Πως συμβάλει η σωστή αναπνοή στη συνολική υγεία

Πώς συμβάλει η σωστή αναπνοή στη συνολική υγεία

Εντάσσοντας το Otrimer στην καθημερινή σας ρουτίνα, πετυχαίνετε καθημερινά και φυσικά ελεύθερη αναπνοή και ενίσχυση της φυσικής λειτουργίας της μύτης.

ADVERTORIAL

 

Η αναπνοή είναι μια σχεδόν αυτοματοποιημένη διαδικασία που λίγο-πολύ όλοι μας θεωρούμε δεδομένη. Καθημερινά επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία της εισπνοής και εκπνοής πάνω από 28.000 φορές. Τι πραγματικά μας προσφέρει η ελεύθερη αναπνοή  και πόσο σημαντική είναι για την υγεία του οργανισμού μας τελικά;

 

Η μύτη μας είναι η προστατευτική δίοδος του αναπνευστικού μας συστήματος. Εκτός από την εισπνοή και εκπνοή, η ρινική κοιλότητα είναι υπεύθυνη για το φιλτράρισμα του αέρα που αναπνέουμε, ενώ αποτελεί την πρώτη ασπίδα του ανοσοποιητικού μας συστήματος απέναντι σε παθογόνους μικροοργανισμούς και αέριους ρύπους. Με τα τριχίδια που περιβάλλουν το εσωτερικό της, η μύτη εμποδίζει αποτελεσματικά την είσοδο σε μικρόβια, ιούς και γύρη.

 

Η ενεργητικότητα, η καλή διάθεση, ο επαρκής ύπνος, συνδέονται ουσιαστικά με την ποιότητα της αναπνοής καθώς είναι παράγοντες που επηρεάζονται άμεσα όταν δυσκολευόμαστε να αναπνεύσουμε καλά. Είναι λοιπόν σαφές, ότι η διατήρηση της υγείας της μύτης μεταφράζεται σε ελεύθερη αναπνοή χωρίς εμπόδια ή επιπλοκές που να δυσκολεύουν την καθημερινότητα. 

 

Πως συμβάλει η σωστή αναπνοή στη συνολική υγεία

 

Με το φυσικό ρινικό σπρέι Otrimer, της οικογένειας προϊόντων Otrivin, εξασφαλίζουμε πολύ καλή ενυδάτωση και τον επαρκή καθαρισμό της μύτης καθημερινά, χωρίς τη χρήση συντηρητικών. Το Otrimer είναι ένα 100% φυσικό ισότονο διάλυμα θαλασσινού νερού, το οποίο φροντίζει επαρκώς τη ρινική κοιλότητα και δρα άμεσα ως προς την απομάκρυνση της περίσσειας βλέννας και των αλλεργιογόνων στοιχείων που συσσωρεύονται στη μύτη κατά την εισπνοή, όπως είναι η σκόνη και η γύρη. Επιπλέον, η εφαρμογή του Otrimer, ανακουφίζει από πιθανούς ερεθισμούς αναστέλλοντας τη ρινική ξηρότητα.

 

Εντάσσοντας το Otrimer, από τους παραγωγούς του Otrivin, στην καθημερινή σας ρουτίνα, με 1 έως 2 ψεκασμούς την ημέρα σε κάθε ρουθούνι, πετυχαίνετε καθημερινά και φυσικά ελεύθερη αναπνοή και ενίσχυση της φυσικής λειτουργίας της μύτης ως βασική προϋπόθεση για μια καλή υγεία.

 

Note: Στα πλεονεκτήματα του αξίζει να αναφέρουμε τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει κανείς χωρίς περιορισμό μέσα στην ημέρα, καθώς είναι ένα προϊόν φυσικό, χωρίς συντηρητικά που έχει δημιουργηθεί για να αποτελεί τον καθημερινό σας σύμμαχο στην ελεύθερη αναπνοή.

 

Επιμέλεια: Αλεξία Σβώλου

Υγεία & Ευεξία
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ