Με μία εντυπωσιακή εκδήλωσηη Mercedes-BenzΕλλάς γιόρτασετα εγκαίνια τηςΈκθεσης“PASTTOTHEFUTURE”στοεμπορικό κέντροGoldenHall

Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση η Mercedes-Benz Ελλάς γιόρτασε τα εγκαίνια της Έκθεσης «PASTTOTHEFUTURE» στο εμπορικό κέντρο Golden Hall

Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή προς όλους τους φίλους του αυτοκινήτου έως τις 14 Μαΐου 2022 στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, με ώρες λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 21:00 και είσοδο ελεύθερη.

Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση την Παρασκευή 6 Μαΐου, στο Golden Hallστο Μαρούσι, η Mercedes-BenzΕλλάς έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων της Έκθεσης “PAST TO THE FUTURE”. Μίας Έκθεσης που μας ταξιδεύει από τις στιγμές –σταθμούς της μάρκας που εφηύρε το αυτοκίνητο και ορίζουν την αυτοκίνηση ως σήμερα, μέχρι τα ξεχωριστά αυτοκίνητα που πρόκειται να αποτελέσουν τα κλασικά του μέλλοντος.

 

Πλήθος καλεσμένων, συνεργάτες της εταιρείας, εκπρόσωποι των mediaαλλά και φίλοι της μάρκας, τίμησαν τη Mercedes-BenzΕλλάς με την παρουσία τους και απόλαυσαν ένα όμορφο βράδυ γεμάτο λάμψη, ομορφιά και ιστορία. Στην εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους της Έκθεσης και τα οχήματα που την κοσμούν, ενώ απόλαυσαν ένα φαντασμαγορικό showστον εξωτερικό χώρο του φιλόξενου εμπορικού κέντρουGolden Hall.Κατά τον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς κ. Γιάννης Καλλίγερος τόνισε: «Η Mercedes-Benz, ο εφευρέτης της αυτοκίνησης έχει ιστορία στο να γράφει ιστορία, δημιουργώντας αυτοκίνητα και αναπτύσσοντας τεχνολογίες που αφήνουν το σημάδι τους στον χρόνο.

 

Εδώ και 136 χρόνια, το πάθος της εταιρείας να καινοτομεί και να εξελίσσεται παραμένει αμείωτο και αυτό αποτυπώνεται με σαφήνεια στην Έκθεση “PAST TO THE FUTURE” που όλοι εμείς στη Mercedes-Benz Ελλάς οργανώσαμε για το Ελληνικό κοινό. Ένα ταξίδι από το πρώτο αυτοκίνητο που εφηύρε ο Carl Benz το 1886 και έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε εδώ, στο σήμερα με ολοκαίνουρια μοντέλα που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας έως το μέλλον, με τις ανατρεπτικές ιδέες της μάρκας για την αυτοκίνηση. Διότι, για την Mercedes-Benz, η διαρκής αναζήτηση και πραγματοποίηση νέων ιδεών υπήρξε πάντα η κινητήριος δύναμη για τα μεγάλα επιτεύγματά της».

 

Το ιστορικό ταξίδι ξετυλίγεται μέσα από επιβλητικά installationsστον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hallκαι ξεκινά από την ίδια την εφεύρεσή του, το τρίτροχο όχημα Patent-Motorwagenπου κατασκεύασε ο CarlBenzκαι κατοχύρωσε το 1886,φτάνοντας ως το μέλλον -έως τη νέα Mercedes-MaybachGLS, την ολοκαίνουρια Mercedes-AMGSLκαι τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα EQB, EQEκαι τη ναυαρχίδα των ηλεκτρικών της μάρκας, EQS. Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε interactiveδράσεις, όπως το QR Code & Instant Win, όπου μπορούν να σκανάρουν με το κινητό τους τα QRσημεία της έκθεσης και να δουν πληροφορίες για Δελτίο Τύπου6Μαΐου2022 σημαντικά πρόσωπα, γεγονότα και μοντέλα, μπαίνοντας σε instant ηλεκτρονική κλήρωση για να κερδίσουν δώρα από τη Mercedes-BenzΕλλάς, ενώ επίσης μπορούν να συμμετέχουν στο “Mercedes-Benz Quiz”, ένα διαδραστικό παιχνίδι με ερωτήσεις σχετικά με την μάρκα.

 

Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή προς όλους τους φίλους του αυτοκινήτου έως τις 14 Μαΐου 2022 στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, με ώρες λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 21:00 και είσοδο ελεύθερη.

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ford Kuga Plug-in Hybrid

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ford Kuga Plug-in Hybrid