Η PUMA στο Ioannina Lake Run

Η PUMA βρέθηκε στο Ioannina Lake Run ως επίσημος χορηγός αθλητικού υλικού

Το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου, η PUMA επέστρεψε στον χώρο των δρομικών διοργανώσεων με μία μοναδική εμφάνιση στο #IoaninaLakeRun.

Η εταιρεία αποφάσισε να τιμήσει την αλματώδη εξέλιξη της διοργάνωσης σε μία διαδρομή 16 ετών και να συνδέσει το όνομά της με τον πλέον δημοφιλή θεσμό των Ιωαννίνων. Με sold out και ρεκόρ συμμετοχών, το event ξεπέρασε κάθε προσδοκία του κόσμου, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα αλληλοϋποστήριξης και ευγενούς άμιλλας.

 

Η PUMA στο Ioannina Lake Run

 

Ως επίσημος χορηγός αθλητικού υλικού, η PUMA έδωσε το παρών στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων με μοναδικά installations. Το περίπτερο της εταιρείας «στόλισε» την Πλατεία Μαβίλη και παρουσίασε τα νέα δρομικά παπούτσια της PUMA. Τα πολυαναμενόμενα Deviate Nitro 2 και Deviate Nitro Elite κέντρισαν το ενδιαφέρον όλων των elite αθλητών με τους μοναδικούς σχεδιασμούς και τις πολύκροτες τεχνολογίες που προσφέρουν.

 

Η PUMA στο Ioannina Lake Run

 

Η προβολή της εταιρείας δεν σταμάτησε μόνο στο περίπτερο. Η αψίδα της PUMA βρισκόταν στο cheering zone του αγώνα των 30 χιλιομέτρων, ένα σημείο αναφοράς που προσέλκυσε αμέτρητο κόσμο για την υποστήριξη των αθλητών. Επιπλέον, η PUMA δημιούργησε κίνητρο για επιδόσεις που σπάνε κάθε ρεκόρ στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων. Έτσι, οι νικητές αυτών των διαδρομών στην αντρική, αλλά και στη γυναικεία κατηγορία κέρδισαν μία δωροεπιταγή για το επίσημο eshop της PUMA.

 

Η PUMA στο Ioannina Lake Run

 

Την παρουσία της εταιρείας στο event ενίσχυσε φυσικά και η σύσσωμη ομάδα των PUMA ambassadors. Με ονόματα όπως ο Γιώργος Σταμούλης και ο Παναγιώτης Μπουρίκας, η PUMA πρωταγωνίστησε και κατέκτησε μία θέση στο βάθρο στα 5 και στα 30 χιλιόμετρα. Το Ioannina Lake Run προσέλκυσε elite αθλητές από όλη την Ελλάδα, όπως ο Χρήστος Παπαδογεώργος και ο Νικόδημος Νικολακέας, που δοκίμασαν το νέο, αγωνιστικό παπούτσι Deviate Nitro Elite.

 

Η PUMA στο Ioannina Lake Run

 

Η PUMA στο Ioannina Lake Run

 

#IoanninaLakeRun #PUMA #PUMARunning #RUNPUMA #PUMAGreece

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ