3 τρόποι για να απολαύσετε τα φετινά Χριστούγεννα με καλύτερη διάθεση

3 τρόποι για να απολαύσετε τα φετινά Χριστούγεννα με καλύτερη διάθεση

Το myblu συστήνει το «κάτι καλύτερο» και ξεχωρίζει στην ελληνική αγορά.

ADVERTORIAL

Λίγο πριν το τέλος μίας πρωτόγνωρης χρονιάς, είναι σημαντικό να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα, μέσα από μικρές πράξεις που μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο - τόσο για εμάς όσο και για τους γύρω μας. Γι' αυτό, φέτος τα Χριστούγεννα μπορείτε να επιλέξετε μικρά πράγματα που έχουν τη δυνατότητα να σας φτιάξουν τη διάθεση.

 

Κλείστε τα notifications
Ήδη από την πρώτο κύμα της πανδημίας, οι διεθνείς μελέτες είχαν επισημάνει το «Covid-fatigue», τον αναμενόμενο κορεσμό που προκαλεί η διαρκής και μόνιμη έκθεση σε πληροφορίες σχετικές με την πανδημία. Οι ειδικοί τονίζουν ότι πρόκειται για μια φυσιολογική συμπεριφορά, η οποία εντοπίζεται σε μακροχρόνιες υγειονομικές κρίσεις. Χρειαζόμαστε όλοι ένα διάλειμμα - γι' αυτό κλείστε το λάπτοπ για κάποιες ώρες και μην συζητάτε για την καραντίνα στα groups που έχετε με τους φίλους σας. Όχι επ' αορίστου - για κάποιες ώρες μόνο έτσι ώστε να μείνετε λίγο ήρεμοι. Ανοίξτε εκείνη τη λίστα από το Spotify με τα Χριστουγεννιάτικά τραγούδια, νοσταλγήστε με τη φωνή της Ella Fitzgerald, χαμογελάστε με τα χριστουγεννιάτικα guilty pleasures που κάθε χρόνο θέλετε να ακούτε και δώστε υπόσχεση στον εαυτό σας ότι τα επόμενα Χριστούγεννα θα τα χορέψετε με την ψυχή σας.


Κάντε κάτι εποικοδομητικό
Οι πολλές ώρες στο σπίτι κρύβουν την παγίδα της βαρεμάρας. Μπορεί, μια μετακίνηση με κωδικό 6 να λειτουργεί σαν άτυπη «βαλβίδα αποσυμπίεσης». Σκεφτείτε όμως και εκείνους που δεν μπορούν ή δεν πρέπει βγαίνουν από το σπίτι. Η επόμενη επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ, λοιπόν, μπορεί να περιλαμβάνει δύο λίστες. Μία δική σας και μία για εκείνους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και καλό είναι να αποφεύγουν τις εξόδους. Χτυπήστε απλώς το κουδούνι τους και ρωτήστε τους αν χρειάζονται κάτι.


Αναζητήστε το «κάτι καλύτερο»
Πολλές φορές, αναζητούμε το «κάτι καλύτερο». Αυτή είναι και η φιλοσοφία του myblu, του προϊόντος Νέας Γενιάς, το οποίο μέσα σε ένα χρόνο από την κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά έγινε το No.1 στην κατηγορία του. Αυτά που κέρδισαν τις προτιμήσεις του κοινού είναι η καινοτομία, η ποιότητα, η αίσθηση της ασφάλειας, το design, αλλά και η γεύση. Το myblu εκπλήρωσε την υπόσχεσή του για κάτι καλύτερο σε όλους τους τομείς, όπως για παράδειγμα στις εύχρηστες προγεμισμένες κάψουλες που κυκλοφορούν σε 8 γεύσεις και 3 επίπεδα νικοτίνης: Menthol 1,6% με γεύση μέντα, Mango Apricot 1,6% με γεύση μάνγκο-βερίκοκο, Strawberry Mint 1,6% με γεύση φράουλα-μέντα, Tobacco 1,6% ή 0,8%, με γεύση καπνού, Tobacco Vanilla 0,8% με γεύση βανίλια, Blue Ice 0,8% για αίσθηση δροσιάς και Blue Ice 0%.

 

3 τρόποι για να απολαύσετε τα φετινά Χριστούγεννα με καλύτερη διάθεση
Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ