο, να αναμένετε βελτίωση στα οικονομικά σας. Διαπραγματεύσεις και σημαντικές αγορές θα ευνοηθούν, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των πόρων σας, καθώς θα έχετε μια τάση για σπατάλες δίχως να σκέφτεστε τις επιπτώσεις. Στις 12/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα ταρακουνήσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, καθώς η σύνοδος με τον Κρόνο φέρνει έκτακτα έξοδα και δαπάνες που θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα. Η συμμετοχή του Ουρανού σε τετράγωνο υποδηλώνει ανατροπές σχεδίων για όσους δεν ήταν προνοητικοί. Από τις 24/8, που γυρίζει ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία και για τους επόμενους πέντε μήνες θα έχετε πολλές ιδέες που θα σας ωθούν στην αναζήτηση νέων συνεργατών, αλλά θα πρέπει να αποφεύγετε τη βιασύνη και την εξιδανίκευση καταστάσεων. Από τις 26/8, που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό, θα είναι μια καλή εποχή για διαπραγματεύσεις, αγορά ή ενοικίαση κατοικίας και για βελτίωση των σχέσεων μέσα στην οικογένεια. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα αφορά ένα σύντομο ταξίδι ή έναν κύκλο μαθημάτων, δεν θα λείψουν όμως και οι παρασκηνιακές ενέργειες.

ΛΕΩΝ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο Facebook Twitter

Ο Αύγουστος σας βρίσκει επικεντρωμένους στα οικονομικά και από τις 4/8, που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο, θα δώσετε έμφαση σε επαφές και διαπραγματεύσεις που θα φέρουν περισσότερα έσοδα. Συζητήστε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας, αναζητήστε μια θέση εργασίας που θα πληροί τις ανάγκες σας ή επενδύστε ένα μέρος των πόρων σας, αρκεί να έχετε τις απαραίτητες γνώσεις για τις τάσεις των αγορών. Στις 11/8 εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα είστε πολύ γοητευτικοί. Η βελτίωση της εμφάνισής σας θα είναι αξιοσημείωτη και θα προσελκύετε τα βλέμματα πάνω σας, οπότε θα είναι ιδανική εποχή για φλερτ και βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Μέσω των απολαύσεων και της ψυχαγωγίας θα αναζωογονηθείτε. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 θα προκαλέσει μια κρίση στις σχέσεις των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο, καθώς συμμετέχουν ο Κρόνος και ο Ουρανός σε δυσαρμονικές όψεις. Οι απαιτήσεις των άλλων θα εξαντλήσουν την υπομονή σας και μπορεί να λήξει άδοξα μια συνεργασία. Εν τω μεταξύ ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στις 24/8 και μέσα στους επόμενους πέντε μήνες θα αλλάξετε αρκετά επαγγέλματα μέχρι να βρείτε αυτό που θα πληροί τις ανάγκες σας, αλλά θα σας κάνει καλό επειδή θα ξεκολλήσετε από καταστάσεις που δεν έχουν προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης. Συχνές επαφές και σύντομες αποδράσεις από τις 26/8 που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό. Στις 27/8 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σηματοδοτεί νέες διαπραγματεύσεις για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, επειδή θα έχουν δημιουργηθεί εντάσεις με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο Facebook Twitter

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας ανάγκες και με υποθέσεις που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Από τις 4/8 που εισέρχεται ο κυβερνήτης σας ο Ερμής στο ζώδιό σας οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες κι αν τις αξιοποιήσετε, θα έχετε οφέλη που θα αφορούν την επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε και να εκφράζετε τις ιδέες και τις απόψεις σας με τακτ. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 11/8 θα νιώθετε την ανάγκη για ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας και θα αποφεύγετε τις κοινωνικές επαφές. Ιδανική εποχή για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 φέρνει στο επίκεντρο τα επαγγελματικά των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο και η σύνοδος με το Κρόνο δείχνει πως η αύξηση του φόρτου εργασίας θα σας φέρει στα πρόθυρα της εξάντλησης. Η συμμετοχή του Ουρανού σε τετράγωνο θα αλλάξει τα σχέδιά σας και ενδεχομένως να αναζητήσετε μια νέα θέση εργασίας σε μακρινό προορισμό. Από τις 24/8 και για τους επόμενους 5 μήνες, που γυρίζει ο Ουρανός ανάδρομος, θα ταξιδεύετε συχνά μέσα μέχρι να βρείτε το επάγγελμα που θα σας ταιριάξει. Οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα έχουν καλύτερες προοπτικές από τις 26/8 που θα περάσει ο Ερμής στον Ζυγό. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 27/8 αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά και πρέπει να οραματιστείτε το μέλλον σας θέτοντας νέους στόχους. Ξεκινήστε νέες δράσεις και βελτιώστε τους τομείς στους οποίους υπάρχουν μελανά σημεία, ώστε να μην κουβαλάτε περιττό φορτίο.

ΖΥΓΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο Facebook Twitter

Ο Αύγουστος ξεκινά με εσωστρεφή διάθεση και όσοι ασχολείστε με τα μελλοντικά σας σχέδια θα κρατήσετε σιγή ιχθύος, κάτι που θα σας βγει σε καλό, καθώς υπάρχει κίνδυνος για παρασκηνιακές ενέργειες. Από τις 4/8, που εισέρχεται ο Ερμής την Παρθένο, να προσέχετε σε ποιους λέτε τα μυστικά σας και να αποφεύγετε όσους προσπαθούν να εκμαιεύσουν διάφορες πληροφορίες. Πιο ευχάριστη θα είναι η επικοινωνία από τις 11/8 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και καθώς θα είστε πιο πρόθυμοι για κοινωνικές επαφές, θα είναι ιδανική εποχή για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και για να βελτιώσετε σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Αν ξεκινήσετε μια συλλογική δράση, θα συναντήσετε άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μπορεί σε ένα από αυτά να βρείτε τον έρωτα. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 θα δυσκολέψει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, αν δεν είστε κατασταλαγμένοι για τη σχέση σας, καθώς η σύνοδος με τον Κρόνο θα σας αναγκάσει να πάρετε μια απόφαση και ή θα προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, που είναι η επισημοποίηση ή θα δώσετε ένα τέλος. Η συμμετοχή του Ουρανού (ο οποίος θα είναι ανάδρομος από τις 24/8) σε τετράγωνο θα κάνει περίπλοκη την ερωτική σας ζωή. Στις 26/8 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας και βελτιώνονται οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες, οπότε θα μπορέσετε να προωθήσετε με επιτυχία τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 σας καλεί να ρίξετε τους ρυθμούς σας, να ξεκουραστείτε και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο Facebook Twitter

Με έντονη κοινωνική ζωή και επαφές με άτομα με τα οποία έχετε κοινό όραμα ξεκινάει ο Αύγουστος, καθώς στις 4/8 εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία με φίλους και συνεργάτες. Νέες ιδέες θα τις προωθήσετε με επιτυχία και θα βρείτε τα κατάλληλα άτομα για να πλαισιώσουν μια νέα προσπάθεια. Να είστε πρόθυμοι για καινούργιες γνωριμίες γιατί οι προοπτικές βελτίωσης της ερωτικής σας ζωής είναι πολύ καλές. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 11/8 αρχίζουν να γίνονται εμφανή τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας στην καριέρα και θα αυξηθούν τα κέρδη και η φήμη σας. Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε και με τη φροντίδα των ηλικιωμένων της οικογένειας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 σε σύνοδο με τον Κρόνο φέρνει αύξηση ευθυνών που θα αφορούν την οικογένεια και σε κάποιες φάσεις θα νιώσετε πιεσμένοι. Προσπαθήστε να εξοικονομήσετε χρόνο για τον εαυτό σας ώστε να μη δημιουργηθούν εντάσεις, καθώς ο Ουρανός (ο οποίος θα είναι ανάδρομος από τις 24/8) σε τετράγωνο προμηνύει αστάθεια στις σχέσεις σας. Ο Ερμής, με την είσοδό του στον Ζυγό στις 26/8, σας καλεί να αποφεύγετε τις ίντριγκες και να προσέχετε σε ποιους θα λέτε τα μυστικά σας. Μπορεί να εμπιστευτείτε άτομα που θα εκμεταλλευτούν κάποια αδύναμη στιγμή σας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας, που μπορεί να αφορά την εφαρμογή ενός εγχειρήματος. Επίσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να μοιραστείτε τα βάρη με άτομα που θα σας στηρίξουν έμπρακτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο Facebook Twitter

Ο Αύγουστος είναι μήνας επαφών και διαπραγματεύσεων για εσάς που κυνηγάτε ευκαιρίες προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας και από τις 4/8, που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο, θα είναι εξαιρετική εποχή για επαφές με άτομα που θα σας προτείνουν μια θέση εργασίας. Συζητήστε με τον εργοδότη σας σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας και με πρόσωπα που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας. Μια πιο ανάλαφρη περίοδος ξεκινά από τις 11/8, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και η διάθεσή σας για ταξίδια θα είναι έντονη, οπότε θα είναι μια καλή εποχή για όσους ξεκινάτε τις διακοπές σας. Αρκετοί θα ζήσετε ένα δυνατό ερωτικό ειδύλλιο και θα μετοικήσετε σε έναν μακρινό προορισμό. Όσοι δώσετε έμφαση σε θέματα σπουδών, φροντίστε να κάνετε διαλείμματα μέσω σύντομων εξορμήσεων. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 σε σύνοδο με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα εντείνει την ανάγκη σας για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης, επειδή θα επικρατεί αστάθεια στον συγκεκριμένο τομέα. Η συμμετοχή του Ουρανού σε τετράγωνο φέρνει ανατροπές σε επαγγελματικά ταξίδια και αργοπορία σε εξελίξεις έπειτα από επαφές που θα γίνουν. Από τις 24/8, που γυρίζει ο Ουρανός ανάδρομος, θα δοκιμάσετε την τύχη σας σε διάφορα επαγγέλματα μέχρι να κατασταλάξετε. Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον από τις 26/8 που εισέρχεται ο Ερμής στον Ζυγό και θα είστε πολύ δημοφιλείς. Ένα καινούργιο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας ενθαρρύνει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 και θα είναι εξαιρετική εποχή για να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο Facebook Twitter

Ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας θα ευνοηθούν από τις 4/8 που εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο, οπότε μπορούμε να πούμε πως ο Αύγουστος ξεκινά με αισιόδοξη διάθεση. Επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και νέες εμπειρίες θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας, ενώ μπορεί να ερωτευτείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, αλλά καλό θα είναι να αποφύγετε τις δεσμεύσεις. Στις 11/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα και φωτίζει τον τομέα των χρημάτων και του έρωτα. Έσοδα μέσω κοινών πόρων ή ενός επιδόματος θα ενισχύσουν το εισόδημά σας και θα ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Οι ελεύθεροι αφήστε στην άκρη τα κινητά και δώστε έμφαση στο φλερτ και τις καινούριες γνωριμίες. Η εποχή ενδείκνυται για βελτίωση της ερωτικής σας ζωής, αρκεί να κοινωνικοποιηθείτε. Στις 12/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει στην επιφάνεια ένα οικονομικό θέμα και οι δυσαρμονικές όψεις του Κρόνου και του Ουρανού θα σας αναγκάσουν να κάνετε περικοπές στα έξοδα των διακοπών ή να αλλάξετε τα σχέδιά σας και να προτιμήσετε πιο οικονομικές λύσεις σε ό,τι αφορά την ψυχαγωγία. Ο Ουρανός από τις 24/8 γυρίζει ανάδρομος και η ερωτική σας ζωή θα είναι ασταθής επειδή θα είστε αναποφάσιστοι. Ο Ερμής, με την είσοδό του στον Ζυγό στις 26/8, θα ευνοήσει την καριέρα και την αύξηση της φήμης σας και θα πετύχετε πολλά μέσω επαφών με πρόσωπα εξουσίας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα στις σπουδές ή τα επαγγελματικά σας και δίνει ευκαιρίες σε όσους βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο Facebook Twitter

Ο Αύγουστος ξεκινά με στραμμένη την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα, καθώς στις 4/8 εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο, ενεργοποιώντας τον τομέα των κοινών σας πόρων. Αν σκοπεύετε να ζητήσετε μια χρηματοδότηση, να ρυθμίσετε μια οφειλή ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, είναι μια καλή εποχή. Οι ελεύθεροι επιστρατεύστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και δώστε έμφαση στο φλερτ και την αναζήτηση ερωτικού συντρόφου, καθώς οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 11/8 οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς (μπορούν να βελτιωθούν και θα είναι ιδανική εποχή για συνεργασίες και για γάμο. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας σε σύνοδο με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 12/8 θα φέρει τις προσωπικές σας επιθυμίες σε κόντρα με τις ανάγκες της οικογένειας ή των συνεργατών και μπορεί να προκληθούν εντάσεις, αν δεν κοντρολάρετε τον θυμό σας. Ο Ουρανός στις 24/8 γυρίζει ανάδρομος και μέσα στους επόμενους πέντε μήνες θα έχετε συχνές αλλαγές στον τόπο διαμονής λόγω των επαγγελματικών σας. Στις 26/8 ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή εποχή για ταξίδια και για όσους θέλετε να απολαύσετε τις διακοπές σας μακριά από την πολυκοσμία και τη βαβούρα. Οι διανοητικές σας ικανότητες θα συμβάλουν στην επιτυχή έκβαση θεμάτων σχετικών με σπουδές, εκδόσεις και την προώθηση ενός συγγραφικού σας έργου. Υπογραφές συμβάσεων, σύναψη έξυπνων συμμαχιών και ερωτικών σχέσεων θα ευνοηθούν με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8.

ΙΧΘΥΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο Facebook Twitter

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που δώσατε έμφαση στα επαγγελματικά σας, ήρθε η στιγμή για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην επικοινωνία με άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Στις 4/8 εισέρχεται ο Ερμής στην Παρθένο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μπορέσετε να κλείσετε μια καλή συμφωνία όσοι αναζητάτε νέες ευκαιρίες, ενώ θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα επιλυθούν θέματα που σας απασχολούν. Η Αφροδίτη, με την είσοδό της στον Λέοντα στις 11/8, εκτός του ότι θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη, θα σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Ακολουθήστε ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα ακόμα κι αν είστε σε διακοπές και αξιοποιήστε τα οφέλη του ήλιου και της κολύμβησης. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 θα εντείνει την ανάγκη σας να αποβάλετε ανησυχίες και άγχη που σας εμποδίζουν να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, κάτι που μπορεί να είναι αποτέλεσμα των πιέσεων που θα προκαλέσει ο Κρόνος σε σύνοδο. Η συμμετοχή του Ουρανού δεν θα διευκολύνει τη λήψη αποφάσεων. Αντιθέτως θα σας προκαλέσει σύγχυση και θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε από σκέψεις και ιδέες που δεν είναι ξεκάθαρες. Από τις 24/8 ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος και θα είναι συχνές οι μετακινήσεις σας για την προώθηση των υπηρεσιών σας ή για όσους ασχολείστε με θέματα εκπαίδευσης. Στις 26/8 ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, οπότε θα έχετε κάποια νέα που θα αφορούν κοινούς πόρους, θέματα Δημοσίου ή μια επιδότηση. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 αποτελεί εξαιρετική στιγμή για γάμο και καινούργιες συνεργασίες.

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί όλοι πλέον πίνουν Negroni;

Ο επόμενος κόσμος / Γιατί όλοι πλέον πίνουν Negroni;

Η Δώρα Μάστορα συζητά με τους Brand Ambassadors του Campari, Κυριάκο Κουτρουμπή και Βασίλη Κοτζαμπασόπουλο, καθώς και τέσσερις bartenders για το Negroni Week, την μακρά ιστορία του νο.1 κοκτέιλ σε όλο τον κόσμο αλλά και όσα χρειάζονται για να φτιαχτεί το τέλειο Negroni.
ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
Τι απέγινε η «χημική γενιά» των Ελλήνων ρέιβερ;

Βιβλίο / Τι απέγινε η «χημική γενιά» των Ελλήνων ρέιβερ;

Μια «underground» συζήτηση με τον Λέανδρο Κυριακόπουλο περί ρέιβ, νέων τεχνολογιών και άλλων «δαιμονίων», με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Αναπαραστάσεις του ανοίκειου - νομαδισμός και αισθητική στην ρέιβ ψυχεδελική σκηνή» (εκδ. Νήσος).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ