Πρόληψη και φροντίδα για όλη την οικογένεια στη γενική κλινική του Ιασώ

Πρόληψη και φροντίδα για όλη την οικογένεια στη γενική κλινική του Ιασώ

Η Γενική Κλινική αποτελεί την πρώτη επιλογή στην κορυφαία ιατρική φροντίδα για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.

ADVERTORIAL

Με το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, ο Όμιλος ΙΑΣΩ ολοκληρώνει την παροχή φροντίδας σε όλη την οικογένεια, καλύπτοντας σφαιρικά όλες τις ανάγκες για πρόληψη, διάγνωση και παρακολούθηση χρόνιων παθήσεων και αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών. Η Γενική Κλινική αποτελεί την πρώτη επιλογή στην κορυφαία ιατρική φροντίδα για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας. Διαθέτει υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up, εξωτερικά ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων και τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με έμπειρους γιατρούς, πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και μοντέρνες εγκαταστάσεις. Με το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, ο όμιλος που όλη η Ελλάδα γνωρίζει για το εμβληματικό μαιευτήριο και το Νοσοκομείο Παίδων, αγκαλιάζει πλέον όλη την οικογένεια, στηρίζοντάς τη με κορυφαίες υπηρεσίες υγείας. 

 

Τμήμα Check-Up

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτει υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up για τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων υγείας που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο στη διαφύλαξη της υγείας. Σε μοντέρνο, ανακαινισμένο χώρο και με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, προσφέρει εξατομικευμένη και ολιστική προσέγγιση στη διενέργεια προληπτικών εξετάσεων. Ακολουθώντας τις εξελίξεις της επιστήμης και της ιατρικής και με την τεχνογνωσία του Ομίλου ΙΑΣΩ, τα εξειδικευμένα πακέτα healthUp του τμήματος Check-Up καλύπτουν κάθε ανάγκη για προληπτικό έλεγχο και απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας που επιθυμούν να δώσουν ένα up στην υγεία τους και να θωρακίσουν τον οργανισμό τους ενάντια σε κάθε υγειονομική απειλή.


Εξωτερικά ιατρεία για όλες τις παθήσεις

Στον ίδιο χώρο λειτουργούν εξωτερικά ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 15:00, για την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών πρόληψης και διάγνωσης, και είναι στελεχωμένα από κορυφαίους γιατρούς που διαθέτουν πολυετή εμπειρία και άριστα εκπαιδευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, το οποίο εξασφαλίζει την άμεση εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Στον χώρο λειτουργούν 30 εξειδικευμένα ιατρεία: αγγειοχειρουργικό, αιματολογικό, γαστρεντερολογικό, γενικής χειρουργικής, γυναικολογικό, δερματολογικό, διάγνωσης & αντιμετώπισης διαταραχών μνήμης, διατροφικής υποστήριξης & διαιτολογίας, ενδοκρινολογικό - διαβητολογικό - οστεοπόρωσης, ηπατολογικό, ιατρικής ακριβείας, πρόληψης & αντιγήρανσης, κεφαλαλγίας, καρδιολογικό, λοιμωξιολογικό, νευρολογικό, νευροχειρουργικό, νεφρολογικό, ορθοπεδικό, ουρολογικό, οφθαλμολογικό, παθολογικό, πνευμονολογικό, ρευματολογικό, σπονδυλικής στήλης, φλεβολογικό, ώμου και αθλητικών κακώσεων και ΩΡΛ. Οι απαραίτητες εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στο τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων και των Ιατρικών Απεικονίσεων του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, τα οποία έχουν εδραιωθεί για το υψηλό επιστημονικό επίπεδο, το εύρος των εξετάσεων που προσφέρουν και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

 

Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική «χτυπά» η καρδιά της έγκαιρης αντιμετώπισης των έκτακτων περιστατικών υγείας. Λειτουργεί καθημερινά και σε 24ωρη βάση με στόχο την κάλυψη όλων των περιστατικών που χρήζουν επείγουσας ιατρικής περίθαλψης, δηλαδή έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης έκτακτων ή οξέων προβλημάτων υγείας. Το προσωπικό είναι εξειδικευμένο και πεπειραμένο στην επείγουσα ιατρική και στην παροχή άμεσης νοσοκομειακής φροντίδας με τη χρήση του πιο προηγμένου ιατρικού εξοπλισμού. Οι εφημερεύοντες γιατροί που το στελεχώνουν βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και άψογη συνεργασία με ένα οργανωμένο δίκτυο γιατρών όλων των ειδικοτήτων για την άμεση κάλυψη κάθε είδους περιστατικού. Οι ασθενείς μπορούν να προσέλθουν χωρίς προηγούμενο ραντεβού είτε με δικό τους μέσο είτε καλώντας στο τηλέφωνο του τμήματος για ασθενοφόρο.


Λεωφ. Κηφισίας 37-39, 15123, Μαρούσι
Τμήμα Check-Up, Εξωτερικά Ιατρεία
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 15:00
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6383090 & 210 6383091
Email: checkup@iaso.gr
Τηλέφωνο Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών: 210 6383080

Υγεία & Ευεξία
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ