HUAWEI MateBook D16: Tο laptop που θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου τη νέα σεζόν
Το HUAWEI MateBook D16 με μεγαλύτερη οθόνη και απόλυτη φορητότητα γίνεται η συσκευή που θα κάνει τη ζωή μας λίγο ευκολότερη.

HUAWEI MateBook D16: Tο laptop που θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου τη νέα σεζόν

Με οθόνη 16 ιντσών σε σώμα 15 ιντσών και απόλυτη φορητότητα, η συσκευή αυτή κάνει το διάβασμα ξεκούραστο και τους στόχους σου εφικτούς.

ADVERTORIAL

 

Το καλοκαίρι τελείωσε, φορτίσαμε τις μπαταρίες μας και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα σεζόν. Ήδη αρχίσαμε να οργανώνουμε το πρόγραμμά μας, προμηθευόμαστε τα απαραίτητα και είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Ταυτόχρονα, η ζωή μας αλλάζει διαρκώς και από τη μία στιγμή στην άλλη προκύπτουν νέα δεδομένα στα οποία καλούμαστε να προσαρμοστούμε. Σε αυτό το πλαίσιο εξέλιξης, δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας.  

 

Η εποχή που μαθητές και φοιτητές μελετούσαν αποκλειστικά από βιβλία ανήκει πια στο παρελθόν. Και η περίοδος που διανύουμε είναι ιδανική για να βρούμε το δικό μας laptop, ανάμεσα στις αμέτρητες επιλογές που προσφέρονται εκεί έξω. 

 

Οι απαιτήσεις μας είναι ξεκάθαρες: αναζητούμε μια συσκευή εύχρηστη, ελαφριά και λεπτή, η οποία λειτουργεί με υψηλή ταχύτητα ώστε να μπορεί να «τρέχει» πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, ενώ η μπαταρία της έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, ώστε να μην είναι απαραίτητη η διαρκής σύνδεσή της στην πρίζα. Εξίσου βασικό κρίνεται και το μέγεθος της οθόνης, ώστε να γίνεται πιο ξεκούραστη τόσο η παρακολούθηση των online διαλέξεων όσο και το διάβασμα. 

 

Πρόκειται για το laptop που θα μας βοηθήσει να συγκεντρωθούμε στις παραδόσεις των μαθημάτων αμέσως. Από τη στιγμή που θα συνδεθεί στο δίκτυο του σπιτιού μας ή της πανεπιστημιακής βιβλιοθήκης εγγυάται μεγάλη ταχύτητα ίντερνετ.

 

Εδώ έρχεται το HUAWEI MateBook D16 που με μεγαλύτερη οθόνη και απόλυτη φορητότητα γίνεται η συσκευή που θα κάνει τη ζωή μας λίγο ευκολότερη.

 

Πρόκειται για το laptop που θα μας βοηθήσει να συγκεντρωθούμε στις παραδόσεις των μαθημάτων αμέσως. Από τη στιγμή που θα συνδεθεί στο δίκτυο του σπιτιού μας ή της πανεπιστημιακής βιβλιοθήκης εγγυάται μεγάλη ταχύτητα ίντερνετ. Λόγω της τεχνολογίας HUAWEI Metaline Antenna με την οποία είναι εξοπλισμένο, το MateBook D16 μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε ασφαλή, σταθερή και γρήγορη πλοήγηση στο διαδίκτυο, ακόμη κι αν συνδεόμαστε σε δίκτυα με αδύναμο σήμα Wi-Fi. 

 

Με βάρος μόλις 1,7 κιλά και οθόνη 16 ιντσών σε σώμα 15,6 ιντσών, η χρήση του δεν επιβαρύνει τα μάτια μας, χωρίς να χάνει από τη φορητότητά του. Συγκεκριμένα, το DC dimming τα ξεκουράζει, ενώ την ίδια στιγμή η πιστοποίηση TÜV Rheinland Low Blue Light τα προστατεύει. 

 

HUAWEI MateBook D16: Tο laptop που θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου τη νέα σεζόν
Με βάρος μόλις 1,7 κιλά και οθόνη 16 ιντσών σε σώμα 15,6 ιντσών, η χρήση του δεν επιβαρύνει τα μάτια μας, χωρίς να χάνει από τη φορητότητά του.

 

Επειδή μπορεί να συνδεθεί με άλλες συσκευές HUAWEI μέσω του συστήματος Super Device, το MateBook D16 μας επιτρέπει να παρακολουθούμε online μαθήματα με laptop, κρατώντας ταυτόχρονα σημειώσεις σε tablet. Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε επανάκτηση των αρχείων μας από smartphones ή tablets οποιαδήποτε στιγμή, είτε πρόκειται για εργασίες που αναθέτουν οι καθηγητές είτε για την ύλη της ημέρας. Αυτό σημαίνει πως τώρα πια δεν χρειάζεται να ανεβάζουμε σε κάποιο τρίτο μέσο τα αρχεία μας και να τα κάνουμε download σε άλλη συσκευή ή να τα προωθούμε στον εαυτό μας μέσω email. Έτσι λοιπόν, όλα γίνονται γρηγορότερα, πιο άνετα και σωστά.

 

Κι ενώ, λόγω των παραπάνω, η εμπειρία μας είναι ήδη αυτή που αναζητούμε, ο επεξεργαστής 12ης γενιάς Intel® Core™ H-Series Processor έρχεται να την οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο. Κι αυτό γιατί μας εξασφαλίζει υψηλές αποδόσεις σε πολλαπλές εργασίες και πολύπλοκες χρήσεις, χωρίς το laptop να υπερθερμαίνεται.

 

Ένα ακόμη ξεχωριστό χαρακτηριστικό του HUAWEI MateBook D16 είναι το πληκτρολόγιο. Με διαδρομή πλήκτρων 1,5 mm και αίσθηση εμπνευσμένη από διαστημικούς ανιχνευτές, η πληκτρολόγηση γίνεται άνετη και ξεκούραστη. Οι λειτουργίες του μας επιτρέπουν να εργαζόμαστε πιο αποτελεσματικά με γραφήματα, δεδομένα και έγγραφα, ενώ η παραγωγικότητά μας ενισχύεται, με τα φυσικά πλήκτρα συντόμευσης να επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά.

 

Μία ανάσα πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ενώ ετοιμαζόμαστε να προμηθευτούμε τα απαραίτητα, η επιλογή του κατάλληλου laptop αποτελεί προτεραιότητα. Πρόκειται για έναν από τους ισχυρότερους συμμάχους μας, άλλωστε, καθώς θα μας οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους μας.
Μπορούμε να βρούμε το HUAWEI MateBook D16, αλλά και τα HUAWEI MateBook D16, MateBook D15, MatePad 11 και MateBook E σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI με όφελος αγοράς έως και €200. 

 

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ