Βιολογικό χωριό: «Αλλάζουμε τον κόσμο από τη ρίζα»

Βιολογικό χωριό: «Αλλάζουμε τον κόσμο από τη ρίζα»

Μια καμπάνια που μας αφορά περισσότερο από ποτέ.

Έχεις νιώσει τον τελευταίο καιρό ότι απλώς πρωταγωνιστείς σε μια ταινία του Χόλιγουντ που μιλά για μια δυστοπική κοινωνία; Πανδημία, πόλεμος, πυρηνική απειλή, ανατιμήσεις, ενεργειακή κρίση, κλιματική αλλαγή. Τι άλλο πρέπει να ζήσουμε για να καταλάβουμε ότι η εποχή μας έχει φτάσει σε ένα όριο, το οποίο ή θα το ξεπεράσουμε παραδομένοι στη μοίρα μας(;) ή θα το αποφύγουμε, κάνοντας μια παύση για να σκεφτούμε ποια είναι η δική μας προσωπική στάση απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν, απέναντι σε έναν σύγχρονο τρόπο ζωής που μας απομακρύνει συνεχώς από τις ρίζες μας. Ακριβώς εκεί βρίσκεται η απάντηση και το Βιολογικό Χωριό, με τη νέα του καμπάνια, την εκφράζει καλύτερα από ποτέ. «Αλλάζουμε τον κόσμο από τη ρίζα».

 

Ο κόσμος δεν είναι αυτό που ζούμε σήμερα αλλά και όσα θα ζήσουν στο μέλλον οι νέες γενιές. Δεν είναι αυτό που συμβαίνει δίπλα μας αλλά αυτό που υφίσταται ολόκληρος ο πλανήτης. Ο κόσμος δεν είναι αυτό που δημιουργήσαμε εμείς οι άνθρωποι αλλά εκείνο που η φύση σοφά διατηρεί με όποιον τρόπο μπορεί – και όσο της το επιτρέπουμε. Ως μέρος αυτής της φύσης –το θυμόμαστε άραγε;– εμείς οι ίδιοι οφείλουμε να δούμε τα πράγματα ολιστικά και να κάνουμε σήμερα την επιλογή μας προς έναν πιο υγιεινό, πιο αγνό τρόπο ζωής που ακολουθεί τους νόμους του οικοσυστήματος. 

 

Ως μέρος αυτής της φύσης –το θυμόμαστε άραγε;– εμείς οι ίδιοι οφείλουμε να δούμε τα πράγματα ολιστικά και να κάνουμε σήμερα την επιλογή μας προς έναν πιο υγιεινό, πιο αγνό τρόπο ζωής που ακολουθεί τους νόμους του οικοσυστήματος.

 

Η αλλαγή χρειάζεται καιρό για να ολοκληρωθεί, αλλά αυτό δεν είναι άλλοθι για να μην κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει σήμερα, τώρα, ξεκινώντας από τις απλές, καθημερινές μας συνήθειες. Η επιλογή μιας υγιεινής διατροφής, η χρήση οικολογικών προϊόντων και η αντιμετώπιση της καθημερινότητας με έναν τρόπο που συμβάλλει στη βιωσιμότητα του πλανήτη είναι τα πρώτα, αλλά πολύ σημαντικά βήματα για να ενισχύσουμε το well-being και να έρθουμε ξανά σε επαφή με τη φύση.

 

Η γέφυρα μεταξύ της ζωής μέσα στις μεγαλουπόλεις και της αγνότητα του φυσικού περιβάλλοντος είναι η στροφή προς τα βιολογικά προϊόντα. Μια επίσκεψη σε ένα Βιολογικό Χωριό θα αποκαλύψει μπροστά σου έναν νέο κόσμο και μπορεί να γίνει η αφορμή για το ταξίδι προς την αλλαγή! Μέσα από 25 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα –new entries η Πάτρα και η Λάρισα– θα βιώσεις μια ολιστική εμπειρία που θα σημαδέψει μια εντελώς διαφορετική στάση ζωής. Με 6.500 πιστοποιημένους κωδικούς βιολογικών και οικολογικών προϊόντων, η απάντηση στο ερώτημα «μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο από τη ρίζα;», είναι «Βιο-λογικά μπορείς!».

 

Βιολογικά τρόφιμα, vegan, vegetarian, gluten free, sugar free, plant based, keto, χωρίς λακτόζη, παιδικά προϊόντα, προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης αλλά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά ή σνακ υψηλής ποιότητας, καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής, συμπληρώματα διατροφής και οικολογικά προϊόντα για καθημερινή χρήση είναι όλα όσα θα βρεις στο Βιολογικό Χωριό. Όλα τα τρόφιμα είναι υψηλής διατροφικής αξίας. Τα βιολογικά λαχανικά και φρούτα καλλιεργούνται σε πιστοποιημένες εκτάσεις μόνο με χρήση οργανικών λιπασμάτων. Τα βιολογικά κρέατα και πουλερικά τρέφονται μόνο με βιολογικές τροφές. Αυτή είναι η αλλαγή που φέρνει το Βιολογικό Χωριό στην καθημερινότητά μας. Αυτή είναι η αλλαγή που φέρνει η καθημερινότητά μας στο μέλλον του πλανήτη.

 

Η αγνότητα και η φυσικότητα των προϊόντων μάς θυμίζουν την ουσία της γεύσης, ενώ ταυτόχρονα οι ευεργετικές ιδιότητες των τροφών μας ανοίγουν τον δρόμο προς έναν βελτιωμένο τρόπο ζωής, όπου νιώθουμε ξεκάθαρα τα σωματικά, ψυχικά και πνευματικά οφέλη τους. Αν σε αυτό προσθέσεις τα οφέλη για το περιβάλλον, έχεις την προσωπική σου λύση απέναντι στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.

 

To Βιολογικό Χωριό, το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, ακολουθώντας τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής, καθώς και τις τάσεις της εποχής, έχει να μας προτείνει ό,τι καλύτερο για το δικό μας well-being αλλά και για τη βιωσιμότητα του πλανήτη. Έχει να μας προτείνει αυτό που μπορεί να γίνει η αρχή για μια καλύτερη ζωή.

 

#allazoumetonkosmo

www.biologikoxorio.gr, Facebook: Βιολογικό Χωριό, Instagram: biologikoxorio

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ