Οnline μαθήματα Proficiency από όπου και αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα; Διεκδίκησε κι εσύ την υποτροφία που χορηγεί τώρα το Siountri School.

Siountri School: Διεκδίκησε κι εσύ υποτροφία για τα online μαθήματα Proficiency

Από όπου και αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα, κατάκτησε το Proficiency υπό την καθοδήγηση των κορυφαίων native speaking καθηγητών.

ADVERTORIAL

Δύο πράγματα είναι σίγουρα όταν γίνεται κάποιος φοιτητής: ότι ξεκινάει τη δική του ανεξάρτητη ζωή και πως θα πρέπει, ό,τι και αν σπουδάζει, να τελειοποιήσει τα Aγγλικά του σε επίπεδο Proficiency.

 

Είτε θέλει κανείς να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό είτε να εργαστεί στην Ελλάδα, τα άπταιστα Aγγλικά θεωρούνται πλέον αυτονόητο προσόν. Πώς θα το κατορθώσει; Η native speaker Έβελυν Μουρελάτου είναι εδώ για να μοιραστεί με τους σπουδαστές της το know how. Mία από τις υπερδυνάμεις του κέντρου γλωσσών Siountri School, με μεγάλη παράδοση στη Νέα Σμύρνη και στον Χολαργό, ξέρει καλά πώς να εμπνέει και να καθοδηγεί την ομάδα της διδάσκοντας Aγγλικά όπως πραγματικά μιλάνε στις αγγλόφωνες χώρες, την ίδια στιγμή που κάνει τα μαθήματα Proficiency να μοιάζουν με χόμπι.

 

«Πιστεύω πραγματικά ότι η μάθηση μπορεί να είναι διασκεδαστική και γι’ αυτό προσπαθώ να δημιουργήσω σχέσεις με κάθε έναν από τους μαθητές μου, γνωρίζοντάς τους προσωπικά. Αυτόματα δημιουργείται ένα φιλικό και γόνιμο περιβάλλον στην τάξη μας, είτε διαδικτυακά είτε με φυσική παρουσία», αναφέρει η ίδια.

 

 

Ίσως γι’ αυτό το Siountri School έχει να επιδείξει τόσο σπουδαία επιτεύγματα, όπως το φετινό ποσοστό επιτυχίας των φοιτητών του για τα πτυχία τόσο του Cambridge όσο και του Michigan. Ποιό ήταν αυτό; 100% και στα δύο πτυχία, δηλαδή όλοι οι σπουδαστές του Siountri School πέτυχαν το στόχο τους! Φέτος λοιπόν το Siountri School κάνει το επόμενό του βήμα προσφέροντας την τεχνογνωσία των καθηγητών, τη μεθοδολογία και την εμπειρία του στη διδασκαλία των Αγγλικών σε όλη την Ελλάδα, μέσω ενός online course Αγγλικών ειδικά για φοιτητές που έχουν αποφασίσει πραγματικά να κατακτήσουν το Proficiency. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως όπου και αν ζει κάποιος, σε όποια πόλη και αν σπουδάζει, θα έχει πρόσβαση στα υλικά και τη μεθοδολογία του Siountri School. Στο τιμόνι; Η Έβελυν φυσικά, που μετρά, εξάλλου, 30 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία Αγγλικών.

 

H Έβελυν γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόντρεαλ, στον Καναδά, όπου σπούδασε Αγγλική Λογοτεχνία και Επικοινωνία, για να εργαστεί έπειτα ως λογογράφος στη γενέτειρά της, πριν πάρει την απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα. «Tο πραγματικά σπουδαίο με την εκπαίδευση είναι ότι κανείς δεν μπορεί να σας την αφαιρέσει. Η γνώση που θα αποκτήσετε είναι αποκλειστικά δική σας για να εξελιχθείτε, να την αγαπήσετε και να την κρατήσετε ... για πάντα!» λέει συχνά σους μαθητές της. Τώρα, είναι πανέτοιμη να ηγηθεί του online τμήματος που θα ξεκινήσει στις 4 Οκτωβρίου και στο οποίο έχουν ενσωματωθεί ασφαλώς σύγχρονα εργαλεία, όπως τα web books και η smart board τεχνολογία.

 

Προϋπόθεση για την ένταξη στο online τμήμα του Proficiency είναι να βρίσκονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι στο επίπεδο του Β2, προκειμένου να είναι ομοιογενές το τμήμα, πραγματικά ομοιογενές, και να συμπορευθεί αρμονικά. Γι’ αυτόν τον λόγο, θα πρέπει πρώτα οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν το online δυναμικό τεστ Instalevel, μέσω του οποίου μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια το επίπεδο γνώσης της γλώσσας.

 

Αδράζοντας λοιπόν την ευκαιρία που μας πρόσφερε αναπάντεχα η προηγούμενη χρονιά, το Siountri School αγκαλιάζει την τεχνολογία για να προσφέρει την πιο «δημοκρατική» ευκαιρία σε όλους τους νέους στην Ελλάδα. Μάλιστα, για να γιορτάσει τον νέο του θεσμό, προσφέρει μία υποτροφία για όλο τον χρόνο σε έναν φοιτητή/τρια δημόσιου ΑΕΙ, ΤΕΙ (από 18 έως 25 ετών) που θα σκοράρει τον υψηλότερο βαθμό στην online εξέταση. Προετοιμαστείτε λοιπόν για να μάθετε “proper English”, όπως λέει και η Έβελυν, είτε βρίσκεστε στην Αθήνα, στην Πάτρα, στη Λέσβο, στη Θεσσαλoνίκη ή οπουδήποτε. Φέτος αναμένεται να έχουμε a very good year.

 

Μπείτε και κάντε το τεστ για να διεκδικήσετε την υποτροφία εδώ

 

 

Siountri School – World of Languages, Βίαντος 16 Νέα Σμύρνη, Βελισσαρίου 8 Χολαργός, info@siountri.gr, Τ 210 9358062,

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ