24ωρο Gaming Marathon για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την υποστήριξη της Teleperformance Greece

24ωρο Gaming Marathon για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την υποστήριξη της Teleperformance Greece

Περισσότεροι από 40 YouTubers, κωμικοί και celebrities θα δώσουν το παρόν στο φετινό Μαραθώνιο.

Η Teleperformance Greece μάς καλεί να «παίξουμε» για καλό σκοπό, σε έναν εικοσιτετράωρο Μαραθώνιο Gaming για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που θα διαρκέσει από το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 20:00 έως την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 20:00 και θα προβληθεί σε live μετάδοση.

 

Περισσότεροι από 40 YouTubers, κωμικοί και celebrities θα δώσουν το παρόν στο φετινό Μαραθώνιο για να παίξουν αγαπημένα games, αλλά και για να παρακινήσουν τον κόσμο προκειμένου να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες δωρεές προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού».  

 

Ο Μαραθώνιος Gaming διεξάγεται για 9η συνεχή χρονιά, φέροντας τη στήριξη της Teleperformance Greece τα δύο τελευταία χρόνια, με τo 100% των εσόδων να διατίθενται απευθείας στο «Χαμόγελο του παιδιού» για την ενίσχυση των εθελοντικών δράσεών του.

 

24ωρο Gaming Marathon για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την υποστήριξη της Teleperformance Greece

 

Με προτεραιότητα την προσφορά προς την κοινωνία και προσήλωση στον άνθρωπο, η Teleperformance Greece στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Citizens of the World”, χορηγεί και φέτος τον εικοσιτετράωρο Μαραθώνιο Gaming για να υποστηρίξει και να ενισχύσει το έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με στόχο να χαρίσει περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

 

Παρουσιαστές της φετινής διοργάνωσης θα είναι ο Γιώργος “Zok” Ζώκας μαζί με τον Στέλιο “KakosXamos” Θεοδωρόπουλο και τον Γιάννη “LegitGamingGr” Ρούτη, ενώ το Livestream θα προβάλλεται απευθείας από το κανάλι του “Zok” https://www.youtube.com/c/sxediob

 

Τρόποι δωρεάς κατά τη διάρκεια του Livestream:

  • Κλήση από σταθερό και κινητό στο 19810, με χρέωση από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας.
     
  • SMS τη λέξη «Χαμόγελο» στο 19810, με χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 8% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας.
     
  • Paypal: Κατά τη διάρκεια του livestream, θα δοθεί link μέσω του οποίου θα μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που θέλετε να συνεισφέρετε, καθώς και το αν επιθυμείτε να φανεί το όνομα ή το nickname σας στην οθόνη.

Το σύνολο των εσόδων που θα συγκεντρωθούν, θα ανακοινωθεί στο τέλος του Μαραθωνίου.

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ