Πώς η τηλεόραση προσαρμόζεται στις ανάγκες των παιδιών σας

Πώς η τηλεόραση προσαρμόζεται στις ανάγκες των παιδιών σας

Πέρα από το πιο πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, η EON Kids παρέχει μεγάλη ευελιξία και ασφάλεια στη χρήση του, για να είστε σίγουροι πως τα παιδιά σας θα απολαμβάνουν στην τηλεόραση αυτό που πρέπει.

ADVERTORIAL

 

Στον ελεύθερό τους χρόνο, όταν δηλαδή δεν έχουν σχολείο ή υποχρεώσεις γι’ αυτό, τα παιδιά αναζητούν πάντα να περνούν καλά: είτε μέσα από το παιχνίδι, είτε μέσα από δραστηριότητες που τους αρέσουν, είτε ακόμα και παρακολουθώντας τα αγαπημένα τους παιδικά προγράμματα στην τηλεόραση.

 

Αν και για τα περισσότερα από τα παραπάνω θα χρειαστεί να βάλετε κι εσείς το χεράκι σας, το τελευταίο μπορείτε να το αφήσετε στα χέρια της Nova. Κι αυτό γιατί με την EON Kids φέρνει στην τηλεόρασή σας με ένα κλικ όλα όσα ζητούν οι μικροί μας φίλοι όταν κάθονται κι αυτοί αναπαυτικά στον καναπέ.

 

Πρώτα απ’ όλα, με την ΕΟΝ Kids τα παιδιά σας δε θα βαρεθούν ποτέ. Κι αυτό γιατί έχει 7 διαθέσιμα κανάλια με παιδικά προγράμματα για κάθε ηλικία και κάθε γούστο. Αυτό κάνει την EON την τηλεοπτική πλατφόρμα με το πιο πλούσιο παιδικό περιεχόμενο -αυτό δηλαδή που αξίζει κάθε παιδί.

 

 

Πέρα από την ποιότητα και την ποσότητα του προγράμματός του, η EON Kids προσφέρει μια σειρά από ευελιξίες που φέρνουν την τηλεόραση στα μέτρα των παιδιών αλλά εξασφαλίζουν και στους γονείς ότι θα είναι ασφαλή για όσο θα καθίσουν μπροστά από την τηλεόραση.

 

Για αρχή, κάθε παιδί μπορεί να φτιάξει το δικό του προφίλ στην πλατφόρμα. Αυτό βοηθά στο να εξατομικευτεί το περιεχόμενο ανάλογα με την ηλικία κάθε παιδιού (0-6 και 7-11 ετών), ώστε να επιλέξει μέσα από ένα ευχάριστο περιβάλλον πλοήγησης τα προγράμματα εκείνα που ταιριάζουν σε αυτό. Στη συνέχεια, η EON Kids θα του προτείνει προγράμματα που ταιριάζουν με αυτά που έχει ήδη παρακολουθήσει ή αναζητήσει, για να μη «χαθεί στο ζάπινγκ».

 

 

Πέρα από το να δουν ποιοτικά, διασκεδαστικά αλλά και επιμορφωτικά προγράμματα, είναι λογικό να θέλετε να νιώθετε και ασφάλεια όταν τα παιδιά σας παρακολουθούν τηλεόραση. Γι΄αυτό με την EON Kids, μέσω του γονικού ελέγχου, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι για το ότι τα παιδιά σας θα δουν μόνο όσα αρμόζουν στην ηλικία τους, μιας και δεν έχουν πρόσβαση στο internet ή στο περιεχόμενο ενηλίκων.

 

Τα παιδιά είναι συχνά και απαιτητικά: ναι μεν δε θέλουν να χάνουν ούτε ένα επεισόδιο από το αγαπημένο τους πρόγραμμα ή εκπομπή, αλλά συγχρόνως, η διάθεσή τους έρχεται…με το δικό της ωράριο. Κανένα πρόβλημα σε αυτό, μιας και η EON Kids προσφέρει πλούσιο on demand παιδικό περιεχόμενο και επιτρέπει παύση της προβολής ακόμα και στο live πρόγραμμα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχει και το catch up 7 ημέρων μέσω του οποίου το παιδί μπορεί να «γυρίσει» το πρόγραμμα μέχρι και μία εβδομάδα πίσω και να δει κάτι που δεν πρόλαβε, να συνεχίσει κάτι που δεν ολοκλήρωσε, να ξαναδεί και να διακόψει όποτε θέλει το αγαπημένο του πρόγραμμα.

 

Σαν κερασάκι στην τούρτα, η Nova σε όσους συνδρομητές δημιουργήσουν παιδικό προφίλ στο EON Smart Box προσφέρει δωρεάν 1000 τηλεκοντρόλ για να ξεκινήσουν οι μικροί μας φίλοι τις ξεχωριστές, τηλεοπτικές τους περιπέτειες. 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την EON και τη Nova εδώ

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ