Βιολογικά, vegan και cruelty-free: Τα ελληνικά καλλυντικά που κάνουν τη διαφορά

Βιολογικά, vegan και cruelty-free: Τα ελληνικά καλλυντικά που κάνουν τη διαφορά

Η LABBOK είναι μια ethical, ελληνική εταιρεία καλλυντικών που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής.

ADVERTORIAL

Τα τελευταία χρόνια μια νέα τάση κερδίζει συνεχώς έδαφος. Οι καιροί επιβάλλουν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν έναν πιο υγιεινό και eco-friendly τρόπο ζωής. Όπως είναι λογικό, ο κόσμος της ομορφιάς δεν μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος. Πολλοί στρέφονται στην εναλλακτική περιποίηση πιο φιλική στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, η οποία βάσει μελετών έχει δείξει ότι προσφέρει πολλά οφέλη στην επιδερμίδα και στην υγεία.

 

Μια ethical, σε κάθε της πτυχή, ελληνική εταιρεία καλλυντικών που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής είναι η LABBOK. Δημιουργήθηκε για να ανατρέψει τα δεδομένα της καθημερινής περιποίησης και να φέρει στα ράφια μας premium βιολογικά προϊόντα που θα φροντίσουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα μας χωρίς ίχνος χημικών συστατικών. Είναι χωρίς καμία υπερβολή ό,τι πιο pure και skin-friendly μπορούμε να βρούμε αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά.

 

Η LABBOK είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που συνδυάζει όλα αυτά που αναζητούσαμε για τα καλλυντικά μας:

-Έχει 100% φυσικά προϊόντα

-Έχουν τα υψηλότερα ποσοστά πιστοποιημένων βιολογικών συστατικών στη διεθνή αγορά.

-Είναι 100% vegan, που σημαίνει χωρίς κανένα ζωικό παράγωγο.

-Με έλαια ψυχρής έκθλιψης, που σημαίνει ότι κρατούν στο μέγιστο τις ιδιότητές τους.

-Είναι η πρώτη και μοναδική ελληνική εταιρεία που αυτή τη στιγμή έχει λάβει την πιστοποίηση cruelty-free από την LEAPING BUNNY INTERNATIONAL.

-Η φιλοσοφία του brand είναι απολύτως zero waste.

-Δεν χρησιμοποιούν επιπρόσθετο νερό στα προϊόντα

 τους, άρα είναι 100% ενεργά.

 

 Βιολογικά, vegan και cruelty-free. Τα ελληνικά καλλυντικά που κάνουν τη διαφορά.

 

Βρείτε όλα τα καλλυντικά της Labbok εδώ

 

 

Η LABBOK ιδρύθηκε από δύο αδελφές, τη Δήμητρα και την Τζίνα Μπόκαρη, οι οποίες θέλησαν να καλύψουν το κενό της ελληνικής αγοράς σε πιστοποιημένα premium βιολογικά καλλυντικά. Η ομάδα τους αποτελείται από φαρμακοποιούς και χημικούς που είχαν ως όραμα να δημιουργήσουν κάτι πραγματικά δραστικό, καινοτόμο και ασφαλές.

 

Μετέφεραν λοιπόν, την προσωπική τους ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος, την εμπιστοσύνη τους στη δύναμη της φύσης και την αγάπη τους για τη φυσική ομορφιά σε κάθε σταγόνα των καλλυντικών τους.

 

 

Το πρώτο τους βήμα ήταν να αναζητήσουν τα πιο ισχυρά και αποτελεσματικά συστατικά της φύσης. Μετά από πολυετή έρευνα και αναρίθμητες δοκιμές, λάνσαραν στην αγορά τα προϊόντα τους, τα οποία ήδη έχουν αναγνωριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχουν διακριθεί στο διεθνή διαγωνισμό Pure Beauty 2019 στην κατηγορία «Καλύτερα Φυσικά Συστατικά» και στην κατηγορία «Καλύτερη Συσκευασία».

 

«Πιστεύουμε πως η ομορφιά δεν είναι μόνο ό,τι φαίνεται. Η όμορφη επιδερμίδα ξεκινάει πάντα από τις βαθύτερες στιβάδες προς την επιφάνεια. Ένα υγιές δέρμα με διάρκεια στο χρόνο και αντοχή ενάντια στον απαιτητικό τρόπο ζωής και το σύγχρονο περιβάλλον της πόλης, μπορεί να χτιστεί φυσικά και σταδιακά με την σωστή επιλογή προϊόντων» ανέφεραν.

 

 Βιολογικά, vegan και cruelty-free. Τα ελληνικά καλλυντικά που κάνουν τη διαφορά.

 

Βρείτε όλα τα καλλυντικά της Labbok εδώ

 

Οι δυο αδερφές επέλεξαν βιολογικά συστατικά, τα οποία είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά, καταρρίπτοντας το μύθο ότι τα χημικά σκευάσματα είναι πιο δραστικά. Παράδειγμα αποτελούν τα βιολογικά συστατικά από 8 ελβετικά φυτά που χρησιμοποιούν στη λευκαντική τους κρέμα. Μελέτες έχουν δείξει ότι επιτυγχάνεται λεύκανση των δυσχρωμιών και των πανάδων του δέρματος κατά +80%, αντίστοιχα με την αρβουτίνη, τον 1ο παράγοντα χημικής λεύκανσης. Το αξιοσημείωτο είναι ότι η δράση των βιολογικών συστατικών μετά την παύση της χρήσης του προϊόντος παραμένει κατά +35% σε αντίθεση τα χημικά δραστικά.

 

Όλες οι πρώτες ύλες είναι πιστοποιημένες βιολογικές και από τα βασικά τους συστατικά είναι η καλέντουλα, το ρόδι, ο ελίχρυσος, η αγριοτριανταφυλλιά και το ιπποφαές. Οι υφές είναι γρήγορα απορροφήσιμες και οι μυρωδιές είναι φυσικές μιας και δεν χρησιμοποιούνται συνθετικά αρώματα.

 

Βιολογικά, vegan και cruelty-free: Τα ελληνικά καλλυντικά που κάνουν τη διαφορά

 

Βρείτε όλα τα καλλυντικά της Labbok εδώ

 

«Τα καλλυντικά μας είναι δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα σε Ελλάδα και Γερμανία. Τα τεστάρουμε για τουλάχιστον ένα χρόνο πριν τα βγάλουμε στο εμπόριο. Λόγω της σύστασής τους είναι ιδανικά για όσους κάνουν ομοιοπαθητική και για τις εγκύους» ανέφερε η Τζίνα Μπόκαρη, η μία από τις δυο ιδρύτριες της εταιρείας.

 

Ακόμη και η συσκευασία τους είναι χειροποίητη και zero waste. Κατασκευάζεται από μια ομάδα Ελλήνων ξυλουργών με τα περισσευούμενα κομμάτια από ξύλο. Παράλληλα, αντικατέστησαν το πλαστικό με ζαχαροκάλαμο. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ανακυκλώσιμα.

 

Οι δύο αδερφές συνδύασαν την επιστημονικότητα με τις σύγχρονες ανάγκες και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα skincare brand, μια εμπειρία που επιβάλλεται να δοκιμάσεις. Απέδειξαν ότι η γυναικεία επιχειρηματικότητα όχι μόνο είναι ενεργή, αλλά καινοτομεί και γράφει το δικό της κεφάλαιο στην ιστορία των ελληνικών success stories.

 

Βρείτε όλα τα καλλυντικά της Labbok εδώ.

Ακολουθήστε την Labbok στο Facebook και στο Instagram.

 

 

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ