Κερδίστε 2 συσκευασίες στιγμιαίου καφέ Starbucks VIA®

Κερδίστε 2 συσκευασίες στιγμιαίου καφέ Starbucks VIA®

10 τυχεροί θα κερδίσουν από δύο συσκευασίες Starbucks VIA® σε 2 διαφορετικές ποικιλίες Colombia & Italian Roast.

ADVERTORIAL

Οι νικητές του διαγωνισμού έχουν ενημερωθεί με e-mail.

 

Ο απαιτητικός τρόπος ζωής μας κάνει συχνά να μην έχουμε την υπομονή να περιμένουμε για καθημερινά πράγματα, πόσο μάλλον για ένα καφέ. Τώρα, οι λάτρεις του καφέ, με τον στιγμιαίο καφέ Starbucks VIA® δε χρειάζεται να κάνουν συμβιβασμούς στη γεύση και μπορούν να απολαύσουν μια τέλεια κούπα καφέ χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο.

 

Ο Starbucks VIA® έχει ένα υπέροχο άρωμα, γεμάτο σώμα και πλούσια γεύση -χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από έναν καφέ Starbucks®. O Starbucks VIA® είναι 100% φυσικά καβουρδισμένος και συμπυκνωμένος, χωρίς χημικά, ενώ έχει επεξεργαστεί με τη καινοτόμο μέθοδο άλεσης της Starbucks που ονομάζεται Μικρό-άλεση (microground). Με αυτή τη μέθοδο ο καφές αλέθεται σε μικρά σφαιρίδια τα οποία όταν αναμειγνύονται με νερό (ζεστό ή κρύο) σταδιακά απελευθερώνουν την πλούσια γεύση των εξαιρετικών Arabica κόκκων. Ο συγκεκριμένος καφές, δεν επεξεργάζεται με τις γνωστές μεθόδους της συμπύκνωσης-εξάτμισης και στεγνώματος, με ψυχρό ή εκνεφωματικό τρόπο (σπρέι).

 

Κερδίστε 2 συσκευασίες στιγμιαίου καφέ Starbucks VIA®

 

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια δουλειάς για να δημιουργηθεί ένας στιγμιαίος καφές που να αξίζει να φέρει την επωνυμία Starbucks. Το αποτέλεσμα είναι μία κούπα στιγμιαίου καφέ που έχει γεύση σαν μία καφέ από τα Starbucks®. Με τη γεύση, το σώμα και την οξύτητα των ποικιλιών καφέ που επιλέγει η Starbucks, οι κόκκοι του στιγμιαίου καφέ Starbucks VIA® προέρχονται από το πρόγραμμα Starbucks ™ Shared Planet ™ και παρασκευάζονται από 100% Arabica κόκκους και την ίδια υψηλή ποιότητα καφέ που προφέρει εδώ και 40 χρόνια στους πελάτες της.

 

Κερδίστε 2 συσκευασίες στιγμιαίου καφέ Starbucks VIA®


Ο στιγμιαίος καφές Starbucks VIA® διατίθεται σε 2 διαφορετικές ποικιλίες Colombia & Italian Roast.

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να είστε από τους 10 τυχερούς που θα κερδίσουν από δύο συσκευασίες Starbucks VIA® (κάθε συσκευασία περιέχει 12 φακελάκια στιγμιαίου καφέ). 

 


Όροι Διαγωνισμού

 

Διαγωνισμοί
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ