«Ένα δώρο για το καλό»: Επιστρέφουμε στα αγαπημένα μας στέκια και στηρίζουμε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ

«Ένα δώρο για το καλό»: Επιστρέφουμε στα αγαπημένα μας στέκια και στηρίζουμε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ

Χρησιμοποιώντας την κάρτα Ticket Restaurant® στο δίκτυο των συνεργαζόμενων καφέ και εστιατορίων, κερδίζουμε έως και 20% επιστροφή με κάθε συναλλαγή.

ADVERTORIAL

Η ζωή μας έξω ξεκίνησε και πάλι. Ίσως λίγο διαφορετικά από πριν, αλλά με μία νότα αισιοδοξίας και σίγουρα μεγάλης χαράς για όλα τα αγαπημένα μας στέκια που άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους για να μας καλωσορίσουν.

 

Το καλοκαίρι πλησιάζει, ο καιρός ενδείκνυται για εξορμήσεις στην πόλη, τα τραπεζάκια είναι γεμάτα με ανθρώπους χαμογελαστούς - ακόμα και κάτω από τις προστατευτικές μάσκες. Η ζωντάνια, οι ήχοι από τα γέλια, οι παρέες που ξαναέσμιξαν, όλα όσα δίνουν χρώμα και χαρακτήρα στην πόλη επέστρεψαν.

 

Τώρα, μπορούμε και πάλι να καθίσουμε στο τραπέζι του αγαπημένου μας εστιατορίου, να απολαύσουμε όλες τις γεύσεις που τόσο μας έλειψαν, από εκείνους που γνωρίζουν καλύτερα πώς να τις δημιουργήσουν. Μπορούμε να απολαύσουμε ξανά έναν δροσιστικό καφέ στο στέκι που μας ξέρουν με το όνομά μας, πόσο μάλλον όταν μας καλωσορίζουν και πάλι με χαρά.

 

«Ένα δώρο για το καλό»: Επιστρέφουμε στα αγαπημένα μας στέκια και στηρίζουμε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ

 

Μετά από τόσους μήνες, εμείς απολαμβάνουμε ξανά όλα τα μέρη που μας έλειψαν - όχι όμως μόνο για την ομορφιά τους, αλλά και για τη σύνδεση με τους ανθρώπους τους. Γι' αυτό και μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο, είναι σημαντικό να τους στηρίξουμε όσο μπορούμε, για όλα όσα μας έχουν προσφέρει στο παρελθόν και όλες τις στιγμές που μας έχουν υποδεχτεί και μαζί τους έχουμε δημιουργήσει τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις - και τώρα έχουμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο.

 

Το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, χρησιμοποιούμε την κάρτα Ticket Restaurant® και εξερευνούμε ακόμα περισσότερες γεύσεις από αγαπημένα καφέ και εστιατόρια του συνεργαζόμενου δικτύου της, ενώ ταυτόχρονα στηρίζουμε όλες τις επιχειρήσεις που ακόμα δοκιμάζονται από την πανδημία. Με κάθε τι που παραγγέλνουμε, κερδίζουμε έως και 20% επιστροφή με κάθε συναλλαγή. 

 

Με αυτόν τον τρόπο, η Edenred όχι μόνο κάνει «Ένα δώρο για το καλό» σε όλους όσους επισκέπτονται τα αγαπημένα μέρη της πόλης, αλλά στηρίζει σταθερά κι εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

 

edenred

 

Η διαδικασία είναι απλή - εμείς παραγγέλνουμε τον καφέ ή την αγαπημένη μας σπεσιαλιτέ και τη στιγμή που θα έρθει ο λογαριασμός, χρησιμοποιούμε την κάρτα Ticket Restaurant® που με κάθε συναλλαγή από €5 και άνω μέσω των ψηφιακών πορτοφολιών Edenred Pay και Apple Pay, μας επιστρέφει €1 απευθείας στην κάρτα μας, μέχρι και τις 18 Ιουλίου. Επισκεπτόμαστε παλιά στέκια, γνωρίζουμε καινούρια, δοκιμάζουμε νέες γεύσεις και απολαμβάνουμε όλα όσα μας είχαν λείψει τόσο όλους αυτούς τους μήνες, προσφέροντας και κερδίζοντας, την ίδια στιγμή.

 

Και φέτος, κάνουμε «Ένα δώρο για το καλό». Στηρίζουμε τα εστιατόρια και τα καφέ συμμετέχοντας σε μία πρωτοβουλία με σημαντικό σκοπό. Παίρνουμε μαζί την κάρτα Ticket Restaurant® και απολαμβάνουμε ξανά τη ζωή στην πόλη, όσο η Edenred φροντίζει κάθε λογαριασμός μας να έχει και μία ξεχωριστή ανταμοιβή κι εμείς μερικές ακόμα όμορφες στιγμές στα αγαπημένα μας μέρη. #morethanever

 

Περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια «Ένα δώρο για το καλό» μπορείτε να βρείτε εδώ. Για την αναλυτική λίστα των συνεργαζόμενων καφέ και εστιατορίων, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.myedenred.gr .

 

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ