6 λόγοι να έχετε Cinobo και αυτό το καλοκαίρι

6 λόγοι να έχετε Cinobo και αυτό το καλοκαίρι

Από δωρεάν εισιτήρια για θερινά σινεμά κάθε εβδομάδα, μέχρι πρόσβαση στις αγαπημένες ταινίες φεστιβάλ και κριτικών, η πλατφόρμα μας παρέχει αυτό που έλειπε από τη θερινή σεζόν.

ADVERTORIAL

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και, μαζί του, η όρεξή μας να ζήσουμε λίγο περισσότερο. Θέλουμε να επισκεφθούμε νέα μέρη, να ακούσουμε νέα μουσική, να δούμε νέες ταινίες – να κάνουμε οτιδήποτε μας βγάζει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. 

 

Όσο κι αν ανυπομονούμε να έρθουν οι διακοπές, όσο κι  αν η μετακίνηση στην πόλη μας δυσκολεύει και η παραμονή σε εσωτερικούς χώρους κάτω από το air condition μοιάζει παράδεισος, πάντα υπάρχουν πράγματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας θυμίζουν πως η θερινή σεζόν, είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα του χρόνου. Ένα από αυτά, είναι το Cinobo.

 

Η συνδρομή Cinobo είναι κάτι τόσο απλό και, ταυτόχρονα, χρήσιμο. Και οι λόγοι βρίσκονται παρακάτω.

 

Δωρεάν εισιτήρια για τα θερινά σινεμά

 

Το Cinobo μας δίνει κίνητρο να βλέπουμε ταινίες με όποιον τρόπο μπορούμε. Εκτός από πρόσβαση στη μεγαλύτερη και πιο ενημερωμένη online ταινιοθήκη, μας παρέχει δωρεάν εισιτήρια για τα θερινά σινεμά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, κάθε εβδομάδα. Δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε το έργο που θα παρακολουθήσουμε, στην αίθουσα που επιθυμούμε, και θα έχουμε το εισιτήριο, δώρο των Cinobo Nights, στο χέρι μας.

 

Κάθε μήνα, λίστες καλεσμένων στο Guest Picks

 

Από τον σινεκριτικό Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, μέχρι τον τραγουδοποιό, ερμηνευτή και σινεφίλ, Φοίβο Δεληβοριά, ένας νέος καλεσμένος κάνει λίστα με τις αγαπημένες του ταινίες κάθε μήνα και μιλά για εκείνες. Με τη συνδρομή μας στο Cinobo, μπορούμε να τις ανακαλύψουμε και να τις δούμε.

 

6 λόγοι να έχετε Cinobo και αυτό το καλοκαίρι

 

Μοναδικό, προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμα που ταιριάζει με το καλοκαίρι 

 

Το Cinobo μας ταξιδεύει στο φεστιβάλ Καννών με ξεχωριστό αφιέρωμα, 150 ταινίες και 20 λίστες ταινιών. Μπορούμε να δούμε ποια έργα αδικήθηκαν, ποιοι σκηνοθέτες έγιναν γνωστοί μέσω του φεστιβάλ και έχουν αναδειχθεί σε μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της βιομηχανίας και να λύσουμε όσες απορίες είχαμε. Έπειτα, παρακολουθούμε κλασικό ιταλικό σινεμά, ταινίες από τους Ντενί Βιλνέβ, Γουόνγκ Καρ Γουάι και Γκασπάρ Νοέ, αλλά και αφιερώματα που θα μας μεταφέρουν σε παραλίες, πισίνες και γεύματα κάτω από τ’ αστέρια.

 

Τα Cinobo Exclusives

 

Τα Cinobo Exclusives είναι νέες ταινίες σε Α’ προβολή που απολαμβάνουμε αποκλειστικά στην πλατφόρμα. Πρόκειται για τα έργα που έχουν αγαπήσει περισσότερο φεστιβάλ και κριτικοί – από «Μαγνητικά Πεδία» και τη νέα ταινία του Ντάριο Αρτζέντο με τίτλο «Μαύρα Γυαλιά», μέχρι το «Οι Ροδακινιές του Αλκαράς» που κέρδισαν τη Χρυσή Άρκτο στο Βερολίνο, όλα θα έρθουν στο Cinobo. Παράλληλα, μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις ταινίες που χάσαμε τον χειμόνα, όπως το «Σημείο Βρασμού», το «Full Time», την «Μπενεντέτα» ή το «Titane».

 

6 λόγοι να έχετε Cinobo και αυτό το καλοκαίρι

 

Η offline εμπειρία

 

Δε χρειάζεται να χαλάμε τα δεδομένα μας ή να ζητάμε τον κωδικό του Wi-Fi, για να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας ταινίες. Είτε βρισκόμαστε στην παραλία, είτε ταξιδεύουμε προς το νησί των διακοπών μας, είτε απλώς πηγαίνουμε στο γραφείο με μέσα μαζικής μεταφοράς, η εφαρμογή του Cinobo μας δίνει τη δυνατότητα της offline επιλογής. Δεν έχουμε παρά να μπούμε στο app, να πάμε στο watchlist μας και να κατεβάσουμε τα έργα που μας ενδιαφέρουν.

 

Μία νέα ταινία κάθε δύο ημέρες

 

Το Cinobo είναι η μοναδική πλατφόρμα που εμπλουτίζει το περιεχόμενό της κάθε δύο ημέρες, ώστε να παραμένει ενδιαφέρουσα και να διευρύνουμε διαρκώς τους ορίζοντές μας. Αυτό, μαζί με όλα τα παραπάνω, μπορεί να γίνει δικό μας με 7,99 ευρώ/μήνα και, αν είμαστε νέοι συνδρομητές, οι πρώτες 14 ημέρες χρήσης της πλατφόρμας, είναι δωρεάν.


Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Cinobo εδώ.
 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ