Η υγεία έχει βελούδινη υφή και πλούσια γεύση

Η υγεία έχει βελούδινη υφή και πλούσια γεύση

Το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό αναβαθμίζει την καθημερινή μας διατροφή.

Με πάνω από μισό αιώνα ζωής και ιστορίας, η ΔΩΔΩΝΗ έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα, έχοντας κερδίσει τη δική της μοναδική θέση στην καρδιά και στο τραπέζι των Ελλήνων αλλά και των διεθνών καταναλωτών. Παράλληλα, ενισχύει σταθερά το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των νέων τάσεων στις διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών, με την κατηγορία του στραγγιστού γιαουρτιού να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο.

 

Τι το κάνει όμως τόσο ξεχωριστό;
Το Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά προϊόντα της εταιρείας με μοναδική υφή και πλούσια γεύση, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών, αποτελώντας μια ιδανική, υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Παρασκευάζεται εδώ και χρόνια με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο: με 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Με ελαφριά γεύση και υψηλή θρεπτική αξία, το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό είναι μια ιδανική τροφή για όλη την οικογένεια.

 

Τα νέα ΔΩΔΩΝΗ με φράουλα και ροδάκινο προσφέρουν μια αληθινή εμπειρία φρούτου.

 

Κι αυτή η γεύση, η γεύση του γιαουρτιού ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό, είναι που θα συντροφεύει όλες εκείνες τις στιγμές της ζωής που επιθυμούμε να απολαύσουμε ακόμα και τα πιο απλά πράγματα, παίρνοντας χαρά από υπέροχες γευστικές εμπειρίες, κρατώντας πάντα το καλύτερο.

 

Η υγεία έχει βελούδινη υφή και πλούσια γεύση

 

Με τον σημερινό καταναλωτή να ζητά συνεχώς νέες προτάσεις και γεύσεις που θα αναμειχθούν με το παραδοσιακό ελληνικό γιαούρτι, η ΔΩΔΩΝΗ διευρύνει διαρκώς την γκάμα των στραγγιστών γιαουρτιών της, λανσάροντας νέα προϊόντα και νέες γεύσεις.

 

Πρόσφατα, μάλιστα, η εταιρεία μάς σύστησε τα νέα ΔΩΔΩΝΗ με φρούτα, φράουλα και ροδάκινο, προσφέροντας μια αληθινή εμπειρία φρούτου που ενισχύει τον οργανισμό θρεπτικά. Παράλληλα, αναγνωρίζοντας την τάση που κυριαρχεί για κατανάλωση προϊόντων χωρίς λακτόζη, η ΔΩΔΩΝΗ κυκλοφορεί στην αγορά το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ χωρίς λακτόζη στραγγιστό, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων με διαρκή στόχο την αναβάθμιση της διατροφής και της ποιότητας ζωής των καταναλωτών.

 

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ