Ανακαλυπτω Myhappyself με ενα κλικ

Ανακαλύπτω Myhappyself με ένα κλικ

Kαι διώχνω τη μελαγχολία της πανδημίας.

ADVERTORIAL

 

Η πανδημία δεν δοκίμασε μόνο τις αντοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας αλλά και αυτές της ψυχικής μας ισορροπίας, καταλύοντας αυτό που είχαμε ανέκαθεν ως δεδομένο, την ανθρώπινη επαφή και την παρέα μας. Πολλοί άνθρωποι έμειναν μόνοι, να παλεύουν με τους δαίμονές τους και με τον φόβο της νόσησης και του θανάτου. Σε αυτές τις συνθήκες η κατάθλιψη έγινε εθνική ασθένεια, το στρες πολλαπλασιάστηκε και η ανάγκη να βρούμε ένα αποκούμπι, ένα στήριγμα γιγαντώθηκε. Μια καινούργια online πλατφόρμα έρχεται να καλύψει αυτή την ανάγκη, προσφέροντας εξατομικευμένη συμβουλευτική με ένα app στο κινητό τηλέφωνο – για να βρούμε όλοι τον δικό μας Myhappyself.   

 

Η εξέλιξη της τεχνολογίας βοηθά να δημιουργηθούν έξυπνες πλατφόρμες που αποτελούν τον προσωπικό μας e-γιατρό και μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε προβλήματα σωματικής ή ψυχικής υγείας στον χώρο μας, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούμε καθόλου. Η νέα άφιξη σε αυτόν τον συναρπαστικό τομέα των e-health applications είναι η απάντηση στη μελαγχολία και την κατάθλιψη που έφεραν σε πολλούς συνανθρώπους μας η μοναξιά και η κοινωνική αποστασιοποίηση της πανδημίας και της καραντίνας.


Υποδεχτείτε το Myhappyself, ένα online κέντρο ψυχικής υγείας ή, πιο απλά, μια online πλατφόρμα που στοχεύει στην εσωτερική μας χαρά. Το Myhappyself δημιουργήθηκε από επαγγελματίες υγείας με εμπειρία σε μονάδες ψυχικής υγείας και στην τηλεϊατρική. Στόχοι της διαδικτυακής αυτής πλατφόρμας αποτελούν η πρόληψη, η αξιολόγηση, η υποστήριξη, η ψυχοθεραπεία και η έγκυρη ενημέρωση σε ζητήματα ψυχικής υγείας, τα οποία στην Covid εποχή έχουν λάβει τις διαστάσεις παγκόσμιου φαινομένου. Το Myhappyself στηρίζεται στην ιδέα ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και δικαιούται να λαμβάνει εξατομικευμένες κλινικές παρεμβάσεις, προκειμένου να επιτύχει την εσωτερική του ισορροπία. Έτσι, παρέχονται υψηλής ποιότητας διαδικτυακές υπηρεσίες υποστήριξης και ψυχοθεραπείας.

 

Η ισορροπημένη ψυχική υγεία αποτελεί το διαβατήριο για καλύτερη υγεία συνολικά, βοηθά στην καλύτερη ποιότητα ζωής, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μας βοηθά να απολαμβάνουμε την καθημερινότητα, να σχετιζόμαστε καλύτερα με τους συνανθρώπους μας, να διαχειριζόμαστε τις δυσκολίες της ζωής και να έχουμε ψυχική ανθεκτικότητα, κάτι που ανέδειξε ως μεγάλη ανάγκη η πανδημία της Covid


Τα ατού

Τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας πλατφόρμας είναι σημαντικά, καθώς μειώνει την απόσταση μεταξύ των ειδικών και των ατόμων που επιθυμούν να ξεκινήσουν ψυχοθεραπεία και δίνει πρόσβαση σε όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να φροντίσουν την ψυχική τους υγεία, αλλά αδυνατούν να επισκεφθούν κάποιον ειδικό, όπως οι γυναίκες σε λοχεία, τα ΑΜΕΑ, οι Έλληνες του εξωτερικού, άτομα που νοσούν, κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας και οι εργαζόμενοι με δύσκολα ωράρια.

 

Μπορεί κανείς, απ’ όπου κι αν βρίσκεται, μέσω του κινητού ή του υπολογιστή του, να φροντίσει την ψυχική του υγεία και να συζητήσει με έναν ψυχολόγο ό,τι τον απασχολεί. Χρειάζεται να τονίσουμε πως ψυχοθεραπεία δεν κάνει κάποιος μόνο όταν αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Ψυχοθεραπεία μπορούμε να κάνουμε για να κατανοήσουμε πώς λειτουργεί ο ψυχισμός μας, ποια είναι τα δυνατά ή αδύναμα σημεία της προσωπικότητάς μας, να απαλλαγούμε απ’ ό,τι μας μπλοκάρει, να επιτρέψουμε στην επιθυμία μας να αναδυθεί και να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας. Δηλαδή η ψυχοθεραπεία είναι μια βαλβίδα εκτόνωσης του άγχους της καθημερινότητας και ταυτόχρονα μια ευκαιρία να ψάξουμε βαθιά μέσα στον εαυτό μας και να μάθουμε πράγματα που ούτε εμείς γνωρίζαμε για εμάς τους ίδιους.

 

Η ισορροπημένη ψυχική υγεία αποτελεί το διαβατήριο για καλύτερη υγεία συνολικά, βοηθά στην καλύτερη ποιότητα ζωής, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μας βοηθά να απολαμβάνουμε την καθημερινότητα, να σχετιζόμαστε καλύτερα με τους συνανθρώπους μας, να διαχειριζόμαστε τις δυσκολίες της ζωής και να έχουμε ψυχική ανθεκτικότητα, κάτι που ανέδειξε ως μεγάλη ανάγκη η πανδημία της Covid.

 

Οnline ψυχοθεραπεία

Η ομάδα του Myhappyself αποτελείται από επαγγελματίες διαφορετικής θεωρητικής προσέγγισης, προκειμένου να καλύπτεται ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών. Οι ψυχολόγοι της πλατφόρμας διαθέτουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση, ενώ παράλληλα εποπτεύονται και εκπαιδεύονται διαρκώς σε μεθόδους εξ αποστάσεως θεραπείας, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες αυτές απευθύνονται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, σε ζευγάρια, ακόμη και σε εφήβους.

 

Πώς αποκτώ πρόσβαση

Το Myhappyself, στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, μετράει ήδη 50.000 εγγεγραμμένους χρήστες. Μάλιστα, η ομάδα των ειδικών έχει πρoσφέρει 15.000 θεραπείες χωρίς χρέωση σε συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας.


Οι υπηρεσίες πλέον διατίθενται σε χαμηλό κόστος, ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση και άτομα με χαμηλό εισόδημα, ενώ προβλέπονται ειδικές τιμές για ανέργους και φοιτητές. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί εύκολα, απ’ όπου κι αν βρίσκεται, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τηλεφώνου, να μπει στο www.myhappyself.co ή στα κοινωνικά δίκτυα του Myhappyself, να συνομιλήσει με ψυχολόγο και να κλείσει το πρώτο ραντεβού χωρίς χρέωση.

Υγεία & Ευεξία
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ