Το Classic Leather της Reebok φέρνει την αυθεντικότητα των ’80s στο σήμερα

Το Classic Leather της Reebok φέρνει την αυθεντικότητα των ’80s στο σήμερα

Η ελευθερία και η διαφορετικότητα βρίσκονται στον πυρήνα της FW22 Classic Leather, που μόλις έφτασε στη χώρα μας.

ADVERTORIAL

 

Aνάμεσα στα trends που κάνουν την εμφάνισή τους κατά καιρούς, οτιδήποτε νοσταλγικό έχει την τιμητική του. Η αναβίωση της δεκαετίας του ’80, συγκεκριμένα, έχει φέρει μαζί της διάφορα εμβληματικά στυλ – και κάποια από αυτά καταφέρνουν ακόμα και σήμερα να ξεχωρίζουν. Ο λόγος; Το ότι ανήκουν πια στην κατηγορία του «κλασικού».

 

Καθώς, λοιπόν, οι απανταχού GenZ-ers και millennials βρίσκουν στυλιστική «παρηγοριά» στις μέρες του παρελθόντος, η Reebok λανσάρει στην Ελλάδα ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της. Εκεί που το κλασικό συναντά την αυθεντικότητα, το Classic Leather γίνεται ο ιδανικός καμβάς για στυλιστικές δημιουργίες.

 

Ο συνδυασμός θυμίζει έντονα κάτι από το σπορ στυλ των ’80s, αφήνοντας παράλληλα αρκετό χώρο για δημιουργικούς συνδυασμούς και εντυπωσιακά looks που φέρνουν το μοντέλο στο σήμερα.

 

Η σειρά FW22 Classic Leather, που μόλις έφτασε στη χώρα μας, εξερευνά νέες και μοναδικές προοπτικές, βασιζόμενη στο εμβληματικό running μοντέλο των ’80s. Μέσα από νέα υλικά και σχέδια, η σειρά, με σεβασμό στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της εποχής, ανταποκρίνεται σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών στυλ και τρόπων ζωής, διατηρώντας παράλληλα τη βασική κληρονομιά του sneaker. Η ελευθερία και η διαφορετικότητα βρίσκονται στον πυρήνα της FW22 Classic Leather και εκφράζονται όχι μόνο μέσα από τα ιδιαίτερα σχέδια αλλά και μέσα από τις συνεργασίες της Reebok με δημιουργικά ταλέντα της νέας γενιάς.

 

Το Classic Leather της Reebok φέρνει την αυθεντικότητα των ’80s στο σήμερα

 

Έτσι, νεαρά άτομα με αυθεντικό προσωπικό στυλ και ξεχωριστό attitude έρχονται για να δώσουν νέα πνοή στα Classic Leather τους. Η απλή και διαχρονική εκδοχή του Classic Leather Make Ιt Υours –που βρίσκεται στο DNA της Reebok– εξυμνεί την κληρονομιά του brand στα running sneakers, καθώς αποτελείται από premium σουέντ και mesh στο επάνω μέρος στις αποχρώσεις του κλασικού κόκκινου, μπλε και λευκού Vector. Ο συνδυασμός θυμίζει έντονα κάτι από το σπορ στυλ των ’80s, αφήνοντας παράλληλα αρκετό χώρο για δημιουργικούς συνδυασμούς και εντυπωσιακά looks που φέρνουν το μοντέλο στο σήμερα.

 

Η σειρά FW22 Classic Leather είναι διαθέσιμη στο www.reebok.com και σε επιλεγμένα καταστήματα. 

 

Στυλ & Ομορφιά
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ