Γεύση Μόνο γυναίκες στην κουζίνα του Lost Η νεαρή σεφ Eλένη Σαράντη έχει κάνει στροφή στην απλότητα, ανανεώνοντας την κουζίνα του Lost. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 5.2.2023
Γεύση Οι παραδοσιακές πίτες του Σταμάτη στο Περιστέρι Η οικογένεια Σταμάτη έχει αφιερωθεί στην παρασκευή της παραδοσιακής πίτας για σουβλάκι, της απόλυτης προϋπόθεσης για να θεωρηθεί ένα τυλιχτό επιτυχημένο. ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
Γεύση Γιάννης Κίκιρας: «Μας αρέσει να εξελισσόμαστε κι όταν αυτό έχει αποδοχή, μας είναι αρκετό» Ο pastry chef και ένα από τα τρία ονόματα που βρίσκονται πίσω από τη Noble μιλά για την καριέρα του και για τα μελλοντικά του σχέδια. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
5.2.2023 Γεύση Μόνο γυναίκες στην κουζίνα του Lost Ζωή Παρασίδη 5.2.2023 Η νεαρή σεφ Eλένη Σαράντη έχει κάνει στροφή στην απλότητα, ανανεώνοντας την κουζίνα του Lost. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
4.2.2023 Γεύση Οι παραδοσιακές πίτες του Σταμάτη στο Περιστέρι Δώρα Μάστορα 4.2.2023 Η οικογένεια Σταμάτη έχει αφιερωθεί στην παρασκευή της παραδοσιακής πίτας για σουβλάκι, της απόλυτης προϋπόθεσης για να θεωρηθεί ένα τυλιχτό επιτυχημένο. ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
3.2.2023 Γεύση Γιάννης Κίκιρας: «Μας αρέσει να εξελισσόμαστε κι όταν αυτό έχει αποδοχή, μας είναι αρκετό» Λίνα Ιντζεγιάννη 3.2.2023 Ο pastry chef και ένα από τα τρία ονόματα που βρίσκονται πίσω από τη Noble μιλά για την καριέρα του και για τα μελλοντικά του σχέδια. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
2.2.2023 Γεύση 3 ελληνικά οινοποιεία που παράγουν εκλεκτό ξίδι και 4 συνταγές που το αναδεικνύουν TwoMinutes Angie 2.2.2023 Ξίδι, αυτή η πανάρχαια νοστιμιά! TWOMINUTES ANGIE
1.2.2023 Γεύση Monk’s Beard: Επιτέλους, ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης μαγειρεύει στην Αθήνα Ζωή Παρασίδη 1.2.2023 Μαζί με τη Φανή Παναγοπούλου αποφάσισαν να αφήσουν τη Σύρο και να μετακομίσουν την κουζίνα τους στον Νέο Κόσμο. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
31.1.2023 Γεύση Morning Bar: Εκεί όπου η Αθήνα απολαμβάνει ένα διαφορετικό πρωινό Ζωή Παρασίδη 31.1.2023 Το στέκι της hip Αθήνας προσφέρει πλέον συνταγές της μαμάς, ανανεώνοντας παράλληλα τον χώρο του. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
30.1.2023 Γεύση 11 κλασικά ελληνικά vegan πιάτα σε αθηναϊκά εστιατόρια και ταβέρνες Ζωή Παρασίδη 30.1.2023 Η παραδοσιακή μας κουζίνα είναι γεμάτη συνταγές υγιεινές δίχως ίχνος κρέατος. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
29.1.2023 Γεύση Στο μαγειρείο του Αντωνόπουλου στην Αριστοτέλους Δώρα Μάστορα 29.1.2023 Βρίσκεται στο ίδιο σημείο περισσότερο από πενήντα χρόνια και από την κουζίνα του βγαίνουν, καθημερινά, είκοσι και παραπάνω νόστιμα σπιτικά φαγητά. ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
28.1.2023 Γεύση Buddha bowl, ostrovegan, tempeh: Το λεξικό της χορτοφαγίας Επιμέλεια: Ζωή Παρασίδη 28.1.2023 Ένα γλωσσάρι με όλες εκείνες τις λέξεις που μπορεί να βρείτε μπροστά σας αν προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια πιο πράσινη και πιο φιλική προς τον πλανήτη διατροφή. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
27.1.2023 Γεύση Ήρθε η ώρα να μάθεις να ανοίγεις φύλλο για τις πίτες σου TwoMinutes Angie 27.1.2023 Η Χριστίνα Δραγγανά σου μαθαίνει όλα τα μυστικά για εύκολο και γρήγορο σπιτικό φύλλο βέργας. TWOMINUTES ANGIE
26.1.2023 Γεύση Σπιτική κουζίνα μέσα στη φύση, στα καταφύγια Μπάφι και Φλαμπούρι της Πάρνηθας TwoMinutes Angie 26.1.2023 Μακαρονάδες, χορτόπιτες, τυρόπιτες και μωσαϊκό με πιάτο την Αθήνα. TWOMINUTES ANGIE
25.1.2023 Γεύση Οι φλούδες λεμονιού είναι πολύτιμες, μην τις πετάτε TwoMinutes Angie 25.1.2023 Από ένα φυσικά αρωματισμένο ελαιόλαδο μέχρι νόστιμες μακαρονάδες, αν έχετε φρέσκα, βιολογικά λεμόνια, θα εκπλαγείτε με τις τόσες χρήσεις της φλούδας τους. TWOMINUTES ANGIE
24.1.2023 Γεύση Βενιαμίν: Ένα αλλιώτικο καφέ-μπαρ μόλις εμφανίστηκε στο Παγκράτι Ζωή Παρασίδη 24.1.2023 Old school brunch, ποιοτικός καφές, fun dining και κλασικά κοκτέιλ στην πλατεία Μεσολογγίου. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
21.1.2023 Γεύση Μήπως ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσουμε κόσμο είναι ένα dinner party; Ζωή Παρασίδη 21.1.2023 Αυτό είχαν στο μυαλό τους ο Κώστας Παρδάλης και η Χρύσα Πετροχείλου στήνοντας τη λέσχη δείπνου Πούλμαν. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
19.1.2023 Γεύση «Η Γειτονιά»: Στο παλιό μαγειρείο της Κυψέλης μαθαίνουμε ξανά το σπανακόρυζο Ζωή Παρασίδη 19.1.2023 Άνοιξε πριν από τριάντα χρόνια με λαδερά, όσπρια, κοτόσουπα και μουσακά, και σήμερα, αναβαθμισμένο, απευθύνεται στη νέα γενιά Αθηναίων. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
17.1.2023 Γεύση Αμπελώνες Κ. Αντωνόπουλου: Η ποικιλία Παύλος αναβαθμίζει κάθε γαστρονομική εμπειρία The LiFO team 17.1.2023 Μία ποικιλία λευκοκίτρινου οίνου έρχεται να συνοδεύσει ιδανικά τα αγαπημένα μας πιάτα. THE LIFO TEAM
17.1.2023 Γεύση Feelin' Good: Το πρώτο hot bar του 2023 άνοιξε στο Κουκάκι Ζωή Παρασίδη 17.1.2023 Τρεις φίλοι μπήκαν σε ένα παλιό ζαχαροπλαστείο του Κουκακίου και το έκαναν American bar. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
15.1.2023 Γεύση Αστέριος Σούσουρας: «Τα πολλά υλικά δημιουργούν έριδες» Ζωή Παρασίδη 15.1.2023 Μια κουβέντα περί γαστρονομίας και εστίασης με τον άνθρωπο πίσω από το Trizoni, έναν από τους πιο φημισμένους ψαροφαγικούς προορισμούς σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
14.1.2023 Γεύση Ikigai: Ένα ιαπωνικό market νέας γενιάς στο κέντρο της Αθήνας Ζωή Παρασίδη 14.1.2023 Ο Άρης Βεζενές μας ξεναγεί στον νέο του χώρο στην οδό Σκούφου. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
12.1.2023 Γεύση José Andrés: Η μοναδική περίπτωση ενός ουμανιστή σεφ Αγλαΐα Κρεμέζη 12.1.2023 O πετυχημένος Ισπανός σεφ διατηρεί δεκάδες βραβευμένα εστιατόρια στις ΗΠΑ, ενώ ταυτόχρονα διοικεί μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που προσφέρει φαγητό στα θύματα καταστροφών πάσης φύσεως. ΑΓΛΑΪ́Α ΚΡΕΜΕΖΗ