Πώς ένας νέος χωρίς ή με ελάχιστη εργασιακή εμπειρία «περνά από την θεωρία στην πράξη»; 

Πώς ένας νέος με ελάχιστη ή χωρίς εργασιακή εμπειρία «περνά από την θεωρία στην πράξη»; 

Η WIND Hellas υλοποιεί για 4η φορά το πρόγραμμα WIND YoungTalents, που απευθύνεται σε νέους και νέες έως 28 ετών, οι οποίοι θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της τεχνολογίας.

ADVERTORIAL

 

Η επαγγελματική αποκατάσταση παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες στις μέρες μας, καθώς η αγορά εργασίας έχει γίνει πολύ ανταγωνιστική και οι απαιτήσεις των εργοδοτών έχουν αυξηθεί. Ωστόσο, οι συγκεκριμένες δυσκολίες αυξάνονται ακόμα περισσότερο όταν αφορούν νέους και νέες που μόλις έχουν τελειώσει τις σπουδές τους και επιθυμούν να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία πάνω στο αντικείμενο που έχουν σπουδάσει. 

 

Η απόρριψη ενός νέου υποψήφιου λόγω έλλειψη προϋπηρεσίας είναι – δυστυχώς – από τα πιο συχνά φαινόμενα στον εργασιακό χώρο. Ωστόσο, υπάρχουν και εταιρείες οι οποίες δίνουν την ευκαιρία σε νέους να «περάσουν από την θεωρία στην πράξη», και να εργαστούν ακόμα και χωρίς καθόλου εμπειρία. Ξεχωρίζει η WIND Hellas, η οποία υλοποιεί για 4η φορά το πρόγραμμα WIND YoungTalents, που απευθύνεται σε νέους και νέες έως 28 ετών, οι οποίοι θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας και έχουν πάθος με την τεχνολογία.  
 

 

Πώς ένας νέος χωρίς ή με ελάχιστη εργασιακή εμπειρία «περνά από την θεωρία στην πράξη»; 

 

 

Συγκεκριμένα, η WIND θα προσλάβει  με σύμβαση αορίστου χρόνου 10 ταλαντούχους απόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών – με μηδενική ή μέχρι ενός έτους σχετική προϋπηρεσία – για να γίνουν ενεργά μέλη των ομάδων της. Μέσω του σχετικού προγράμματος, το «νέο ταλέντο» της εταιρείας θα πραγματοποιεί rotations σε διαφορετικά τμήματα της εταιρείας, δηλαδή θα δοκιμάσει και θα δοκιμαστεί σε διαφορετικά projects και αντικείμενα εργασίας, με βάση την επαγγελματική κατεύθυνση (Technology, Commercial, Business) που έχει επιλέξει κατά τη διαδικασία της υποβολής της αίτησης του, με σκοπό να αποκτήσει πρακτική εμπειρία για να δει τι του ταιριάζει καλύτερα στην πράξη.

 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2015 και έκτοτε έχουν υλοποιηθεί 3 κύκλοι του (2015, 2017, 2019), απασχολώντας 30 ταλαντούχους νέους που επέλεξαν να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος, την WIND.

 

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου η ανεργία των νέων αγγίζει υψηλά ποσοστά, είναι ενθαρρυντικό οι εταιρείες να συμβάλλουν και να δίνουν ευκαιρίες στους νέους, να στηρίζουν την οικονομία της χώρας και να γίνονται αρωγοί στην βελτίωση ενός από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας. 

 

Με το WIND Young Talents σε περιμένουν συναρπαστικές εμπειρίες και το βασικότερο θα γίνεις μέλος μίας ομάδας που οδηγεί τις τεχνολογικές εξελίξεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα WINDYoung Talents πατήστε εδώ.

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ