Coffee Berry: Η νέα σειρά βιολογικών καφέδων είναι το καθημερινό μου ραντεβού με την απόλαυση

Coffee Berry: Η νέα σειρά βιολογικού καφέ που θα γίνει καθημερινή συνήθεια

ADVERTORIAL

Όχι, δεν είμαι από αυτούς που πρέπει να πιουν καφέ πριν ακόμα ανοίξουν τα μάτια τους. Τα τελευταία χρόνια έχω μάθει να απολαμβάνω αυτήν τη στιγμή. Τη στιγμή που ακουμπάω στα χείλη μου το πρώτο φλιτζάνι της ημέρας. Επιλέγω, λοιπόν, να σηκωθώ, να ετοιμαστώ και να φτάσω συνεπής στο καθημερινό ραντεβού μου με τον πρωινό μου καφέ, λίγο πριν ξεκινήσει η ημέρα μου. Και το σημείο συνάντησης είναι πάντα το Coffee Berry. Μια καθημερινή στάση που περιλαμβάνει χαμόγελο, καλημέρες και τον αγαπημένο μου καφέ σε πακέτο.

 

Όταν λέω αγαπημένο καφέ, το μυαλό μου πάει στις μοναδικές γεύσεις της νέας σειράς Bio coffee που παρουσίασαν για πρώτη φορά τα Coffee Berry σε Limited Edition και με έκαναν φανατική. Αν μου έλεγες μέχρι σήμερα για βιολογικό καφέ, μπορεί και να μην τον δοκίμαζα για να μη ρισκάρω να αλλάξω σε τίποτα την καθημερινή μου συνήθεια.

 

Όταν όμως αυτή η πρόταση έχει πάνω το αγαπημένο μου σήμα του Coffee Berry με το δέντρο, δεν θα μπορούσα να μην ξεπεράσω τη βεβαιότητα του γνώριμου, για να δοκιμάσω τις δύο ολοκαίνουργιες ποικιλίες από καφεόδενδρα που καλλιεργούνται χωρίς χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων, σε συνεργασία με φάρμες οι οποίες φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ώστε να εγγυηθούν τη βιολογική καλλιέργεια.

 

Coffee Berry: Η νέα σειρά βιολογικών καφέδων είναι το καθημερινό μου ραντεβού με την απόλαυση

 

Ο FINCA VILLA προέρχεται από την ομώνυμη φάρμα της Κολομβίας η οποία βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για καλλιέργεια καφέ. Ένας καφές single origin για την επεξεργασία του οποίου ακολουθείται μια απόλυτα φυσική μέθοδος. Το  αποτέλεσμα είναι ένα φλιτζάνι μοναδικό και φρουτώδες με γλυκιά γεύση μελιού.

 

Ακόμα κι αν δεν είσαι ειδικός, αν κλείσεις τα μάτια θα νιώσεις τη σοκολάτα γάλακτος να αναμιγνύεται με τα τροπικά φρούτα. Διαβάζω την ετικέτα στην συσκευασία για το σπίτι και βλέπω ότι μέσα έπεσα: μεσαίο/πλήρες σώμα, μεσαία οξύτητα, νότες μαύρης ζάχαρης, νότες σοκολάτας γάλακτος, νότες φρέσκων τροπικών φρούτων

Coffee Berry: Η νέα σειρά βιολογικών καφέδων είναι το καθημερινό μου ραντεβού με την απόλαυση

 

Κι αν αυτός ο καφές είναι το πρωινό μου ξύπνημα, στην απογευματινή απόλαυση της ημέρας επιλέγω την πρόταση χωρίς καφεΐνη της σειράς βιολογικού καφέ Coffee Berry. O ORGANIC DECAFFEINE είναι ένας single origin που έρχεται από το Μεξικό και αποκαφενοποιείται με τη μέθοδο CΟ2 χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε διαδικασία με χημικά ή άλλη ζύμωση – μια απάντηση που πάντα έψαχνα σχετικά με τη φυσικότητα του ντεκαφεϊνέ.

 

Εξάλλου, από την πρώτη γουλιά ο Organic Decaffeine σου  προσφέρει αναλλοίωτα όλα τα γευστικά του χαρακτηριστικά και σε κερδίζει με το άρωμά του.

 

Το ποτήρι με τις αγαπημένες μου γεύσεις με συνοδεύει όλη μέρα, σαν ένας καλός φίλος που με κρατάει από το χέρι και μου δίνει την απαραίτητη εμψύχωση όταν τη χρειάζομαι. Αυτή την αίσθηση τη χρειάζομαι καθημερινά και τη βρίσκω περνώντας από τα Coffee Berry.

 

Κι όταν νιώθω ότι θέλω να την πάρω μαζί μου στο σπίτι, προμηθεύομαι in store ή μέσω delivery μια ολόκληρη συσκευασία για να νιώθω πως η γευστική εμπειρία που αγαπώ με περιμένει κλεισμένη αεροστεγώς στο σακουλάκι της. Μέχρι να την ανοίξω και να με μαγέψει με το άρωμά της.

 

https://coffeeberry.coffee/

https://www.facebook.com/CoffeeBerryGreece/

https://www.instagram.com/coffeeberrygreece/

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ