Το νέο τηλεοπτικό ραντεβού μας θα δίνεται κάθε μέρα στην «Κυψέλη»

Το νέο τηλεοπτικό ραντεβού μας δίνεται κάθε μέρα στην «Κυψέλη»

Η νέα καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ2 με παρουσιάστριες τις Δάφνη Καραβοκύρη, Τζένη Μελιτά και Ξένια Ντάνια θέλει να μας δείξει κάθε γωνιά της Αθήνας αλλιώς.

ADVERTORIAL

 

Στο άκουσμα της λέξης «Κυψέλη» οι περισσότεροι εύλογα θα σκεφτούν την ομώνυμη ιστορική γειτονιά της Αθήνας. Mια γωνιά της πόλης πολυπολιτισμική, που ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πόλος έλξης πολλών νέων και ανήσυχων ανθρώπων, έχοντας μετατραπεί σε μια συνοικία που τα έχει όλα και σε αυτήν κάθε τι μπορεί να συμβεί.

 

«Κυψέλη», όμως, είναι πρώτα απ’ όλα η δομή που φτιάχνουν οι μέλισσες, μέσα στην οποία ζουν, αποτελεί το σύμπαν τους και τον χώρο μέσα στον οποίο, τελικά, ορίζονται.

 

Σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο χρήσεις της λέξης, αλλά κυρίως αφομοιώνοντας μεταφορικά τη δεύτερη, η νέα εκπομπή πόλης της ΕΡΤ2 ονομάστηκε «Κυψέλη». Πρόκειται για μια ψυχαγωγική εκπομπή πόλης, την οποία αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν τρεις γυναίκες, που όλοι έχουμε γνωρίσει μέσα από διαφορετικά πόστα στον χώρο της δημοσιογραφίας, της παρουσίασης και του πολιτισμού: η Δάφνη Καραβοκύρη, η Τζένη Μελιτά, και η Ξένια Ντάνια.

 

Πέρα από τις τρεις παρουσιάστριες, την ομάδα της εκπομπής απαρτίζουν επίσης νέοι και δραστήριοι συνεργάτες, οι οποίοι αφουγκράζονται τον παλμό της πόλης, ασχολούνται με τον πολιτισμό αλλά και τον σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής και τη δουλειά των οποίων έχουμε διαβάσει σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

 

 

Δηλαδή, τι θα δούμε στην «Κυψέλη»;

 

Οι τρεις οικοδέσποινες θα αναλάβουν να ξεναγήσουν τους τηλεθεατές στην Αθήνα αλλιώς. Μαζί τους, θα μάθετε μυστικά που δε γνωρίζατε για γωνιές της πόλης, χωρίς στεγανά: από τις γκαλερί και τους κινηματογράφους της, μέχρι τη μουσική των δρόμων της αλλά και τα σουβλατζίδικά της.

 

Η εκπομπή δε θα έχει στείρα προσέγγιση, αντιθέτως, θα «περπατήσει» τους δρόμους της πόλης με κέφι, ρεαλισμό αλλά και έναν καθημερινό τρόπο επικοινωνίας, αυτόν δηλαδή που χρησιμοποιούμε όλοι σε κάθε μικρή αλλά με τον τρόπο της σημαντική στιγμή που ζούμε στην Αθήνα.

 

Το νέο τηλεοπτικό ραντεβού μας θα δίνεται κάθε μέρα στην «Κυψέλη»

 

Οι τρεις παρουσιάστριες τόσο μέσα όσο φυσικά και έξω από το στούντιο θα συζητούν, θα ανταλλάζουν απόψεις, θα συμφωνούν μα και θα διαφωνούν για όλα όσα θα παρουσιάζουν και θα συζητούν. Σε αυτό το εναλλακτικό ταξίδι τους δε θα είναι μόνες, αλλά θα φιλοξενούν κάθε φορά ενδιαφέροντες καλεσμένους που θα καταθέτουν τη δική τους ξεχωριστή εμπειρία της Αθήνας.

 

Κάπως έτσι, θα δημιουργηθεί μια τηλεοπτική παρέα που θα μιλάει για την Αθήνα στη γλώσσα μας.

 

Μήπως ήρθε η ώρα να δίνουμε κάθε μέρα ραντεβού στην «Κυψέλη»;   

 

Η εκπομπή της ΕΡΤ 2 «Κυψέλη» θα προβάλλεται καθημερινά 13:00-15:00.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ