Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ τώρα σε νέα συσκευασία με 24% λιγότερο πλαστικό!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ τώρα σε νέα συσκευασία με 24% λιγότερο πλαστικό! Facebook Twitter
0

 

Το αγαπημένο μας Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον καινοτομεί για ακόμη μια φορά παρουσιάζοντας τη νέα συσκευασία με 24% λιγότερο πλαστικό (PET ) με την οποία συμβάλλει ενεργά στη μείωση των εκπομπών αερίων ρύπων και του όγκου απορριμμάτων. Επιπλέον, ο ειδικός σχεδιασμός της συσκευασίας διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία της ανακύκλωσης για τον καταναλωτή δίνοντάς του τη δυνατότητα να ελαχιστοποιήσει τον όγκο της με μία μόνο κίνηση. Με τη νέα συσκευασία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ η προστασία του περιβάλλοντος είναι στο χέρι όλων μας!

Η νέα φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία είναι κομμάτι της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας του ΑΥΡΑ: Τα τελευταία έξι χρόνια, το ΑΥΡΑ υλοποιεί, μια σειρά δράσεων με βασικό άξονα την προστασία του περιβάλλοντος. Μέσω του προγράμματος «Κάποια δάση έχουν τη δική τους Αύρα», το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω πρωτοβουλιών και δράσεων όπως δενδροφυτεύσεις, καθαρισμός περιαστικών δασών, έργα προστασίας της βιοποικιλότητας. Σήμερα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ εξελίσσεται και μέσω των περιβαλλοντικών δράσεων «Κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη» συνεχίζει να φροντίζει το περιβάλλον, επεκτείνοντας την υπεύθυνη περιβαλλοντική του δράση στα αστικά κέντρα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας όλων μας.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παράγεται στη μονάδα παραγωγής της Coca – Cola Τρία Έψιλον στο Αίγιο, όπου πραγματοποιήθηκε επένδυση ύψους 3 εκατομμυρίων Ευρώ για την αναβάθμιση τόσο του μηχανολογικού εξοπλισμού όσο και των κτιριακών εγκαταστάσεων. Η Coca – Cola Τρία Έψιλον, παράλληλα με τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της, στηρίζει ενεργά την ελληνική κοινωνία μέσα από τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια αγγίζοντας το 85 % της επικράτειας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί όλοι πλέον πίνουν Negroni;

Ο επόμενος κόσμος / Γιατί όλοι πλέον πίνουν Negroni;

Η Δώρα Μάστορα συζητά με τους Brand Ambassadors του Campari, Κυριάκο Κουτρουμπή και Βασίλη Κοτζαμπασόπουλο, καθώς και τέσσερις bartenders για το Negroni Week, την μακρά ιστορία του νο.1 κοκτέιλ σε όλο τον κόσμο αλλά και όσα χρειάζονται για να φτιαχτεί το τέλειο Negroni.
ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
Τι απέγινε η «χημική γενιά» των Ελλήνων ρέιβερ;

Βιβλίο / Τι απέγινε η «χημική γενιά» των Ελλήνων ρέιβερ;

Μια «underground» συζήτηση με τον Λέανδρο Κυριακόπουλο περί ρέιβ, νέων τεχνολογιών και άλλων «δαιμονίων», με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Αναπαραστάσεις του ανοίκειου - νομαδισμός και αισθητική στην ρέιβ ψυχεδελική σκηνή» (εκδ. Νήσος).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ