kotsovolos

Πώς να φτιάχνετε τον ιδανικό καφέ κάθε μέρα, με τη σωστή συσκευή

Ο Κωτσόβολος, με τη μεγάλη ποικιλία συσκευών που διαθέτει, αποδεικνύει ότι, τελικά, «Κάθε Καφές ξεκινάει από Κ».

ADVERTORIAL

To φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και είμαστε πολύ έτοιμοι για τις κρύες μέρες. Θα αρχίσουμε να φοράμε πιο ζεστά ρούχα, θα απολαμβάνουμε περισσότερο το περπάτημα, ενώ η καθημερινότητά μας θα γίνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα, με τα ζεστά ροφήματα που θα τη συνοδεύουν – γιατί, ναι, ωραίοι οι freddo και το ice tea, αλλά μας περιορίζουν.

 

Ήρθε, λοιπόν, η εποχή να επενδύσουμε σε συσκευές που θα αναβαθμίζουν τη ζωή μας. Αυτόματες ή χειροκίνητες, οι μηχανές καφέ του Κωτσόβολου μας περιμένουν για να επιλέξουμε εκείνη που θα καλύπτει ιδανικά τις ανάγκες μας – κι η ποικιλία είναι μεγάλη. Είτε είμαστε λάτρεις του espresso, είτε προτιμάμε ελληνικό ή ζεστή σοκολάτα, παρακάτω θα δούμε πώς θα απολαύσουμε τις αγαπημένες μας γεύσεις εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Espresso

Ο espresso ανήκει στα δημοφιλέστερα είδη καφέ, κι όχι άδικα. Είναι η βάση για τα περισσότερα ροφήματα – από latte macchiato μέχρι cappuccino. Στον Κωτσόβολο θα βρούμε τη μηχανή που αναζητούμε – αυτόματη ή χειροκίνητη, ακόμη και καφετιέρα με κάψουλες. Όποια κι αν επιλέξουμε, θα μας χαρίζει καθημερινά τη γεύση και την ένταση που αναζητούμε, ενώ εξειδικευμένοι baristas θα μας παρέχουν τις απαραίτητες οδηγίες, μέσω βίντεο.

 

kotsovolos


Καφές φίλτρου

Ο καφές φίλτρου είναι η κλασική επιλογή, που ποτέ δεν απογοητεύει. Οι καφετιέρες φίλτρου που θα βρούμε στον Κωτσόβολο, τεχνολογικά εξελιγμένες ώστε να μπορούμε να προγραμματίζουμε τον χρόνο εκκίνησης ή να διαλέξουμε μοντέλα με ενσωματωμένο μύλο άλεσης, τα οποία αλέθουν τον καφέ πριν την εκχύλιση, είναι δίπλα μας διαρκώς και κάνουν την απόλαυση καθημερινή υπόθεση.

 

kotsovolos

 


Φραπέ

Μία λέξη, χιλιάδες συναισθήματα. Ο φραπέ είναι το είδος καφέ που, από την εποχή που μπήκε ο freddo espresso στη ζωή μας, αποτελεί αγαπημένο θέμα διαφωνίας. Οι πιστοί του ακόλουθοι, δεν τον αλλάζουν με τίποτα και έχουν τη δυνατότητα να τον απολαμβάνουν με το πάτημα ενός κουμπιού, χάρη στις μηχανές του Κωτσόβολου, που λειτουργούν με δύο ταχύτητες, διαθέτουν διπλό ανοξείδωτο εξάρτημα ανάμειξης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και στην παρασκευή milk shake.

 

kotsovolos


Ελληνικός καφές

Ο ελληνικός καφές είναι, για πολλούς από εμάς, ο πρώτος που δοκιμάσαμε. Ίσως δε μας άρεσε από την πρώτη στιγμή, αλλά μετατράπηκε σε αγαπημένη παραδοσιακή απόλαυση, την οποία συνοδεύει πάντα ένα γλυκό. Το ζήτημα είναι πως δυσκολευόμαστε αρκετά – δεν ξέρουμε πώς να πετύχουμε το τέλειο καϊμάκι και την πλούσια γεύση που θα θέλαμε ιδανικά, οπότε αποφεύγουμε να τον φτιάξουμε μόνοι. Τώρα, ο Κωτσόβολος μας «λύνει» τα χέρια, με ειδικές συσκευές που γίνονται απόλυτοι σύμμαχοι για την παρασκευή του πρωινού ή του απογευματινού καφέ μας.

 

kotsovolos


Ροφήματα με καφέ

Coffee lover δε σε κάνει ο freddo espresso σκέτος που πίνεις το πρωί, αλλά η αγάπη για τη γεύση του καφέ, σ’ όποιο ρόφημα κι αν βρίσκεται. Με τις πολυκαφετιέρες του Κωτσόβολου, μπορούμε να τις απολαύσουμε, στολίζοντας παράλληλα την κουζίνα μας. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορούμε να ολοκληρώσουμε κάθε συσκευή που περνά από το μυαλό μας.

 

kotsovolos


Στον Κωτσόβολο, με τη μεγάλη ποικιλία συσκευών που μας περιμένει, βλέπουμε πως, τελικά, «Κάθε Καφές ξεκινάει από Κ» και μπορούμε να τον φτιάχνουμε μόνοι μας, εύκολα και γρήγορα. 

 

Πώς να φτιάχνετε τον ιδανικό καφέ κάθε μέρα, με τη σωστή συσκευή

 

Ανακαλύψτε περισσότερα για τις μηχανές καφέ του Κωτσόβολου εδώ.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ