Πώς να κάνετε τα ρούχα σας να δείχνουν πάντα σαν καινούργια

Πώς να κάνετε τα ρούχα σας να δείχνουν πάντα σαν καινούργια

Τα ρούχα μας χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα ώστε να διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση για όσο το δυνατόν περισσότερο. Φροντίδα που αναλαμβάνει η Electrolux με τα πλυντήρια και τα στεγνωτήριά της, που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα του Κωτσόβολου.

ADVERTORIAL

 

Το σπίτι είναι για τον καθένα μια πολύ προσωπική υπόθεση. Είναι ο χώρος που αποτελεί το προσωπικό μας καταφύγιο, εκεί που ξεκουραζόμαστε, περνάμε χαλαρωτικές στιγμές, βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας αλλά και για να δημιουργήσουμε μοναδικές εμπειρίες και αναμνήσεις με την οικογένειά μας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Είναι το μικρό μας «βασίλειο» που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα.

 

Μέσα σε αυτό, φροντίζουμε εμάς και όλα όσα αγαπάμε. Ένα από τα πράγματα που χρειάζεται φροντίδα είναι και η ντουλάπα μας. Τα ρούχα μας είναι αυτά που είναι πάντα εκεί μαζί μας. Μάς συνοδεύουν σε κάθε στιγμή μας, αποτελούν μέρος του ποιοι είμαστε, διαμορφώνουν το στυλ μας, μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα αλλά και άνετα.

 

Πώς να κάνετε τα ρούχα σας να δείχνουν πάντα σαν καινούργια

 

Κάθε ρούχο είναι σαν ένας οργανισμός που λειτουργεί διαφορετικά. Και κάποια από τα ρούχα μας είναι πιο ξεχωριστά για εμάς μιας και έχουν τις δικές τους, ιδιαίτερες ανάγκες. Για να μπορούμε, λοιπόν, να διατηρήσουμε τα ρούχα μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για όσο περισσότερο μπορούμε, θα πρέπει να τα φροντίζουμε όπως τους αρμόζει. Σε αυτό, κομβικό ρόλο παίζει ο κύκλος πλυσίματος και φροντίδας των ρούχων. 

 

Η Electrolux αναλαμβάνει τη φροντίδα των ρούχων σας με τη σειρά PerfectCare. Τα πλυντήρια ρούχων της συλλογής αναβαθμίζουν την εμπειρία του πλυσίματος, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες. Για παράδειγμα, δε θα χρειαστεί να ξανασχοληθείτε με την ποσότητα απορρυπαντικού που θα βάλετε σε κάθε πλύση. Οι έξυπνοι αισθητήρες AutoDose αποφασίζουν την ποσότητα απορρυπαντικού και μαλακτικού που χρειάζεται, σύμφωνα με το μέγεθος του φορτίου. Έτσι, θα αποφευχθεί η χρήση περισσότερου από το αναγκαίο απορρυπαντικού, που συχνά προκαλεί πρόωρη φθορά στα ρούχα. 

 

Ύστερα από πολλές πλύσεις, το χρώμα των ρούχων θαμπώνει. Όχι όμως πια, μιας και η λειτουργία ColourCare μεριμνεί ώστε τα χρώματα να μην ξεθωριάζουν. Το φίλτρο του συστήματος ColourCare καθαρίζει το νερό, αφαιρώντας τα άλατα και τις ακαθαρσίες από αυτό. Έτσι, το απορρυπαντικό και το μαλακτικό σας μπορούν να λειτουργήσουν και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα ένα απαλό πλύσιμο ρούχων που τα προστατεύει κάθε φορά. 

 

Πώς να κάνετε τα ρούχα σας να δείχνουν πάντα σαν καινούργια

 

Επιπλέον, με το σύστημα UltraCare τα απορρυπαντικά προαναμιγνύονται για να επιτύχει ένα καθάρισμα ακόμα πιο σχολαστικό, με το μαλακτικό να φτάνει σε κάθε ίνα των ρούχων σας για να τα προστατεύσει. Μπορείτε ακόμα να τελειώσετε τον κύκλο με τη χρήση του SteamCare. Αν προσθέσετε ατμό στο τέλος της πλύσης, τότε το τσαλάκωμα των ρούχων μπορεί να μειωθεί κατά 1/3. Έτσι, θα έχετε αποφύγει τη θερμότητα του σιδερώματος που φθείρει τα υφάσματα γρηγορότερα και θα διασφαλίσετε μεγαλύτερη ζωή στα ρούχα σας.


Πάντως, το 30 είναι ο «μαγικός» αριθμός για να πετύχετε την τέλεια πλύση ρούχων. Κι αυτό γιατί το πρόγραμμα UltraWash, λειτουργώντας στους 30° C και εξοικονομώντας συγχρόνως 30% ενέργεια πλένει και φροντίζει παράλληλα τα ρούχα σας σε λιγότερο από μία ώρα, αποδίδοντας εξίσου καλά στον καθαρισμό τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, τα ρούχα μένουν σαν καινούργια για ακόμα περισσότερο. 

 

Για να ολοκληρώσετε σωστά τη φροντίδα των ρούχων σας, αρκεί να ταιριάξετε το πλυντήριό σας με το στεγνωτήριο της Electrolux. Και τα αγαπημένα σας ρούχα θα είναι μαζί σας για πολύ ακόμα. 

 

Οι ηλεκτρικές συσκευές της Electrolux είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος.  

 

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ