Τα νέα πλυντήρια πιάτων της LG

Τα πλυντήρια πιάτων της LG είναι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες μας

Αστραφτερά καθαρά πιάτα με τα πλυντήρια πιάτων της LG.

ADVERTORIAL

 

Ζούμε σε μία εποχή που η καθαριότητα είναι μία από τις βασικές μας προτεραιότητες. Η τελευταία διετία μας βοήθησε να της δώσουμε τη σημασία που της αξίζει, ειδικά όταν πρόκειται για σκεύη που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

 

Το πλυντήριο πιάτων είναι μία από τις σημαντικότερες οικιακές συσκευές, ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Κι οι απαιτήσεις μας, έχουν αλλάξει, πλέον. 

 

Ας πάρουμε ένα λεπτό κι ας φέρουμε στο μυαλό μας το ιδανικό πλυντήριο πιάτων. Θέλουμε να ολοκληρώνει τις πλύσεις γρήγορα και αθόρυβα, ώστε να τελειώνουμε τις δουλειές του σπιτιού με ευκολία. Να απολυμαίνει πιάτα, μαχαιροπίρουνα και οποιοδήποτε άλλο μαγειρικό σκεύος, ενώ, παράλληλα, να έχει κορυφαίο design.   

 

Τα νέα πλυντήρια πιάτων της LG

 

Τα πλυντήρια πιάτων της LG, με την «έξυπνη» τεχνολογία τους, έρχονται να μας προσφέρουν ακριβώς αυτά αναζητάμε και καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες μας. Μέσω της τεχνολογίας TrueSteam, αξιοποιούν τις φυσικές ιδιότητες του ατμού δημιουργώντας σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας για να καθαρίσουν σε βάθος τα πιάτα και τα μαγειρικά σκεύη, μειώνοντας ταυτόχρονα τις κηλίδες από το νερό. 

 

Τα νέα πλυντήρια πιάτων της LG

 

Ο καθαρισμός σε βάθος συνεχίζεται, με την τεχνολογία QuadWash™ που, χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, εξασφαλίζει μέγιστο αποτέλεσμα, με ένα μόνο πέρασμα. Παράλληλα, οι τέσσερις περιστρεφόμενοι βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων, εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες και φτάνουν σε όλη την επιφάνεια του πιάτου, σε όλες τις σχάρες.

 

Τα νέα πλυντήρια πιάτων της LG

 

Παράλληλα, είναι αθόρυβα – με αυτόν τον γνώμονα σχεδιάστηκε, άλλωστε, ο κινητήρας Inverter Direct Drive της LG, ο οποίος έχει δεκαετή εγγύηση[1].

 

Τα νέα πλυντήρια πιάτων της LG

 

Εκτός από τεχνολογικά εξελιγμένα, τα πλυντήρια πιάτων της LG είναι ημιεντοιχιζόμενα και καλύπτουν τις ανάγκες του σήμερα με τη λειτουργικότητά τους. Μέσω της τεχνολογίας EasyRack™ Plus μπορούμε να προσαρμόσουμε τις σχάρες, τις οποίες προσαρμόζουμε ανάλογα με τα πιάτα. Διαθέτουν και τρίτη σχάρα, μάλιστα, ρυθμιζόμενη κατά ύψος, ώστε να εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν, όπως κατσαρόλες. Παράλληλα, με τη ζώνη διπλού καθαρισμού, μπορούμε να καθαρίσουμε ταυτόχρονα τα ευαίσθητα και τα πιο «βαριά» σκεύη, στο πρόγραμμα έντονης πλύσης.

 

Τα νέα πλυντήρια πιάτων της LG

 

Ένα χαρακτηριστικό που κάνει τα πλυντήρια της LG ακόμη πιο ξεχωριστά, είναι η τεχνολογία ThinQ. Κι αυτό γιατί, με την εφαρμογή για smartphone ThinQ™ της LG[2], έχουμε τη δυνατότητα να κατεβάσουμε νέα προγράμματα πλυσίματος που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας, επιλέγοντας διαφορετικές επιλογές καθαρισμού. Επιπλέον, μπορούμε να διατηρήσουμε το πλυντήριό μας καθαρό, καθώς μετά από 30 χρήσεις, η φωτεινή ένδειξη θα μας υπενθυμίσει να βάλουμε το πρόγραμμα καθαρισμού της συσκευής. Τέλος, η Έξυπνη Διάγνωση (Smart Diagnosis), μας επιτρέπει να λύσουμε προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά, μέσω του smartphone μας. 

 

Τα νέα πλυντήρια πιάτων της LG

 

Όσο περνά ο καιρός και οι ανάγκες μας αλλάζουν, η τεχνολογία ακολουθεί. Τα πλυντήρια πιάτων της LG, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας και κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά μας.
 

[1] 2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στο μοτέρ.

[2] H εφαρμογή αυτή υπόκειται σε διακριτούς Όρους Χρήσης και Πολιτική Προστασίας Απορρήτου της LGE.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια πιάτων της LG εδώ

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ