Η Wrangler γιορτάζει τα 75 της χρόνια και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή για τις πιο cool εμφανίσεις.

Η Wrangler γιορτάζει τα 75 της χρόνια και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της

Καθ' όλη τη διάρκεια του 2022, το brand θα γιορτάζει την ιστορία του και το εμβληματικό του στυλ, με αποκλειστικές συνεργασίες, special συλλογές και συνεργασίες βιωσιμότητας.

ADVERTORIAL

Από το 1947, η Wragnler αναδεικνύει το cool Western look μέσα από τις συλλογές της, δίνοντας στην καθημερινότητά μας μία μοντέρνα και ταυτόχρονα ρετρό αισθητική. Φέτος, το εμβληματικό brand κλείνει τα 75 του χρόνια και το γιορτάζει με μία καλοκαιρινή συλλογή για cool εμφανίσεις.

 

Η Wrangler δημιουργήθηκε στο Greensboro της Βόρειας Καρολίνας για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των εργαζομένων σε ράντσο και των αναβατών ροντέο. Δεν άργησε να γίνει το ιδανικό brand name του αυξανόμενου κινήματος της νεολαίας της δεκαετίας του 1950 και δεκαετία του 1960 και, επί 75 χρόνια, παραμένει πιστή στις πρωτοπόρες ρίζες της, αντλώντας έμπνευση από τους ανθρώπους που ζουν με τους δικούς τους κανόνες.

 

Η εορταστική χρονιά του brand έχει ξεκινήσει με την κυκλοφορία της 75ης επετειακής κολεξιόν για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Μια εντυπωσιακή ειδική έκδοση στο λογότυπο, τυπώνεται σε T-shirt, φούτερ και παντελόνια, ενώ η χρωματική παλέτα της συλλογής περιέχει βαθιές αποχρώσεις του κόκκινου, του κίτρινου και του μπλε.

 

Η Wrangler γιορτάζει τα 75 της χρόνια και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή για τις πιο cool εμφανίσεις.

 

Τα denim πουκάμισα του brand δίνουν κλασικά vibes, με παιχνιδιάρικη διάθεση και συνδυάζονται άψογα με straight-leg Wild West denim παντελόνια, ενώ το denim shorts σε Α γραμμή θα προσθέσει πόντους στυλ σε κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση.

 

Καθώς η Wrangler κοιτάζει μπροστά, παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα brands και αποτίει φόρο τιμής στους πρωτοπόρους που εμπιστεύονται και στηρίζουν την εμβληματική μάρκα εδώ και 75 χρόνια. Καθ' όλη τη διάρκεια του 2022, θα γιορτάζει την ιστορία και το εμβληματικό στυλ της με αποκλειστικές συνεργασίες, special συλλογές και συνεργασίες βιωσιμότητας.

 

Η Wrangler γιορτάζει τα 75 της χρόνια και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή για τις πιο cool εμφανίσεις.

 

H Wrangler επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα με έμφαση στη δημιουργία ενός πιο δίκαιου κόσμου και στην προστασία του πλανήτη. Κατά τη διάρκεια των 75 χρόνων ιστορίας της, έχει μακρά παράδοση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και αυτό επιταχύνεται σήμερα, με την πλατφόρμα WeCare Wrangler®, βασισμένη σε πρακτικές βιωσιμότητας και μεγαλεπήβολους στόχους. Οι τελευταίοι περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, 100% βιώσιμο βαμβάκι, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, οργανικές συνθέσεις στα προϊόντα έως το 2025 και 50% μείωση στη χρήση νερού έως το 2030.

 

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα της Wrangler, επισκεφθείτε το Instagram account εδώ και το Wrangler.com.

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ