ADVERTORIAL

 

Αν κάτι μάθαμε τα τελευταία δύο σχεδόν χρόνια είναι πως όταν οι συνθήκες το απαιτούν, μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα αλλιώς. Η απόσταση όλο αυτό το διάστημα από εμπόδιο έγινε ο τρόπος με τον οποίο μάθαμε να ζούμε και να συνεχίζουμε τις δράσεις μας.

 

Ένα από τα βασικά πράγματα που άλλαξαν ήταν και ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουμε. H τεχνολογία μας δίνει πλέον τη δυνατότητα να εργαζόμαστε και εξ αποστάσεως όταν η φυσική μας παρουσία δεν απαιτείται. Πλέον, η εποχή μας οδεύει προς ένα «phygital» μοντέλο, που συνδυάζει τα πιο ωφέλιμα στοιχεία του φυσικού και του ψηφιακού κόσμου, για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ευκολία.

 

Η Deloitte, ήδη πριν έρθει η πανδημία, είχε αντιληφθεί τις δυνατότητες και τις ευελιξίες που προσφέρει η αποκεντρωμένη εργασία. Αποτελώντας μια κορυφαία εταιρεία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως, η Deloitte παρέχει ευελιξία στον τρόπο εργασίας, δίνοντας τη δυνατότητα στα στελέχη της να εργάζονται και απομακρυσμένα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H Deloitte δημιουργεί τη Generation D (Generation Deloitte). Mια νέα εργασιακή εμπειρία που στηρίζεται στην αναζήτηση ταλέντων και όχι στο πού αυτά βρίσκονται. Ένα πρόγραμμα εργασίας που προσκαλεί τα κορυφαία ταλέντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας να αποκτήσουν τη δουλειά των ονείρων τους, ανεξαρτήτως του τόπου κατοικίας τους, αφού μπορούν να εργάζονται από το σπίτι και από το κοντινότερο γραφείο της που βρίσκεται σε μια από τις τέσσερις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα.

 

Η εταιρεία επενδύει διαχρονικά στην αναζήτηση νέων ταλέντων και στη δημιουργία των μελλοντικών στελεχών και στηρίζει έμπρακτα τους νέους προσφέροντάς τους 400 θέσεις εργασίας με γνωστικό αντικείμενο στα πεδία των Φυσικών Επιστημών, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών (STEM).

 

Τα νέα στελέχη της θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν όλες τις πολύτιμες δεξιότητες, γνώσεις και να αναπτυχθούν τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, εργαζόμενοι σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον αλλά και να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα που θα κάνει τη διαφορά σε όποιον τομέα κι αν εργάζονται.

 

 

 

 

 

H Deloitte αναζητά 400 επαγγελματίες του μέλλοντος. Μήπως είσαι εσύ ένας από αυτούς;

 

Αν όσα διαβάζεις τόση ώρα νιώθεις πως απευθύνονται σε σένα και ενδιαφέρεσαι να εργαστείς σε τομείς που σχετίζονται με το Consulting, Risk Advisory, Tax Advisory, Financial Advisory και Audit & Assurance, τότε πολύ πιθανόν μία από τις 400 θέσεις της Deloitte να ανήκει σε σένα.

 

Η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο. Σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να βρίσκεσαι, μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στην Deloitte και να ξεκινήσεις να χτίζεις την καριέρα σου με τους όρους της νέας εποχής.

 

Ωστόσο, πέρα από το remote working, μπορείς να γνωρίσεις την εταιρεία και από κοντά, σε ένα από τα τέσσερα κέντρα της.

 

«Follow the Green Dot» και έλα στην Deloitte για να γίνεις κομμάτι της Gen D, της γενιάς του εργασιακού μέλλοντος.

 

 

Ποια είναι η Deloitte;

Το ισχυρότερο και πιο πολύτιμο Brand στον κόσμο στον τομέα των εμπορικών υπηρεσιών για 3η συνεχόμενη χρονιά σύμφωνα με την Brand Finance, που συνδέει τα ταλέντα περισσότερων από 330.000 επαγγελματιών σε 150 χώρες παγκοσμίως.

Η Deloitte Ελλάδος, μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Deloitte Touche Tohmatsu,  δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1975. Απασχολεί περισσότερους από 1.900 επαγγελματίες, διαθέτοντας σημαντική εμπειρία και γνώση σε ελεγκτικές, συμβουλευτικές, χρηματοοικονομικές, φορολογικές και νομικές υπηρεσίες και σε υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου. 

Στον πυρήνα των δράσεων της εταιρείας βρίσκονται οι άνθρωποί της και η εταιρική της κουλτούρα βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Λειτουργεί με διαφάνεια και σεβασμό, ενώ το εργασιακό της περιβάλλον ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη, τη συνεχή εκπαίδευση, την επαγγελματική εξέλιξη και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Και όλα αυτά λειτουργώντας με γνώμονα την εταιρική υπευθυνότητα, δημιουργώντας ένα θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και το περιβάλλον.