Το μήνυμα του Coaching Mastery Day 2022: Together We Grow!

Το μήνυμα του Coaching Mastery Day 2022 είναι «Together We Grow!»

Την 2η Φεβρουαρίου ένας ολοήμερος μαραθώνιος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης περιμένει όλους εκείνους που θέλουν να πάρουν τη ζωή και την καριέρα τους στα χέρια τους.

Θέλετε να γευτείτε το peak της προσωπικής ανάπτυξης; Επιθυμείτε να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας δραστηριοποίηση τώρα ή να κάνετε στροφή στην καριέρα σας; Αναζητάτε τρόπους, πρακτικές, εργαλεία επιστημονικά τεκμηριωμένα και άμεσα εφαρμόσιμα για να ζήσετε την καλύτερη ζωή που αξίζετε;

 

Θέλετε να ενημερωθείτε για τις νέες εφαρμογές του Coaching στη Συναισθηματική Νοημοσύνη, το Επιχειρείν, το Well Being, το Personal Branding, το Mindfluness και όχι μόνο;

 

Όλα όσα αναζητάτε είναι εδώ με το Coaching Mastery Day 2022.

 

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων Coaching Mastery Days από την Positivity Coaching, μιας δράσης που τα 12 τελευταία χρόνια έγινε θεσμός, το μήνυμα του φετινού συνεδρίου είναι πιο ηχηρό από ποτέ: «Together We Grow!». Και σε έναν ολοήμερο μαραθώνιο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης την 2η Φεβρουαρίου το φωνάζουμε δυνατά.

 

Το μήνυμα του Coaching Mastery Day 2022: Together We Grow!

 

Ο βραβευμένος Άγγελος Δερλώπας, MSc, MCC & CEO της Positivity Coaching καθώς και καταξιωμένοι επαγγελματίες και στελέχη από όλους τους κλάδους μιλούν για τα οφέλη, το ρόλο και την επίδραση της κουλτούρας coaching στη χώρα μας, αναδεικνύοντας την ανάγκη για γνωριμία αλλά και διαρκή εκπαίδευση και ανάπτυξη.

 

Διαδραστικά workshops, εισηγήσεις από διακεκριμένους ομιλητές, exclusive panels και το απαραίτητο networking είναι μόνο κάποια από τα μαγικά συστατικά που θα συντελέσουν σε ένα αξιοσημείωτο event που σας περιμένει.

 

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία: Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Έναρξη: 14.00 μμ.

Λήξη: 20.00 μμ.

Διεξαγωγή: Online

Είσοδος: 22€

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για κοινωφελείς σκοπούς.

 website https://www.positivity.gr/cXkCS

 για εισιτήρια https://positivitycmd22.eventbrite.com 

 

 

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

A new lifestyle

ΑDM THE GREEN ISSUE

A new lifestyle