Δήμητρα, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

Δήμητρα, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει; Facebook Twitter
Το στυλ μου είναι ένα mix ανδρικών και hyper feminine ρούχων. Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

— Δήμητρα, πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τη μόδα;Για μένα ήταν μονόδρομος, το ήξερα, υπήρχε στην οικογένεια και πέρασε κάπως κληρονομικά. Μεγαλώνοντας έκανα πολλά παρεμφερή πράγματα, όπως οι σπουδές στην Kαλών Tεχνών ή το μόντελινγκ, μέχρι να βρω το θάρρος να μπω για τα καλά στον χώρο.

— Τι είναι αυτό που σε εκφράζει στον κόσμο αυτόν;
Η πολυμορφία του. Είναι ένας χώρος που, παρ’ όλη την αίγλη του, αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν είναι απλά τα ωραία ρούχα και οι όμορφοι άνθρωποι και ότι μπορεί να θίξει ηχηρά πολιτικά, κοινωνικά και έμφυλα ζητήματα. Αποτελεί μια πλατφόρμα έκφρασης και απελευθέρωσης.

— Πώς θα χαρακτήριζες το στυλ σου;
Δικό μου. Είναι ένα mix ανδρικών και hyper feminine ρούχων. Αλλά αυτό που με καίει πάντα είναι να νιώθω άνετα.

Έχω την τύχη να ασχολούμαι με αυτό που πραγματικά αγαπάω και με γεμίζει, πράγμα που μου δίνει την ευκαιρία να ξοδεύω τον ελεύθερo χρόνο μου στο φαγητό και τους δικούς μου ανθρώπους. Το χόμπι σου επάγγελμα που λένε.

— Τι είναι αυτό που σε εμπνέει στην καθημερινότητά σου;
Οι άνθρωποι που προσηλώνονται σε αυτό που αγαπάνε, με αποτέλεσμα να το κάνουν καλά. Η ίδια η καθημερινότητα, η αμεσότητά της.

— Υπάρχει ένα item που δεν θα φύγει ποτέ από την ντουλάπα σου;
Τα κοσμήματα της μαμάς μου και της γιαγιάς μου της Νέλλης. Κατά τα αλλά, δυστυχώς ό,τι ρούχο μπαίνει στην ντουλάπα μου μένει εκεί. Καλύτερα να σου απαντήσω όταν απαλλαγώ από τη φοβία αποχωρισμού που έχω.

— Με τι άλλο ασχολείσαι αυτόν τον καιρό;
Έχω την τύχη να ασχολούμαι με αυτό που πραγματικά αγαπάω και με γεμίζει, πράγμα που μου δίνει την ευκαιρία να ξοδεύω τον ελεύθερo χρόνο μου στο φαγητό και τους δικούς μου ανθρώπους. Το χόμπι σου επάγγελμα που λένε.

Δήμητρα, τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει; Facebook Twitter
Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

— Υπάρχει ένα άτομο που να σε εμπνέει στυλιστικά - και γενικά;
Η Franca Sozzani για το εργασιακό της ήθος και το όραμά της και ο Dennis Rodman γιατί είναι ο Dennis Rodman.

— Τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;
Το παντελόνι μου είναι mango (€30), οι μπότες είναι second hand Chloe (€100), το poncho είναι Missoni και το μπλουζάκι μου είναι επίσης second hand Forever21 (€3) και το makeup μου είναι από την ultra talented @stavropoulou.elena.

— Πού πηγαίνεις τώρα;
Στον Νέο Κόσμο για κρασί.

@dimitratsokou

Μόδα & Στυλ
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

42' με τη Lito

Μόδα & Στυλ / Lito: «Το κόσμημά μου απευθύνεται σε γυναίκες που δεν τις αφορά η μόδα»

Η σχεδιάστρια της οποίας το όνομα στο εξωτερικό σημαίνει «σύγχρονο ελληνικό κόσμημα» δεν είχε φανταστεί πως τα μάτια θα γίνουν η υπογραφή της, ώσπου τη γοήτευσαν αυτά που ζωγραφίζει στο χέρι ένας Ρώσος αγιογράφος. Μέχρι τώρα τα έχει δουλέψει με περίπου εβδομήντα διαφορετικούς τρόπους σε κοσμήματα-πολύτιμα φυλαχτά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ