Καταρρίπτοντας 4 μύθους για τους συμβούλους ακινήτων

Καταρρίπτοντας 4 μύθους για τους συμβούλους ακινήτων

Ποια είναι η αλήθεια και πώς οι άνθρωποι της κορυφαίας εταιρείας Real Estate σε Αθήνα και Κύπρο CENTURY 21, κάνουν τη διαφορά.

                                                                                                                   ADVERTORIAL

 

Εδώ και δεκαετίες, κυκλοφορούν αρκετοί μύθοι σχετικά με τη βιομηχανία των ακινήτων και τους συμβούλους ακινήτων, όμως η φράση “οι μύθοι είναι για να καταρρίπτονται”, ισχύει και σε αυτή την περίπτωση.

 

Οι σύμβουλοι ακινήτων της εταιρείας real estate CENTURY 21 αναγνωρίζουν ότι η αγορά ή η ενοικίαση ενός σπιτιού είναι μια απόφαση σημαντική και, πιο συγκεκριμένα για τους περισσότερους μια απόφαση ζωής! Με γνώμονα το πιο πάνω, η CENTURY 21 καταρρίπτει τέσσερις μύθους, αποδεικνύοντας ότι πάντα υπάρχει η εξαίρεση στον κανόνα. 


Μύθος 1: Όλοι οι σύμβουλοι ακινήτων είναι ίδιοι

 

Ο ανταγωνισμός στην αγορά είναι σκληρός. Οι αγοραστές και οι πωλητές είναι σαφώς επιλεκτικοί όσον αφορά την επιλογή του συμβούλου ακινήτων που θα συνεργαστούν. Αρκετοί, ωστόσο, θεωρούν ότι όλοι οι σύμβουλοι είναι, λίγο πολύ, ίδιοι.

Η πραγματικότητα, όμως, για την CENTURY 21 είναι πέρα για πέρα διαφορετική. Οι C21 σύμβουλοι ακινήτων διαφέρουν τόσο στην προσέγγισή τους όσο και στην ικανότητα διαπραγμάτευσης. Έχουν ξεχωριστούς χαρακτήρες, διαφορετικές εμπειρίες και, φυσικά, ικανότητες που ποικίλουν. Στην CENTURY 21, οι σύμβουλοι ακινήτων είναι έτοιμοι να σας οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

 


Μύθος 2: Οι νέοι ή οι νεαροί σύμβουλοι δεν διαθέτουν την τεχνογνωσία

 

Αρκετοί θεωρούν ότι οι νεαροί και “νέοι στη δουλειά”, σημαίνει αυτόματα αδυναμία. Μύθος! Στη CENTURY 21, είναι κανόνες να δίνονται ευκαιρίες στους συμβούλους της, ανεξαρτήτως ηλικίας και εμπειρίας. Οι C21 σύμβουλοι ακινήτων, εκπαιδεύονται καθημερινά παρακολουθώντας σεμινάρια έτσι ώστε να βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, προσφέροντας μετέπειτα στον πελάτη την την καλύτερη εξυπηρέτηση. 

 

Η CENTURY 21 πιστεύει ακράδαντα ότι η συνεχής εκμάθηση, εκπαίδευση και ανάπτυξη παίζει καθοριστικό ρόλο στη μακροπρόθεσμη επιτυχία. Δίνοντας πρόσβαση στους συμβούλους της σε coaches και μέντορες από και σε όλο τον κόσμο, τους κάνει αμέσως μοναδικούς. Το συμπέρασμα είναι ότι το να είσαι νεαρός ή νέος στον τομέα των ακινήτων, έχει μικρή σημασία όσον αφορά τα αποτελέσματά τους.

 

Καταρρίπτοντας 4 μύθους για τους συμβούλους ακινήτων
Tα γραφεία της CENTURY21 στο Κολωνάκι στην Αθήνα

 

Μύθος 3: Οι σύμβουλοι θα πουν τα πάντα για να κάνουν την πώληση

 

Όπως σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, έτσι και στη βιομηχανία ακινήτων υπάρχουν και τα κακώς κείμενα. Δυστυχώς, υπάρχουν σύμβουλοι ακινήτων που θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να προχωρήσει η πώληση. Κάποιοι τους έχετε συναντήσει και κάποιοι ενδεχομένως θα έχετε τη δυσάρεστη ευκαιρία να τους συναντήσετε στο μέλλον. Ωστόσο, όπως έχουμε ήδη αποδείξει, οι σύμβουλοι ακινήτων δεν είναι όλοι ίδιοι.

 

Ειλικρίνεια και ακεραιότητα είναι οι δύο λέξεις που καθορίζουν τον πυρήνα της CENTURY 21. Οι C21 σύμβουλοι ακινήτων κατατάσσονται στην κατηγορία των κορυφαίων παραδειγμάτων, αφού το πρώτο μέλημά τους είναι να βρουν το ιδανικό σπίτι στους πελάτες τους, στηριζόμενοι στην διαφάνεια και στο πραγματικό ενδιαφέρον.

 


Μύθος 4: It's all about the money

 

Τι έχει σημασία τελικά; Το γρήγορο χρήμα ή η καλή και ειλικρινής σχέση μεταξύ συμβούλου και πελάτη; Η απάντηση είναι απλή. 

 

Για την CENTURY 21, πρωταρχικός στόχος είναι η σύνδεση του συμβούλου ακινήτων με τον πελάτη, με έναν βαθύτερο και πιο ουσιαστικό τρόπο, κατανοώντας τις ανάγκες του και προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις.

 

Δεν γίνονται, λοιπόν, όλα για το χρήμα. Για την CENTURY 21 σημασία έχουν οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, η ενσυναίσθηση, η ειλικρίνεια και, φυσικά, οι άνθρωποι της. Δίνοντας τους τα καλύτερα εφόδια, οι σύμβουλοι ακινήτων της CENTURY 21 καταρρίπτουν μύθους και εξελίσσονται, δημιουργώντας στην αγορά νέα κουλτούρα και συνήθειες.

 

Η ευρηματικότητα, η συνεχής εξέλιξή και κατά συνέπεια η επαγγελματικότητα τους, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στη σημαντικότερη απόφαση, δηλαδή στην αγορά του σπιτιού που θα φέρει το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή σας.

 

Καταρρίπτοντας 4 μύθους για τους συμβούλους ακινήτων

 

H CENTURY 21 

 

Κρατώντας στον πυρήνα της τον πελάτη, η CENTURY 21 διακρίνεται για τη διαφάνεια της και θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα γραφεία αγοραπωλησίας ακινήτων παγκοσμίως.

 

Έχοντας περισσότερους από 155.000 συμβούλους ακινήτων σε περισσότερα από 14.250 γραφεία που βρίσκονται σε πάνω από 86 χώρες - ανάμεσά τους η Ελλάδα και η Κύπρος, δεν υπάρχει άλλο γραφείο αγοραπωλησίας ακινήτων αυτής της κλίμακας! 

 

Με περισσότερα από 50 χρόνια θέσπισης του χρυσού προτύπου στην ακίνητη περιουσία παγκοσμίως, η CENTURY 21 χειρίζεται τα πάντα όταν πρόκειται για το ακίνητό σας.

 

Ελλάδα

Tsakalof 15, Kolonaki, Athens, Greece

century21gr

______________

 

Kύπρος

58, Leoforos Amathountos, Agios Tychon, Limassol, Cyprus

c21cy.com/

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ