Instant Ink: Πώς να εκτυπώνεις ό,τι θέλεις, ανά πάσα στιγμή, χωρίς να ανησυχείς για το μελάνι

Instant Ink: Πώς να εκτυπώνεις ό,τι θέλεις, ανά πάσα στιγμή, χωρίς να ανησυχείς για το μελάνι

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία της HΡ «λύνει τα χέρια» σε επαγγελματίες, φοιτητές, μαθητές και γονείς, για να μη μείνει ποτέ ο εκτυπωτής χωρίς μελάνι.

ADVERTORIAL

 

Είναι ώρα να εκτυπώσεις μερικές σελίδες και τις χρειάζεσαι άμεσα. Περιμένεις πάνω από τον εκτυπωτή και, αντί για αυτό που ζήτησες, βλέπεις τα γράμματα να εμφανίζονται όλο και πιο αχνά – κι αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Το μελάνι τελειώνει, ακριβώς τη στιγμή που το έχεις ανάγκη.

 

Είναι πολύ πιθανό να σου έχει συμβεί το παραπάνω, ενώ μοναδική σου επιλογή είναι να αναζητήσεις το πλησιέστερο κατάστημα για ανεφοδιασμό. Κι αν είσαι τυχερός, θα βρίσκεσαι σπίτι, καθημερινή, σε βολική ώρα. Συνήθως, όμως, σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, δεν έχεις την τύχη με το μέρος σου – είτε θα είσαι στο γραφείο, είτε θα ολοκληρώνεις μεταμεσονύκτια εργασία για τη σχολή ή, αν είσαι γονιός, αργά το απόγευμα, θα βοηθάς το παιδί σου με ένα project για το σχολείο ή κάποια δραστηριότητα.

 

Εδώ έρχεται το Instant Ink, για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή συνδρομητική υπηρεσία της HP, η οποία αφορά στην αποστολή μελανιών και γραφίτη στην πόρτα σου, πριν καν τα χρειαστείς, με μηνιαίο τέλος πληρωμής, ανάλογα με το πλάνο που καλύπτει ιδανικά τις ανάγκες σου.

 

Με το Instant Ink, έχεις τη δυνατότητα να περιορίσεις σημαντικά το κόστος εκτύπωσης, το οποίο διατηρείται σταθερό κάθε μήνα – το συνολικό όφελος μπορεί να αγγίξει το 70%, κι αυτό γιατί πληρώνεις ανά σελίδα εκτύπωσης, ανεξάρτητα από το αν αυτή είναι έγχρωμη ή ασπρόμαυρη. Επιπλέον, συνεχίζεις την καθημερινότητά σου με λιγότερες έγνοιες, καθώς ο εκτυπωτής σου παραγγέλνει μελάνι ή γραφίτη όταν εκείνος το χρειάζεται. Μοναδική σου ευθύνη, είναι να βρίσκεσαι στον χώρο παράδοσης την ημέρα που θα φτάσει ο διανομέας της υπηρεσίας courier DHL, για να το παραλάβεις.

 

Σχετικά με τα πλάνα εκτύπωσης, οι επιλογές σου είναι πολλές κι ευέλικτες. Ξεκινούν από τα 0,99€/μήνα, αφορούν μικρές επιχειρήσεις, επαγγελματίες, μαθητές και φοιτητές - ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκεις και τον όγκο εργασίας σου, επιλέγεις αυτό που σε καλύπτει. Αν, μάλιστα, οι ανάγκες σου αλλάξουν, μπορείς ακόμη και να ακυρώσεις τη συνδρομή σου οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

Εκτός από το οικονομικό όφελος και την ξεγνοιασιά που σου προσφέρει, το Instant Ink κάνει καλό και στο περιβάλλον. Η HP έχει φροντίσει ώστε τα δοχεία μελάνης ή γραφίτη να ανακυκλώνονται εύκολα αφού, μέσα στο κουτί που θα τα παραλάβεις, θα βρεις έναν φάκελο για να τοποθετήσεις αυτά που έχεις ήδη χρησιμοποιήσει και να τα επιστρέψεις πίσω στην εταιρεία, η οποία θα τα ανακυκλώσει για εσένα. Τα έξοδα αποστολής είναι προπληρωμένα, επομένως εσύ δεν έχεις καμία απολύτως επιβάρυνση.

 

Προκειμένου να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα εξής απλά βήματα. Ξεκινάς αγοράζοντας τον HP εκτυπωτή σου, τον οποίο συνδέεις στο διαδίκτυο και κατεβάζεις την HP Smart App. Στη συνέχεια, είτε μέσω της εφαρμογής, είτε στην ιστοσελίδα, κάνεις εγγραφή, και όλα είναι έτοιμα. Το μόνο που μένει, είναι να κάνεις την παραγγελία και να φτάσει το δέμα στα χέρια σου.

 

 

Η εποχή που ανησυχούσες για το μελάνι του εκτυπωτή, επιτέλους τελειώνει. Τώρα πια, μπορείς να πάρεις πίσω πολύτιμο χρόνο και αφιερωθείς ολοκληρωτικά στα χόμπι και τους αγαπημένους σου ανθρώπους, χωρίς να έχεις στο μυαλό σου αυτή τη μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια της καθημερινότητας.

 

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για την υπηρεσία Instant Ink της HP εδώ
 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ