Οι παραλίες του Αιγαίου που θα σε απελευθερώσουν

Οι παραλίες του Αιγαίου που θα σας «απελευθερώσουν»

Φέτος βρες το δικό σου «καταφύγιο ελευθερίας» σε μία από τις πολλές «κρυμμένες» παραλίες του Αιγαίου και αφέσου σε αυτή την αίσθηση απόλαυσης που χαρίζουν οι νέες γεύσεις του PULZE.

ADVERTORIAL

Μικροί, περισσότερο ή λιγότερο, κρυμμένοι παράδεισοι σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα. Φέτος απελευθερώνουμε το καλοκαίρι από όλα τα περιττά και κρατάμε τις δύο νέες γεύσεις του PULZE, Watermelon και Berries.

 

«Πώς είναι για σένα η στιγμή που νιώθεις απελευθερωμένη;». Η ερώτηση έπεσε ξαφνικά στο τραπέζι, σε μια από αυτές τις κουβέντες που χειμώνα όπου αναπολούμε τις περασμένες διακοπές και ανυπομονούμε για τις επόμενες, αλλά ήταν ακόμα κάπως νωρίς για να αρχίσουμε να τις σχεδιάζουμε.

 

Η απάντηση ήρθε το ίδιο εύκολα: αργά τα απόγευμα στην αγαπημένη μου παραλία, όταν έχει αδειάσει από τον πολύ κόσμο, και μπορούμε να την απολαύσουμε όπως ακριβώς θέλουμε. Κάθε καλοκαίρι η ίδια αίσθηση και έπειτα μια τελευταία βουτιά πριν δύσει τελείως ο ήλιος για να ολοκληρώσουμε με τον πιο ιδανικό τρόπο αυτήν την εμπειρία που για εμάς συνοψίζει όλη την απόλαυση του καλοκαιριού. Ούτε ξενύχτια, ούτε ψαγμένα γαστρονομικά πιάτα. Για εμάς καλοκαίρι είναι η θάλασσα, η άμμος, το αλάτι και αυτή η γεύση που μένει στο στόμα μόλις δαγκώσουμε δυνατά μια φέτα καρπούζι.

 

Φυσικά, δεν γίνεται σε κάθε παραλία να νιώθουμε απελευθερωμένοι, παρά το γεγονός ότι συστηματικά αποφεύγουμε τις πολυσύχναστες παραλίες ή εκείνες που σε ένα νησί προσεγγίζονται πολύ εύκολα και σε σχετικά σύντομο χρόνο. Έχουμε φτιάξει ένα δικό μας φανταστικό χάρτη με τρεις-τέσσερις πινέζες πάνω του, εκεί όπου γνωρίζουμε ότι μας αρκούν τα ελάχιστα για να τις απολαύσουμε. Ανάμεσα σε αυτά, οι δύο νέες γεύσεις του PULZE, Watermelon και Berry που απελευθερώνουν μια ασυνήθιστη εμπειρία απόλαυσης.

 

Οι παραλίες του Αιγαίου που θα σε απελευθερώσουν

 

Μαγγανάρι στην Ίο

Εδώ δεν μπορούμε να είμαι συναισθηματικοί. Η Ίος αποτελούσε για χρόνια τον προορισμό όπου ξεκαλοκαιριάζαμε ως φοιτητές. Το δε Μαγγανάρι ήταν το αντίβαρο απέναντι στη βαβούρα του Μυλοπότα. Η απέραντη χρυσαφένια της ακτή έχει ακόμα μια θέση στην καρδιά και ας έχει πάρει το νησί το δρόμο της «τουριστικής ανάπτυξης» οριστικά και αμετάκλητα. Αν το επισκεφθείς ωστόσο Ιούνιο ή Σεπτέμβριο θα νιώσεις τα vibes της περασμένης κυκλαδίτικης αθωότητας.

 

Παχιά Άμμος στη Νίσυρο

Θα πούμε την αλήθεια, η Παχιά Άμμος δεν σε κερδίζει με την ομορφιά της. Υπάρχουν πάρα πολλές παραλίες πολύ πιο όμορφες. Ακόμα και η… παχιά μαύρη άμμος της δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο ακούγεται. Σε κερδίζει όμως με τον χαρακτήρα και την ατμόσφαιρά της. Συμβάλλουν σε αυτό και όσοι κάνουν ελεύθερο εκεί. Στην Παχιά Άμμο μπορούμε να είμαστε ταυτόχρονα και απομονωμένοι αλλά και μέρος μιας παρέας. Η πρόσβαση γίνεται μόνο με τα πόδια και μόλις φτάσεις και απλώσεις την πετσέτα θα νιώσεις αμέσως πολύ οικεία. Ίσως να μην υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να σπάσεις τη γευστική μπίλια του iD Capsule Summer Red και να απελευθερώσεις την ασυνήθιστη γεύση Watermelon.

 

Οι παραλίες του Αιγαίου που θα σε απελευθερώσουν

 

Καμινάκια στην Αστυπάλαια

Μία ακόμα επιλογή από Δωδεκάνησα, αυτή τη φορά από την «πεταλούδα» του Αιγαίου, την Αστυπάλαια. Στα Καμινάκια δεν φτάνεις εύκολα, καθώς πρέπει να ακολουθήσεις τον χωματόδρομο για να φτάσεις χαμηλά στην ακτή, ωστόσο αν το όχημά σου αντέχει θα ανταμειφθείς για την όποια ταλαιπωρία -μεγάλη ακτή με άμμο και ψιλό βότσαλο. Σχεδόν ερημική και με μια όμορφη ταβέρνα γιατί πιθανόν το κολύμπι να σου ανοίξει και την όρεξη. Μόλις καθίσουμε και πριν φτάσει η παραγγελία μας, θα τοποθετήσουμε τα νέα iD και ανάλογα με τη διάθεσή μας θα σπάσουμε τη γευστική μπίλια στο φίλτρο για να απελευθερώσουμε την αγαπημένη γεύση ή θα το αφήσουμε για μια άλλη στιγμή αργότερα.

 

Λιβάδι στη Δονούσα

Αν θες να αποφύγεις το… συνωστισμό (για τα δεδομένα Μικρών Κυκλάδων) στον Κέδρο μπορείς να επισκεφθείς το Λιβάδι είτε με καραβάκι είτε (το συνιστούμε) από το όμορφο μονοπάτι που ξεκινά το Μερσίνι. Μην φορτωθείς πολλά, εδώ αρκούν τα απολύτως απαραίτητα, όπως το νέο iD Capsule Forest Purple με έντονες αρωματικές νότες από Berries.

 

Φέτος βρες το δικό σου «καταφύγιο ελευθερίας» σε μία από τις πολλές «κρυμμένες» παραλίες του Αιγαίου και αφέσου σε αυτή την αίσθηση απόλαυσης που χαρίζουν οι νέες γεύσεις του PULZE. Απελευθέρωσε το καλοκαίρι και μαζί του απελευθέρωσε την ασυνήθιστη γευστική εμπειρία που χαρίζουν το Watermelon και το Berry. 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ