HUAWEI G3 Pro: Το smartwatch που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους αθλητικούς σας στόχους

HUAWEI GT3 Pro: Ο ιδανικός τρόπος για να πετύχετε τους αθλητικούς σας στόχους

Με το νέο smartwatch της HUAWEI, αναβαθμίζετε την καθημερινή σας προπόνηση, χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στο στυλ σας.

ADVERTORIAL

 

 

Μερικές φορές, δε θέλουμε να συμβιβαζόμαστε. Έχουμε κουραστεί να μπαίνουμε σε διλήμματα, να ζυγίζουμε τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρουμε μία απόφαση. Τα θέλουμε όλα και τα διεκδικούμε.

 

Μετά από δύο μεγάλα lockdowns και τη συνύπαρξη με μία πανδημία, έχουμε μάθει ότι χρειάζεται να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Προσπαθούμε να παραμένουμε ήρεμοι και να τρεφόμαστε πιο σωστά, έχουμε βάλει την άσκηση στη ζωή μας. Κι η τελευταία, είναι πολλά περισσότερα από ένα χόμπι.

 

Η γυμναστική είναι μέσο έκφρασης συναισθημάτων, μας βοηθά να ξεσπάμε και να αποφορτιζόμαστε, μετά από μία δύσκολη μέρα στο γραφείο. Το σώμα μας δυναμώνει, βλέπουμε τι μπορεί να καταφέρει και, όσο οι επιδόσεις μας βελτιώνονται, τόσο αυξάνεται η θέλησή μας να δώσουμε το 100% του εαυτού μας.

 

Προκειμένου να κατακτήσουμε τους αθλητικούς μας στόχους, χρειαζόμαστε τον κατάλληλο εξοπλισμό. Ταυτόχρονα, θέλουμε να παραμένουμε κομψοί και να μην επιλέγουμε προϊόντα που δεν ταιριάζουν στο στυλ μας, για τις ανάγκες του αγαπημένου  μας σπορ. Τώρα, με το νέο HUAWEI Watch GT3 Pro, μπορούμε να έχουμε και τα δύο. 

 

Για τις καταδύσεις

 

Αν οι λάτρεις των καταδύσεων παραδέχονται ένα πράγμα, αυτό είναι πως ερωτεύτηκαν το άθλημά τους από την πρώτη στιγμή. Είναι, ωστόσο, δύσκολο – το ζήτημα είναι να κάνουμε την πρώτη δοκιμή και να επιμείνουμε στην προσπάθεια.

 

HUAWEI GT3 Pro: Το smartwatch που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους αθλητικούς σας στόχους

 

Τώρα, με το HUAWEI WATCH GT3 Pro, έχουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε κάθε φόβο και να φτάσουμε όσο πιο βαθιά μπορούμε. Μας επιτρέπει να μετράμε τα επίπεδα οξυγόνου μας κάθε στιγμή, και μετρά τους παλμούς μας σε πραγματικό χρόνο, τόσο μέσα, όσο κι έξω από το νερό. Η αυξημένη αντοχή του, η οποία βρέθηκε μετά από 200 γύρους δοκιμών πίεσης νερού, μπορεί να υποστηρίξει την ελεύθερη κατάδυση σε βάθος έως και 30 μέτρα.

 

Παράλληλα, η νέα τεχνολογία Free Diving, μας παρέχει πληροφορίες κατάδυσης σε πραγματικό χρόνο, και μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για όλους εμάς που τώρα αποκτούμε εξοικείωση με το συγκεκριμένο σπορ. Έχουμε, επίσης τη δυνατότητα εκπαίδευσης άπνοιας, με προσαρμόσιμους πίνακες- το GT3 Pro λειτουργεί, δηλαδή, ως εξατομικευμένος βοηθός εκπαίδευσης, για τη βελτίωση της ικανότητάς μας να κρατάμε την αναπνοή μας.

 

Για το τρέξιμο

 

Μερικές φορές, το τρέξιμο δεν είναι μόνο η ψυχοθεραπεία μας, ούτε η άσκηση που θα βελτιώσει την αερόβια κατάστασή μας. Είναι ο τρόπος να φτάνουμε στα όριά μας που, με επιμονή και προσπάθεια, σταδιακά ξεπερνάμε. Είναι ένα τεστ σωματικής και πνευματικής αντοχής.

 

Με το HUAWEI WATCH GT3 Pro, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα προσωπικό σχέδιο, με βάση τη φυσική κατάσταση και το ιστορικό μας, ώστε να ανταποκρίνεται στους στόχους μας. Η λειτουργία του έξυπνου σχεδιασμού τρεξίματος, όπως ονομάζεται, αξιολογεί δεδομένα όπως τον ρυθμό, τους καρδιακούς παλμούς και την απόσταση, προκειμένου να προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές που εξελίσσονται μαζί μας. Μπορεί να συγχρονιστεί με fitness εφαρμογές που ίσως χρησιμοποιούμε, ώστε να υπάρχουν παντού τα στοιχεία μας, ενώ μας επιτρέπει να βλέπουμε διαρκώς την πρόοδό μας.

 

HUAWEI GT3 Pro: Το smartwatch που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους αθλητικούς σας στόχους

 

Έχοντας ενσωματωμένο σύστημα γεω-εντοπισμού GNSS Dual Band, GNSS Dual Band, πέντε δορυφορικών συστημάτων (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS), μας ενημερώνει κάθε στιγμή για την τοποθεσία μας, βοηθώντας μας να βρούμε τη διαδρομή μας ακόμη κι αν είμαστε εκτός σύνδεσης. Παράλληλα, η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, η οποία έχει διάρκεια 14 ημερών στο HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition (ή 8 με έντονη χρήση) ενώ το HUAWEI WATCH GT 3 Pro διαθέτει μπαταρία 7 ημερών (ή 4 ημέρες με βαριά χρήση), μας εξασφαλίζει μία διαδρομή χωρίς άγχη. Κι η ασύρματη και κατά 30% ταχύτερη φόρτιση σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση,  εξασφαλίζουν ότι δεν θα μείνουμε ποτέ από μπαταρία, όπου κι αν βρισκόμαστε.

 

Για το γυμναστήριο

 

Η προπόνησή μας, αποτελεί προτεραιότητα και είναι η στιγμή της ημέρας που αφιερώνουμε στον εαυτό μας, πριν ή μετά τη δουλειά. Φοράμε τα ακουστικά μας και αφήνουμε στην άκρη τις έγνοιες της καθημερινότητας, εκτονωνόμαστε και γεμίζουμε αυτοπεποίθηση.

 

Χάρη στον άφθονο αποθηκευτικό χώρο του GT3 Pro, αλλά και την υποστήριξη Bluetooth music playback, μπορούμε να ακούσουμε την playlist της προπόνησης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Είμαστε διαθέσιμοι σε όλους, καθώς μπορούμε να κάνουμε κλήσεις μέσω Bluetooth, ενώ στον καρπό μας φοράμε ένα πλήθος εφαρμογών που μας βοηθούν από το να διαχειριστούμε την ημέρα μας, μέχρι να προσκαλέσουμε φίλους στον χώρο άθλησής μας και να γυμναστούμε όλοι μαζί.
 

Δύο κομψά smartwatches για κάθε προτίμηση

 

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition ξεχωρίζει από τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς, από το premium design με τις μοντέρνες πινελιές. Με μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη AMOLED 1,43 και ανάλυση 466 x 466, που προσφέρει ακόμη υψηλότερη ευκρίνεια από τις προηγούμενες εκδόσεις, ώστε όλα τα δεδομένα να διαβάζονται άμεσα.

 

HUAWEI G3 Pro: Το smartwatch που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους αθλητικούς σας στόχους

 

Η υψηλή ποιότητα των υλικών του ρολογιού είναι ορατή από την πρώτη ματιά. Το ισχυρό αλλά ελαφρύ  σώμα από τιτάνιο έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στον χρόνο και έχει γυαλιστεί με ειδικές τεχνικές, για τρισδιάστατο φινίρισμα. Το καντράν είναι κατασκευασμένο από κρύσταλλο ζαφειριού, ένα υλικό τόσο σκληρό όσο το διαμάντι ενώ το πίσω μέρος είναι καλυμμένο από κεραμικό υψηλής τεχνολογίας, που περνάει πάνω από 60 διαδικασίες επεξεργασίας, για να μετατραπεί από σκόνη ζιρκονίας, στο τελικό προϊόν. Τα επιλεγμένα υλικά μπορούν να «αισθανθούν» ακόμη και τις παραμικρές αλλαγές στη θερμοκρασία του σώματος.

 

Λεπτό και άνετο, έχει στυλ παραδοσιακού ρολογιού, μας επιτρέπει να κάνουμε zoom in and out, να εξερευνήσουμε τις εφαρμογές και να προσαρμόσουμε τις ρυθμίσεις με ένα μόνο κλικ και περιστρέφοντας την κορώνα.

 

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition, από την πλευρά του, διαθέτει έναν εξίσου κομψό σχεδιασμό, με την απλότητα του κεραμικού να συμπληρώνει τη δύναμη του μετάλλου. Η οθόνη AMOLED HD 1,32 ιντσών, ανάλυσης 466*466 HD, προσφέρει υψηλή ποιότητα εικόνας, ενώ το διακοσμημένο με λουλούδια καντράν του, αλλάζει το σχήμα του καθώς περνάει η ώρα.  «Ανθίζει» και «κλείνει», δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που συμβολίζει το πέρασμα του χρόνου. Το κεραμικό υψηλής τεχνολογίας από το οποίο είναι φτιαγμένο, δεν είναι μόνο όμορφο, αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικό στη διάβρωση και τη θερμότητα.

 

HUAWEI G3 Pro: Το smartwatch που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους αθλητικούς σας στόχους

 

Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν ισχυρό φακό από κρύσταλλο ζαφειριού, κάτι που τον καθιστά ανθεκτικό σε γρατζουνιές και θραύση. 
 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

HUAWEI Community.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ