8 σκέψεις που είναι φυσιολογικό να κάνετε μετά το σεξ

8 σκέψεις που είναι φυσιολογικό να κάνετε μετά το σεξ

Τα After Sex Thoughts του DUO, είναι μια καλή αφορμή να μιλήσουμε για όλα όσα έχουμε όλοι σκεφτεί κάποια στιγμή, αλλά δεν έχουμε μοιραστεί.

ADVERTORIAL

Τι πραγματικά σκεφτόμαστε μετά το σεξ; Είναι σκέψεις που κάνουμε πάντα, αλλά ντρεπόμαστε να το παραδεχτούμε και να τις μοιραστούμε; Είναι μήπως σκέψεις που κάνουν όλοι, αλλά πάντα νομίζουμε πως είμαστε οι μόνες/οι που μας περνάνε απ' το μυαλό; Ό,τι κι αν είναι, είναι απόλυτα φυσιολογικό.

 

Μπορεί τις περισσότερες φορές να συζητάμε για το σεξ ως πράξη (ή την επιθυμία μας να γίνει πράξη) σπάνια όμως συζητάμε θέματα που έχουν να κάνουν με το μετά. Για την ικανοποίησή μας, τα συναισθήματα, για το αν υπήρξε επικοινωνία. Όλες αυτά τα after sex thoughts δηλαδή που κάνουμε όταν έχουμε κάνει το ντους μας και χαλαρώνουμε στο κρεβάτι μας.

 

8 σκέψεις που είναι φυσιολογικό να κάνετε μετά το σεξ

 

Είτε πρόκειται για ένα ραντεβού από κάποιο dating app, είτε κάποιος/α που μας άρεσε καιρό, είτε ο/η σύντροφός μας τα τελευταία χρόνια, ακόμα και κάποιο άτομο που βγαίνουμε καιρό αλλά δεν έχει γίνει ακόμα η συζήτηση του «πού πάει η σχέση μας», είναι φυσιολογικό να κάνουμε διάφορες σκέψεις μετά το σεξ - σκέψεις, όμως, που δεν έχουν να κάνουν με την ασφάλεια και την υγεία μας. Πρώτα και βασικότερα είναι η συναίνεση των συμμετεχόντων και φυσικά, η χρήση προφυλακτικού - κι αυτό γιατί τα after sex thoughts μας μπορούν να περιλαμβάνουν οτιδήποτε, όχι όμως τους φόβους για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

 

Το DUO μας συστήνει στο concept «After Sex Thoughts» και έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία μας, σκεφτόμαστε όλα αυτά που περνάνε από το μυαλό μας εκείνη τη στιγμή που χαλαρώνουμε - ίσως πράγματα που ξεχάσαμε να ρωτήσουμε, τις σέξι κινήσεις που σχεδιάζουμε να κάνουμε την επόμενη φορά, ακόμα και το... τι θα φάμε. Με λίγα λόγια, όλες τις σκέψεις που κάνουμε μετά το σεξ και είναι απόλυτα φυσιολογικές.

 

1. «Τώρα, τι είμαστε;»

Μια συνηθισμένη σκέψη, που εκτός κι αν έχει προηγηθεί εκτενής συζήτηση περί επιθυμιών, σε όλες/ους έχει περάσει από το μυαλό. Θα ξαναβγούμε; Θα με πάρει τηλέφωνο; Είμαστε μαζί;

 

2. «Πώς το έκανε αυτό;»

Σε ό,τι έχει να κάνει με κινήσεις, κάποια άτομα, όπως και να το κάνουμε, έχουν τεχνική. Ήταν μια κίνηση που δεν είχαμε ξαναδεί; Κάτι που ανακαλύψαμε πως μας ευχαριστεί ιδιαιτέρως; Σε κάθε περίπτωση, αν σκεφτόμαστε «Πώς το έκανε αυτό;» είναι ένα θετικό σημάδι.

 

8 σκέψεις που είναι φυσιολογικό να κάνετε μετά το σεξ

 

3. «Μήπως να ξαναπάω τουαλέτα;»

Αν έχετε βιώσει έστω και μια φορά αυτό που ονομάζεται «ουρολοίμωξη», τότε θα γνωρίζετε πως δεν πρόκειται περί αστείου. Οπότε, είναι καλό μετά το σεξ να πηγαίνουμε τουαλέτα - ακόμα και δύο φορές, έτσι, για σιγουριά.

 

4. «Τι να έχει μείνει στο ψυγείο από το μεσημέρι;»

Το να πεινά κανείς μετά το σεξ είναι απόλυτα φυσιολογικό και κατανοητό. Και τίποτα που να μας κάνει να ντραπούμε, δηλαδή.

 

8 σκέψεις που είναι φυσιολογικό να κάνετε μετά το σεξ

 

5. «Γιατί κοιμάται έτσι;»

Σε κάποιους αρέσει να κοιμούνται με παρέα και σε κάποιους άλλους όχι, κι αυτό είναι εντάξει. Ωστόσο, όταν η παρέα αυτή κοιμάται κάπως περίεργα (με ανοιχτό το στόμα, ροχαλίζοντας, απλωμένη/ος στο κρεβάτι) σε μερικές περιπτώσεις συμβαίνει να προτιμούμε τη μοναξιά μας.

 

6. «Ξέχασα να στείλω το email»

Κάτι εξίσου φυσιολογικό είναι να μας περνούν σκέψεις από το μυαλό που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά μας - και πολύ συχνά με την εργασία. Κι αν όντως ένα σημαντικό email βρίσκεται ακόμη στα «Πρόχειρα» και χρειάζεται να σταλεί, ποιος θα μας κρίνει;

 

8 σκέψεις που είναι φυσιολογικό να κάνετε μετά το σεξ

 

7. «Νιώθει το ίδιο ικανοποιημένος/η;»

Τις φορές που έχουμε περάσει πολύ ωραία στο σεξ, το μετά είναι εξίσου απολαυστικό. Είναι, επίσης, η χρονική στιγμή που αναρωτιόμαστε για το αν το άτομο που βρίσκεται δίπλα μας βίωσε την ίδια ικανοποίηση - και είναι μια σκέψη που είναι σημαντικό να κάνουμε, άλλωστε.

 

8. «Μπορούσε να έχει κρατήσει λίγο περισσότερο»

Κι αυτή είναι μια σκέψη που λίγο πολύ έχουμε κάνει οι περισσότεροι, έστω και μια φορά στη ζωή μας. 

 

8 σκέψεις που είναι φυσιολογικό να κάνετε μετά το σεξ

 

Φυσικά, οτιδήποτε σκεφτόμαστε ή νιώθουμε μετά το σεξ είναι βάσιμο και τις περισσότερες φορές, απόλυτα φυσιολογικό. Όταν υπάρχει συναίνεση και προφύλαξη, τότε το overthinking για το αν θα πάρει τηλέφωνο μπορεί να αντιμετωπιστεί - απλά να θυμάστε πως αυτά τα after sex thoughts, τα έχουμε κάνει όλοι.

 

 

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

A new lifestyle

ΑDM THE GREEN ISSUE

A new lifestyle