Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Οι Μεταφραστές (Les Traducteurs / The Translators)

Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Οι Μεταφραστές (Les Traducteurs / The Translators)

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 στις 20:00 στο Αθήναιον.

Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με e-mail.

 

O Γάλλος σκηνοθέτης Régis Roinsard επιστρέφει στο σινεμά με μία απολαυστική ιστορία μυστηρίου. Η ταινία, γεμάτη ανατροπές, παραπλανητικά στοιχεία, αγωνία και αινίγματα, κινείται μεθοδικά ανάμεσα σε διάφορα κινηματογραφικά είδη, ξεπερνά το κλασικό ερώτημα του «ποιος είναι ο ένοχος» ανάμεσα σε εννέα εσώκλειστους υπόπτους, για να διηγηθεί μία καλοστημένη ιστορία αυτοδικίας που κλιμακώνεται συνεχώς, με τον Έλληνα Μανώλη Μαυροματάκη, μέλος ενός υπέροχα επιλεγμένου cast.

 

Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Οι Μεταφραστές (Les Traducteurs / The Translators)

 

Οι ήρωες της ταινίας, διαφορετικής εθνικότητας ο καθένας, είναι εντυπωσιακοί χάρη στις ερμηνείες των Lambert Wilson (The Matrix Revolutions), Olga Kurylenko (Quantum of Solace), Riccardo Scamarcio (Loro), Sidse Babett Knudsen (TV Borgen, The Duke of Burgundy), Eduardo Noriega (Vantage Point), Alex Lawther (TV The End of the F***ing World), Anna-Maria Sturm (Beste Gegend), Frédéric Chau (Lucy) και Μανώλη Μαυροματάκη (O Εχθρός μου).

 

 

 

Σύνοψη
Απομονωμένοι σε ένα πολυτελές καταφύγιο, χωρίς καμία επαφή με τον έξω κόσμο, εννέα μεταφραστές από διαφορετικές χώρες συγκεντρώνονται για να αποδώσει ο καθένας στη γλώσσα του τον τελευταίο τόμο μίας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Αλλά μόλις εμφανίζονται στο διαδίκτυο οι δέκα πρώτες σελίδες του μυθιστορήματος και ένας χάκερ απειλεί να αποκαλύψει τη συνέχεια αν δεν του δοθεί ένα αστρονομικό ποσό, ένα ερώτημα γίνεται εμμονή: πώς διέρρευσε το βιβλίο;

 

Η ταινία Οι Μεταφραστές θα βγει στους κινηματογράφους στις 12 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood Entertainment.

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Οι Μεταφραστές τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 στις 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30) στο Αθήναιον. Στην πρεμιέρα θα είναι παρών και ο Μανώλης Μαυροματάκης.


Όροι Διαγωνισμού

 

Διαγωνισμοί
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ