Η ευελιξία του bingewatching είναι ένα EON μακριά

Η ευελιξία του bingewatching είναι μια EON μακριά

Με την πλατφόρμα ΕΟΝ η Nova φέρνει τη νέα εποχή στην τηλεόραση κάνοντάς την πιο διαδραστική και ευέλικτη.

ADVERTORIAL

 

Τα τελευταία χρόνια οι τηλεοπτικές συνήθειες των θεατών απαιτούν όλο και μεγαλύτερη εξατομίκευση και ευελιξία. Με τις τηλεοπτικές προτάσεις εκεί έξω να πληθαίνουν συνεχώς, είναι ηλίου φαεινότερον πως η τηλεόραση δεν είναι πλέον ένας «ξύλινος» δέκτης αλλά μια εμπειρία που ο καθένας διαμορφώνει στα μέτρα του μέσα από την εκάστοτε πλατφόρμα ή το συνδρομητικό κανάλι της επιλογής του.

 

Το «Βλέπω τηλεόραση» έχει αφήσει για τα καλά πίσω του την ιδέα ενός «έτοιμου» και προκαθορισμένου προγράμματος και έχει περάσει επίσημα σε μια νέα εποχή που έρχεται να κουμπώσει στα μέτρα και τις ανάγκες του εκάστοτε τηλεθεατή. Είναι η εποχή που γέννησε άλλωστε και την έννοια του «bingewatching», αυτή που επιτρέπει σε όλους μας να «βυθιστούμε» στον καναπέ για να απολαύσουμε την τηλεόραση όπως ακριβώς θέλουμε, χωρίς αναμονές και περιττές παρεμβολές.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, η Nova λανσάρει τη νέα πλατφόρμα της ΕΟΝ, μέσω της οποίας θέλει να κάνει την τηλεόραση ακόμα πιο εύκολη και φιλική προς τον χρήστη, προσφέροντας μεγαλύτερη διαδραστικότητα αλλά και ευελιξία σε σχέση με όσα είχαμε συνηθίσει ως τώρα. 

 

Τι προνόμια φέρνει όμως η ΕΟΝ στην ίδια την τηλεοπτική εμπειρία που δεν είχαμε ως τώρα;

 

 

 

Συχνά το απαιτητικό πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα μας κάνει να χάνουμε πράγματα που θέλουμε να παρακολουθήσουμε -ή άλλες φορές, ας μην το κρύψουμε, αποκοιμιόμαστε στον καναπέ, αν πρόκειται για το βράδυ μιας κουραστικής ημέρας. Η ΕΟΝ δίνει όμως τη δυνατότητα να κάνετε Catch up 7 ημερών στο live τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ξεκινάτε από την αρχή, πηγαίνετε πίσω, διακόπτετε ή συνεχίζετε την παρακολούθηση αργότερα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε να κάνετε παύση ακόμα και στο live πρόγραμμα, τη στιγμή που το παρακολουθείτε. Όταν, δε, παρακολουθείτε αγώνα, με το EON Sports Mode θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε live στατιστικά κατά την διάρκεια προβολής αγώνων, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεοκοντρόλ σας.

 

Το bingewatching μπορεί να είναι συνδυασμένο με το «βούλιαγμα» στον καναπέ, όμως, πόσες φορές θέλετε να χωρέσετε άλλο ένα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς την ώρα που ετοιμάζεστε για τη δουλειά ή την ώρα που μαγειρεύετε; Για να σας διευκολύνει, η ΕΟΝ «ταξιδεύει» σε κάθε συσκευή του σπιτιού. Παρακολουθείτε σε τηλεόραση, κινητό ή tablet ενώ, αφού πατήσετε pause μπορείτε να συνεχίσετε τη θέαση σε μια άλλη συσκευή. 

 

Παρομοίως, επειδή και τα παιδιά σας θέλουν να κάνουν το δικό τους bingewatching -πατροπαράδοτα, να δουν απανωτά πολλά αγαπημένα τους animation τα πρωινά του Σαββατοκύριακου που δεν έχουν σχολείο- - τώρα, με το EON Kids μπορούν. Τα παιδιά απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο ενώ μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ, με δυνατότητα γονικού ελέγχου για ασφαλή πλοήγηση και θέαση.

 

Το bingewatching, βέβαια, δε θα ήταν το ίδιο χωρίς το πλούσιο περιεχόμενο. Με περισσότερους από 2300 τίτλους on demand, πάνω από 3000 αγώνες και πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο, το μόνο σίγουρο είναι πως με τη νέα πλατφόρμα ΕΟΝ υπάρχει κάτι για όλους. Και μάλιστα, με τον τρόπο που το θέλουν.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα πλατφόρμα ΕΟΝ και τις διαθέσιμες προσφορές μπορείτε να βρείτε εδώ.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ