Η ASUS φέρνει τις επιδόσεις σε μικρό μέγεθος

Η ASUS φέρνει τις επιδόσεις σε μικρό μέγεθος

Τα laptops όπως φαίνεται γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στους καταναλωτές. Όσο πιο λεπτό κι ελαφρύ είναι τόσο το καλύτερο. Όμως το στοίχημα για τις περισσότερες εταιρίες πώς θα μπορέσει ένα τόσο μικρό laptop να έχει επιδόσεις.

 

Πριν μερικές μέρες, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά όλα τα νέα προϊόντα της ASUS αλλά και να μάθουμε όλα όσα ετοιμάζει η εταιρία στο κομμάτι των επιδόσεων των προϊόντων της.

 

Τα νέα Zenbook και Vivobook του 2022, διαθέτουν πλέον πολλές επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες που μπορεί να έχει ακόμα και ο πιο απαιτητικός χρήστης, αφού προσφέρουν υψηλές επιδόσεις με τους Intel επεξεργαστές 12ης γενιάς H-Series αλλά και με την εκπληκτική κατασκευή τους.

 

Η ASUS φέρνει τις επιδόσεις σε μικρό μέγεθος

 

Οι νέοι επεξεργαστές που βρίσκονται στα νέα laptop της ASUS υπόσχονται έως και 2,5 φορές μεγαλύτερες επιδόσεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν καλύτερη ροή στο κομμάτι τόσο της εργασίας όσο και της δημιουργικότητας αλλά και γιατί όχι, και της ψυχαγωγίας.

 

Σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό έχει παίξει σύμφωνα με την ASUS και οι τεχνολογίες ψύξης που χρησιμοποιούνται στα μηχανήματα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκδήλωση ο Jeff Lo, General Manager East EMEA της ASUS, μερικές φορές οι βελτιώσεις που γίνονται σε ένα μηχάνημα μπορεί να μην είναι ορατές στους χρήστες, όμως προσφέρουν εκπληκτικές επιδόσεις σε ένα laptop.

 

Τα μοντέλα του 2022 της ASUS χρησιμοποιούν καινοτόμες λύσεις για να μπορούν να προσφέρουν επιδόσεις χωρίς κανένα πρόβλημα σε μικρό μέγεθος laptop. Έτσι λοιπόν έχουμε εξαιρετικά αποδοτικά και αθόρυβα συστήματα ψύξης όπως είναι το IceCool και το AAS Ultra αλλά και η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης που παίζει και αυτή το ρόλο της στο κομμάτι της σωστής λειτουργίας.

 

Αν βάλουμε σε όλο αυτό και το γεγονός ότι η 12 γενιά των επεξεργαστών της Intel είναι η ενεργειακά αποδοτικοί καταλαβαίνουμε ότι πλέον οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν όλα όσα προσφέρει ένα laptop επιδόσεων με ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας.

 

Όπως και να έχει είναι γεγονός ότι ένα ισχυρό laptop μπορεί και έχει διάρκεια ζωής στον χρόνο. Η τυπική διάρκεια ζωής ενός καταναλωτικού laptop σύμφωνα με την ASUS φτάνει τα 7 χρόνια. Οπότε όταν το λειτουργικό και το λογισμικό αναπτύσσεται και γίνεται πιο απαιτητικό, οι χρήστες χρειάζονται ένα δυνατό laptop που να τους καλύπτει. Εδώ λοιπόν η Intel με τους επεξεργαστές H Series έρχεται για θα καλύψει τους χρήστες σε βάθος χρόνου.

 

Όλοι λοιπόν έχουμε κάποιες απαιτήσεις από το laptop μας και σίγουρα στηριζόμαστε σε αυτό, όλο και περισσότερο μιας και όλες οι εργασίες μεταφέρονται εκεί και τις έχουμε πλέον παντού μαζί μας όπου και αν είμαστε. Η επένδυση σε ένα δυνατό και προσιτό laptop δεν είναι κάποιο σενάριο φαντασίας. Είναι πραγματικότητα.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ