4 περιπτώσεις που το σπίτι σας χρειάζεται μια σκούπα ρομπότ

4 περιπτώσεις που το σπίτι σας χρειάζεται μια σκούπα ρομπότ

Οι Roomba j7 και Roomba j7+ της iRobot ενσωματώνουν όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία της iRobot, μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες και πρωτοποριακό σχεδιασμό.

ADVERTORIAL

Η τεχνολογία είναι βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας - κι αυτό περιλαμβάνει από το smartwatch, μέχρι τις συσκευές του σπιτιού μας. Κι όσο η τεχνολογία εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, δημιουργούνται όλο και περισσότερες λύσεις και τρόποι να φτιάξουμε ένα «έξυπνο» σπίτι, που θα ταιριάζει στον σύγχρονο τρόπο ζωής μας.

 

Κι ενώ η καθαριότητα του σπιτιού αποτελεί μια αναγκαιότητα, οι περισσότεροι επιθυμούμε να αφιερώσουμε τον ελεύθερό μας χρόνο στο να βρισκόμαστε με φίλους, να χαλαρώνουμε, να ασχολούμαστε με τα χόμπι μας και όσα μας ευχαριστούν. Σκεφτείτε πόσο χρόνο θα γλυτώνατε, αν το σκούπισμα του σπιτιού σας για παράδειγμα, γινόταν από μόνο του. Ή πόσα περισσότερα πράγματα θα μπορούσατε να κάνετε με την οικογένειά σας, αν δεν εμφανιζόταν συνεχώς κάποιος λεκές στο πάτωμα που χρειάζεται να καθαριστεί. Ακόμα και τα λεπτά που αφιερώνετε στο να καθαρίζετε τις τρίχες του κατοικίδιου σας, θα μπορούσαν να γίνουν χρόνος για μια ασχολία που πραγματικά απολαμβάνετε.

 

4 περιπτώσεις που το σπίτι σας χρειάζεται μια σκούπα ρομπότ

 

Σκεφτείτε ένα σπίτι που είναι συνεχώς καθαρό. Μετά, σκεφτείτε μια σκούπα που καθαρίζει όλα τα δωμάτια και μάλιστα, αδειάζει μόνη της τον κάδο της. Αυτό που σκέφτεστε, είναι η Roomba j7 και η Roomba j7+ της iRobot. Οι δύο αυτές ρομποτικές σκούπες ενσωματώνουν όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία της iRobot, μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες και πρωτοποριακό σχεδιασμό, έτσι ώστε, να έχουμε ένα σπίτι καθαρό και σύγχρονο ταυτόχρονα. Είτε, λοιπόν, έχετε οικογένεια, είτε εργάζεστε πολλές ώρες, είτε οι αγαπημένοι σας τετράποδοι φίλοι δημιουργούν ιδιαίτερες συνθήκες σε ό,τι αφορά το καθάρισμα, παρακάτω θα βρείτε τέσσερις περιπτώσεις που οι Roomba j7 και η Roomba j7+ είναι τα ιδανικά home gadgets.

 

4 περιπτώσεις που το σπίτι σας χρειάζεται μια σκούπα ρομπότ

 

Καθημερινές ακαταστασίες

Είτε η οικογένειά σας έχει πολλά μέλη, είτε λίγα, το σίγουρο είναι πως όσα περισσότερα άτομα βρίσκονται σε ένα σπίτι, τόσο περισσότερες και οι ακαταστασίες. Λίγος καφές που θα πέσει στο δάπεδο, κομμάτια φαγητού, μικρο-σκουπιδάκια που «εμφανίζονται» καθημερινά. Όλοι ξέρουμε πως το σκούπισμα σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να γίνει δύσκολη υπόθεση - ειδικά όταν το σπίτι έχει πολλά έπιπλα και αντικείμενα. Κι εδώ έρχεται η Roomba j7, η οποία χάρη στην πλοήγηση PrecisionVision, εντοπίζει και αποφεύγει τα εμπόδια όπως τα καλώδια και οποιαδήποτε αντικείμενα βρίσκονται στο δάπεδο. Η Roomba j7 διαθέτει το πατενταρισμένο σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων AeroForce - αυτό σημαίνει πως η πλαϊνή βούρτσα σκουπίζει τη βρωμιά από τις γωνίες, απαλύνει τους υπόλοιπους ρύπους, τους παίρνει με τις λαστιχένιες βούρτσες, και από εκεί τους τραβάει στον κάδο με ισχυρή αναρρόφηση.

 

4 περιπτώσεις που το σπίτι σας χρειάζεται μια σκούπα ρομπότ

 

Λιγοστός χρόνος

Ο χρόνος είναι πολύτιμος - και ειδικά για όσους εργάζονται πολλές ώρες και το μόνο που θέλουν στο τέλος μιας δύσκολης μέρας είναι να χαλαρώσουν σε ένα καθαρό σπίτι. Ταυτόχρονα, τις φορές που βιαζόμαστε να φύγουμε ή δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για καθάρισμα, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ενεργοποιήσουμε την εφαρμογή iRobot Home ή τον φωνητικό μας βοηθό και να πούμε στη Roomba j7 να καθαρίσει το σημείο που θέλουμε. Αν για παράδειγμα, παρατηρήσετε ψίχουλα ή βρωμιά κάτω από το τραπέζι του σαλονιού, μπορείτε να «στείλετε» την Roomba j7 να καθαρίσει το συγκεκριμένο σημείο άμεσα.

 

4 περιπτώσεις που το σπίτι σας χρειάζεται μια σκούπα ρομπότ

 

Όσο για τις ώρες που θα πραγματοποιείται το καθάρισμα, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει. Άλλωστε, η Roomba j7 γνωρίζει τόσο τα δωμάτια όσο και τις ώρες που σας αρέσει να καθαρίζετε -όπως π.χ. στην κουζίνα μετά το πρωινό- και σας προτείνει εξατομικευμένες προτάσεις καθαρισμού.

 

4 περιπτώσεις που το σπίτι σας χρειάζεται μια σκούπα ρομπότ

 

Κατοικίδια στο σπίτι

Όσοι έχουν τετράποδους φίλους, ξέρουν πόσο όμορφο είναι να δέχεσαι την αγάπη και τη συντροφιά τους - αλλά και πόσο κουραστικό είναι μερικές φορές να μαζεύεις τρίχες ή τυχόν ακαθαρσίες. Είτε είναι η εποχή που αφήνουν περισσότερο τρίχωμα από άλλες, είτε απλώς τυχαίνει να αφήσουν μικρές βρωμιές ανά καιρούς, το να έχουμε συνεχώς την προσοχή μας στραμμένη στο να τα καθαρίσουμε μπορεί να γίνει κουραστικό και χρονοβόρο.

 

4 περιπτώσεις που το σπίτι σας χρειάζεται μια σκούπα ρομπότ

 

Γι' αυτό, η Roomba j7+ διαθέτει βάση φόρτισης και αυτόματης απόρριψης Clean Base έτσι ώστε, να καθαρίζει οποιαδήποτε βρωμιά ή να σκουπίζει το δάπεδο χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε συνεχώς τον κάδο. Η σακούλα μιας χρήσης μέσα στη βάση μπορεί να χωρέσει έως και 30 κάδους του ρομπότ, ενώ ο πρακτικός σχεδιασμός της σημαίνει ότι σκόνη και βρωμιά δεν μπορούν να διαρρεύσουν στον χώρο σας. Μόλις έρθει η ώρα να αντικαταστήσετε την σακούλα, θα σας ειδοποιήσει ένα φως στη βάση.

 

4 περιπτώσεις που το σπίτι σας χρειάζεται μια σκούπα ρομπότ

 

Επιπλέον, η πλαϊνή βούρτσα επιτρέπει στη Roomba να καθαρίζει αποτελεσματικά τα έπιπλα, κατά μήκος των τοίχων, στις γωνίες του δωματίου και σε άλλα δυσπρόσιτα μέρη, ενώ το σύστημα από δύο βούρτσες από καουτσούκ με ειδικά πέλματα που περιστρέφονται σε αντίθετες κατευθύνσεις μεταξύ τους, θα καθαρίσουν τις ακαθαρσίες από όλα τα είδη σκληρών δαπέδων και χαλιών. Τέλος, ένας ισχυρός κινητήρας αναρρόφησης μπορεί να τραβήξει λεπτή σκόνη όπως και τρίχες, ενώ το φίλτρο AeroForce φροντίζει για το φιλτράρισμα του αέρα.

 

4 περιπτώσεις που το σπίτι σας χρειάζεται μια σκούπα ρομπότ

 

Μεγάλα διαμερίσματα και σπίτια

Είναι γεγονός πως ένα μεγάλο διαμέρισμα ή σπίτι δεν καθαρίζεται εύκολα. Χρειάζεται αρκετό χρόνο και πολλές φορές σωματική κούραση, ειδικότερα όταν το σπίτι περιλαμβάνει πάνω από έναν όροφο. Σε συνδυασμό με το μέγεθος του χώρου, υπάρχουν, φυσικά, και τα έπιπλα που χρειάζεται να κουνηθούν από τη θέση τους ή να χρειαστεί να κάνουμε ακόμα περισσότερες κινήσεις για να καθαρίσουμε από κάτω ή γύρω τους.

 

4 περιπτώσεις που το σπίτι σας χρειάζεται μια σκούπα ρομπότ

 

Η πλοήγηση iAdapt 3.0 της Roomba j7+ βοηθά στον καθαρισμό οποιουδήποτε διαφορετικού χώρου στο δάπεδο στην εντέλεια, καθώς είναι εξοπλισμένη με κάμερα, την οποία χρησιμοποιεί για την αναγνώριση εμποδίων και τη δημιουργία χάρτη του δαπέδου. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μαζί με την «έξυπνη» χαρτογράφηση Imprint, η Roomba μαθαίνει πώς να αναγνωρίζει ξεχωριστά δωμάτια.

 

4 περιπτώσεις που το σπίτι σας χρειάζεται μια σκούπα ρομπότ

 

Όσο για το κάθε πότε πρέπει να φορτίσει, δε χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε και γι' αυτό, καθώς η Roomba j7+ φορτίζει κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Έχει τη δυνατότητα να σταματήσει μόνη της το καθάρισμα, όταν τελειώνει η μπαταρία της και να επιστρέψει στη βάση της για να φορτίσει και να συνεχίσει ακριβώς από το σημείο που σταμάτησε. Επίσης, αδειάζει τον κάδο της στη βάση αυτόματης απόρριψης, κάτι που σημαίνει πως μπορείτε να ξεχάσετε το καθάρισμα του δαπέδου για εβδομάδες.

 

4 περιπτώσεις που το σπίτι σας χρειάζεται μια σκούπα ρομπότ

 

 

Μάθετε περισσότερα για τις Roomba j7 και η Roomba j7+ εδώ.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ