Το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος του Πειραιά έλαμψαν ξανά

Το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος του Πειραιά έλαμψαν ξανά

Τα δύο εμβληματικά κτίρια απέκτησαν ξανά ζωή μέσα από τη φωταγώγησή τους και έγιναν «talk of the town» χάρη στην εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων DIMAND.

ADVERTORIAL

Το δικό τους εμβληματικό κτίριο απέκτησαν ξανά ο Πειραιάς και η Αθήνα. Παρότι μπορεί να φαντάζει υπερβολικός ο χαρακτηρισμός, είναι κάτι που διαφάνηκε έντονα μετά τη φωταγώγηση των δύο σημαντικών κτιρίων.

 

Το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος του Πειραιά έλαμψαν ξανά

 

Ο λόγος για τον επιβλητικό Πύργο του Πειραιά και το ιστορικό κτίριο που φιλοξενούσε το πολυκατάστημα ΜΙΝΙΟΝ στην πλατεία Ομονοίας. Κτίρια εμβληματικά, γεμάτα φως που αποτελούν σημείο αναφοράς.

 

 

 

Αναμφισβήτητα, ο Πύργος του Πειραιά και το ΜΙΝΙΟΝ είναι κτίρια-ορόσημα που εδώ και χρόνια είχαν εγκαταλειφθεί και έστεκαν ως «τσιμεντένια κουφάρια». Τώρα λοιπόν ξαναγεννιούνται από τις στάχτες τους και αυτό οφείλεται στην εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων DIMAND, η οποία έχει αναλάβει να τα ανακατασκευάσει και να τους δώσει ξανά ζωή.

 

Η Αθήνα και ο Πειραιάς «έλαμψαν»

 

Μια πρώτη γεύση μας έδωσε όταν πρόσφατα φωταγώγησε το πρώην πολυκατάστημα ΜΙΝΙΟΝ, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε φωταγωγήσει τον επιβλητικό Πύργο του Πειραιά. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκαν μεγάλες φωτιστικές κεφαλές εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου, ενώ έχει φωτιστεί και κάθε όροφος ξεχωριστά.

 

Η Αθήνα και ο Πειραιάς «έλαμψαν»

 

Τα δύο κτίρια έβαλαν τα γιορτινά τους και σκόρπισαν φως και λάμψη αλλά και συγκίνηση σε πολλούς, καθώς ξύπνησαν όμορφες αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας. Συγκέντρωσαν παράλληλα τα βλέμματα θαυμασμού των περαστικών, καταφέρνοντας έτσι να ξαναμπούν στον «χάρτη» της πόλης.

 

Το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος του Πειραιά έλαμψαν ξανά

 

Ο Πύργος Πειραιά και το ΜΙΝΙΟΝ, εντάσσονται στη μακροπρόθεσμη στρατηγική της DIMAND να μεταμορφώνει σημαντικά κτήρια, συμβάλλοντας θετικά στο αποτύπωμα της πόλης και αναβαθμίζοντας ολόκληρες γειτονιές πάντα με σεβασμό στα χαρακτηριστικά τους και στο περιβάλλον.

 

Η Αθήνα και ο Πειραιάς «έλαμψαν»

 

Το σχέδιο της πλήρους ανακατασκευής των δύο κτιρίων-τοπόσημων προβλέπει σύγχρονα, πρότυπα βιοκλιματικά κτήρια γραφειακών και εμπορικών χώρων καθώς και κατοικιών ενδεχομένως, που θα ξεπερνούν ύψιστους περιβαλλοντικούς στόχους και ταυτόχρονα θα ικανοποιούν τις ανάγκες της κοινωνίας. Με σεβασμό στην ιστορία και στις μνήμες που αυτά φέρουν, η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων προχωρά σε μεγάλες επενδύσεις που θα σηματοδοτήσουν την αναβάθμιση επιβαρυμένων περιοχών και θα αποτελέσουν το πιο δυνατό κίνητρο για να κερδίσουν πάλι τη χαμένη τους αίγλη.

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ