Πληρωμές σε ρούβλια και γουάν

Πληρωμές σε ρούβλια και γουάν Facebook Twitter
Ο δήμος της Γκρενόμπλ έθεσε ως προεπιλογή χορτοφαγικά μενού στις σχολικές καντίνες, εκτός κι αν οι γονείς ζητούσαν ρητά το αντίθετο. Το 94% των γονέων απέρριψαν την αυστηρή χορτοφαγία.
0

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ
«Οποιαδήποτε στρατιωτική δύναμη πυρός που κατευθύνεται προς ή από την εγκατάσταση θα ισοδυναμούσε με παιχνίδι με τη φωτιά, με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες», αναφέρει η έκθεση του επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ), Ραφαέλ Γκρόσι, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

Ο ΔΟΑΕ επισημαίνει ότι «υπάρχει επείγουσα ανάγκη λήψης προσωρινών μέτρων για την αποτροπή πυρηνικού ατυχήματος, που «μπορεί να επιτευχθεί με την άμεση εγκαθίδρυση μιας ζώνης προστασίας της πυρηνικής ασφάλειας και της ασφάλειας» στο πυρηνικό εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής στη Ζαπορίζια.

Μένοντας έξω από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις, η έκθεση δεν αποδίδει ευθύνες για τους βομβαρδισμούς στο εργοστάσιο. Ωστόσο, σημειώνει ότι σε αρκετές περιπτώσεις, το εργοστάσιο έχασε, πλήρως ή εν μέρει, την παροχή ενέργειας εκτός του εργοστασίου λόγω στρατιωτικής δραστηριότητας στην περιοχή.

Επιπλέον, ο ΔΟΑΕ προειδοποιεί ότι το ουκρανικό προσωπικό, που λειτουργεί το εργοστάσιο υπό ρωσική στρατιωτική κατοχή, «εργάζεται υπό απίστευτη πίεση», και τα πρόσφατα περιστατικά αύξησαν «το άγχος και την πίεση» — μη βιώσιμη κατάσταση που «θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυξημένα ανθρώπινα λάθη με επιπτώσεις στην πυρηνική ασφάλεια».

Στο χθεσινοβραδινό του διάγγελμα, ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, επαίνεσε συγκρατημένα την έκθεση, εξήρε τις «σαφείς αναφορές» της στην παρουσία ρωσικών στρατευμάτων και στρατιωτικού εξοπλισμού στο εργοστάσιο, και προέτρεψε τον οργανισμό να υποστηρίξει ρητά την πρόταση του Κιέβου ότι οι ρωσικές δυνάμεις πρέπει να αποσυρθούν από τις εγκαταστάσεις και τα περίχωρα.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους σχετικά με τη δημιουργία αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης, ο πρεσβευτής της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Βασίλι Νεμπένζια, δήλωσε χθες ότι η πρόταση «δεν είναι σοβαρή». «Οι Ουκρανοί θα παρέμβουν αμέσως και θα καταστρέψουν το όλο πράγμα. Εμείς υπερασπίζουμε, προστατεύουμε τον σταθμό», δήλωσε. «Στην πραγματικότητα, δεν είναι στρατιωτικοποιημένος. Δεν υπάρχει κανένας εξοπλισμός στον σταθμό», διευκρινίζοντας ότι οι μόνοι Ρώσοι που βρίσκονται εκεί φυλάνε το εργοαστάσιο.

Η Ρωσία ζήτησε από τον ΔΟΑΕ «διευκρινίσεις» για ορισμένα σημεία της έκθεσης, διότι «περιέχει πολλά ερωτηματικά», δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, στο ρωσικό πρακτορείο Interfax.

«Δεν μπορώ να αποφασίσω κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Γκρόσι στο CNN σχετικά με το ποιος βομβαρδίζει τις εγκαταστάσεις. «Δεν έχουμε τα μέσα για να το κάνουμε. Όπως ξέρετε, θα έπρεπε να εξετάζονται ή να παρακολουθούνται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή και σε όλη την έκτασή της, κάτι που όχι μόνο είναι πέρα από την εντολή του ΔΟΑΕ, αλλά θα απαιτούσε τεράστιες δυνάμεις».

Πηγή: Le Monde, CNN, DW

Πληρωμές σε ρούβλια και γουάν Facebook Twitter
«Οποιαδήποτε στρατιωτική δύναμη πυρός που κατευθύνεται προς ή από την εγκατάσταση θα ισοδυναμούσε με παιχνίδι με τη φωτιά, με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες», αναφέρει η έκθεση του επικεφαλής του ΔΟΑΕ, Ραφαέλ Γκρόσι, για το πυρηνικό εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής στη Ζαπορίζια.

• • •

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ ΡΟΥΒΛΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΑΝ
Η ρωσική Gazprom ανακοίνωσε χθες Τρίτη ότι θα μεταφέρει το συμβόλαιό της με την China National Petroleum Co για την προμήθεια φυσικού αερίου στην Κίνα σε ρούβλια και γουάν από ευρώ, καθώς το Κρεμλίνο εντείνει τις προσπάθειες να μεταφέρει το εμπόριο από τα νομίσματα που θεωρεί «μη φιλικά».

Η πληρωμή θα γίνεται κατά 50% σε ρούβλια και κατά 50% σε γουάν, με άμεση ισχύ, αλλά η Gazprom δεν παρέσχε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την απόφαση.

Τη στροφή στα εθνικά νομίσματα για τη διενέργεια αμοιβαίων διακανονισμών, είχε προαναγγείλει η Ινδή πρόεδρος των BRICS, Πουρνίμα Ανάντ.

Η Ρωσία υπέγραψε παράταση ύψους 37,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη συμφωνία της για την προμήθεια φυσικού αερίου στην Κίνα τις παραμονές της εισβολής στην Ουκρανία, το οποίο μεταφέρεται στην Κίνα από τα τέλη του 2019, μέσω του αγωγού Power of Siberia μήκους 3.000 χιλιομέτρων.

Οι μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες της Κίνας, συμπεριλαμβανομένων των Sinopec και PetroChina Co, έχουν πουλήσει υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) στις ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Ακόμη και μικροί κινέζοι εισαγωγείς φυσικού αερίου, όπως η ENN Energy Holdings και η JOVO Group, έχουν προσφερθεί να πουλήσουν το φυσικό τους αέριο.

Πηγή: Bloomberg, Inside, CNN

Πληρωμές σε ρούβλια και γουάν Facebook Twitter
Η Κίνα θα πληρώνει το ρωσικό αέριο σε ρούβλια και γουάν, ανακοίνωσε η ρωσική Gazprom.

• • •

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Περίπου τριάντα δημόσιες πισίνες έχουν κλείσει από τη Δευτέρα στη Γαλλία λόγω των τιμών της ενέργειας

Οι πισίνες, οι οποίες συχνά θερμαίνονται με αέριο, είναι πολύ ενεργοβόρες. Η διαχειρίστρια εταιρεία, Vert Marine, δήλωσε ότι δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στην αύξηση των τιμών της ενέργειας και ότι δεν θέλει να τριπλασιάσει τις τιμές της.

Ως εκ τούτου, η εταιρεία, που απασχολεί 2.000 υπαλλήλους, κάλεσε τις αρχές να λάβουν τις αναγκαίες αποφάσεις για την επιστροφή σε ανεκτά ενεργειακά κόστη, ώστε να καταστεί δυνατή η εκπλήρωση των υποχρεώσεων παροχής δημόσιας υπηρεσίας, πρωτίστως η διδασκαλία της κολύμβησης.

Πολλές εταιρείες που διαχειρίζονται πισίνες και παγοδρόμια σχεδιάζουν να τα κλείσουν αυτόν τον χειμώνα.

Η Γαλλική Ομοσπονδία Κολύμβησης και η Εθνική Ένωση Φυσικής Αγωγής ζήτησαν την άμεση επαναλειτουργία των κολυμβητηρίων, επισημαίνοντας ότι μετά τους περιορισμούς της covid «το κοινωνικό κόστος του κλεισίματος των κολυμβητηρίων είναι εξαιρετικά βαρύ για μια γενιά 800.000 μαθητών που δεν έμαθαν κολύμπι το 2020 και το 2021».

Πηγή: Le Monde, France Bleu

• • •

ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Ρωσία και Ουκρανία εμπλέκονται σε συνεχείς μάχες πυροβολικού που τις αναγκάζουν να αναζητούν νέες πηγές ανεφοδιασμού. Η Ρωσία φέρεται να αγοράζει πυρομαχικά από τη Βόρεια Κορέα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη από το Ιράν, ενώ η Ουκρανία βρίσκει προμήθειες για τα όπλα της σοβιετικής εποχής από το Πακιστάν.

Η Ρωσία αγοράζει εκατομμύρια βλήματα πυροβολικού και ρουκέτες από τη Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με αποχαρακτηρισμένες πληροφορίες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Παράλληλα, αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι «ρωσικά μεταγωγικά αεροσκάφη παρέλαβαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε αεροδρόμιο στο Ιράν και τα μετέφεραν στη Ρωσία για αρκετές ημέρες τον Αύγουστο». Ωστόσο, καμία εικόνα δεν έχει ακόμη δείξει αυτούς τους δρόνους σε δράση πάνω από το ουκρανικό έδαφος, πιθανόν διότι παρουσίασαν «πολλές αστοχίες», τις οποίες οι Ρώσοι προσπαθούν να διορθώσουν. 

Ο ρωσικός στρατός δεν είναι ο μόνος που προμηθεύεται ξένο στρατιωτικό υλικό. Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσίευσε η ουκρανική ιστοσελίδα Armes UA στις 30 Αυγούστου, η οποία παρακολουθεί τα όπλα που χρησιμοποιούνται από τους εμπολέμους, οι ουκρανικές δυνάμεις εκτοξεύουν πλέον οβίδες πακιστανικής κατασκευής εναντίον των Ρώσων. Φωτογραφίες και βίντεο, που ελήφθησαν από τη γραμμή του μετώπου και αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνουν Ουκρανούς στρατιώτες να χειρίζονται βλήματα των 122 χιλιοστών με την ένδειξη Pakistan Ordnance Factories (POF), η οποία είναι η κύρια κατασκευάστρια εταιρεία όπλων στο Ισλαμαμπάντ.

Πηγή: Le Monde

• • •

ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ
Πρέπει να είναι παγκόσμιο ρεκόρ.

Μόλις έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων της, μια γέφυρα κατέρρευσε στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

• • •

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΛΕΦΑΝΤΟΔΟΝΤΟ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ
Μια σπάνια και πολύ αξιόλογη συλλογή αντικειμένων από ελεφαντόδοντο ανακαλύφθηκε κάτω από τα ερείπια του Ναού του Δαβίδ στην Ιερουσαλήμ, αναδεικνύοντας τη σημασία της πόλης εκείνη την εποχή και αναμφίβολα τον σημαντικό πλούτο της.

Αυτά τα αντικείμενα από ελεφαντόδοντο, ένα υλικό που θεωρείται από τα πιο ακριβά στον κόσμο, βρέθηκαν στα ερείπια ενός μεγάρου της εποχής που η Ιερουσαλήμ βρισκόταν στο απόγειο της δύναμής της τον 8ο και 7ο π.Χ.. Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, τα αντικείμενα αυτά θα είχαν ενσωματωθεί σε ξύλινα έπιπλα που χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι του κτιρίου, οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι αστοί, πλούσιοι άνθρωποι με δύναμη και επιρροή, υψηλοί αξιωματούχοι ή ιερείς.

«Γνωρίζαμε ήδη τη σημασία της Ιερουσαλήμ στην περιοχή [...] αλλά αυτές οι νέες ανακαλύψεις καταδεικνύουν περαιτέρω τη σημασία της και τη θέση της στο ίδιο επίπεδο με άλλες πρωτεύουσες. Πρόκειται για ένα βήμα προς τα εμπρός στην κατανόηση της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης της πόλης ως αναπόσπαστο μέρος της παγκόσμιας διοίκησης και οικονομίας», εξήγησε ο καθηγητής Yuval Gadot.

Πηγή: GEO

Πληρωμές σε ρούβλια και γουάν Facebook Twitter
Μια σπάνια και πολύ αξιόλογη συλλογή αντικειμένων από ελεφαντόδοντο ανακαλύφθηκε κάτω από τα ερείπια του Ναού του Δαβίδ στην Ιερουσαλήμ.

Τι διαβάζουμε σήμερα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι η Ρωσία κράτος-χορηγός της τρομοκρατίας;

Τι διαβάζουμε σήμερα / Η μηχανοτεχνίτρια Ελισάβετ

Σήμερα: Η μηχανοτεχνίτρια Ελισάβετ · · · είναι η Ρωσία κράτος-χορηγός της τρομοκρατίας; · · · οι Anonymous προκάλεσαν μποτιλιάρισμα στη Μόσχα · · · σύννεφο γεννάει θεωρίες συνωμοσίας · · · εκπληκτικός Αλκαράθ · · · τι χρωστάμε στο μέλλον · · · η εικόνα της εβδομάδας  
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Παιδιά μεταφέρθηκαν βίαια στη Ρωσία

Τι διαβάζουμε σήμερα / Παιδιά μεταφέρθηκαν βίαια στη Ρωσία

Σήμερα: Η λίμνη Mead στη χαμηλότερη στάθμη της · · · προβληματική η τιμή πλαφόν στο αέριο · · · παιδιά μεταφέρθηκαν βίαια στη Ρωσία · · ·  εξαιρούνται από τις κυρώσεις τα ρωσικά μέταλλα · · · Ζελένσκι και Μακρόν συνομιλούν το πρωί της εισβολής · · ·  οι Κλίντον ξέχασαν την κόρη τους στο Κρεμλίνο · · ·  πάγωσε, πάγωσε, πάγωσε · · · ένας εξαιρετικός Φουτζίτα
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η Ρωσία αποκόμισε 158 δισεκ. ευρώ

Τι διαβάζουμε σήμερα / Η Ρωσία αποκόμισε 158 δισεκ. ευρώ

Σήμερα: 10ετή φυλάκιση σε γιατρό ∙ ∙ ∙ ο ΟΠΕΚ+ αντιδρά στην πτώση της τιμής του πετρελαίου ∙ ∙ ∙ η Ρωσία αποκόμισε 158 δισεκ. ευρώ ∙ ∙ ∙ μείωση-ρεκόρ των εκπομπών CO2 στην Κίνα ∙ ∙ ∙ το CERN θέλει προειδοποίηση μιας ημέρας ∙ ∙ ∙ Ισραηλινός στρατιώτης σκότωσε «πιθανότατα» τη δημοσιογράφο ∙ ∙ ∙ το καρμπόν ποτέ δεν πεθαίνει  
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η Χιλή απέρριψε ξεκάθαρα το νέο σύνταγμα

Τι διαβάζουμε σήμερα / Η Χιλή απέρριψε ξεκάθαρα το νέο σύνταγμα

Σήμερα: Δίωξη Τούρκου καθηγητή · · · μαζική διαδήλωση στην Πράγα · · · η Χιλή απέρριψε ξεκάθαρα το νέο σύνταγμα · · · πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία η Ινδία · · · ρεκόρ σεξουαλικών επιθέσεων στον αμερικανικό στρατό · · · ο ωμός φασισμός του Νταλί · · · το ρητό της εβδομάδας  
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Όχι στην ψευτοηθική του μη διαλόγου με τη Ρωσία

Τι διαβάζουμε σήμερα / Όχι στην ψευτοηθική του μη διαλόγου με τη Ρωσία

Σήμερα: Μάθημα πρώτο, η εκκένωση · · · όχι στην ψευτοηθική του μη διαλόγου με τη Ρωσία · · · στα ύψη ο πληθωρισμός στην Τουρκία · · · δικαίωση των Ουιγούρων · · · η τεχνολογική μοναδικότητα είναι φαντασίωση · · · το παράδοξο των διακοπών · · · η εικόνα της εβδομάδας  
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η διαμάχη για τις βίζες στην Ε.Ε.

Τι διαβάζουμε σήμερα / Η διαμάχη για τις βίζες στην Ε.Ε.

Σήμερα: Ρωσίδα ηθοποιός σε δίκη · · · η διαμάχη για τις βίζες · · · προς καλό τέλος για τα πυρηνικά τού Ιράν · · · ο περιορισμός των αμβλώσεων είναι αμαρτία · · · ο σταχανοβισμός θέλει να βασιλεύσει · · · μια ιστορική ομιλία του Γκορμπατσώφ   
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η Ιαπωνία χρειάζεται το ρωσικό αέριο

Τι διαβάζουμε σήμερα / Η Ιαπωνία χρειάζεται το ρωσικό αέριο

Σήμερα: Ντομάτες προκαλούν μποτιλιάρισμα · · · «Αν όχι εγώ, τότε ποιος; Και αν όχι τώρα, πότε;» · · · ξέρει κανείς τι είναι τα υπερκέρδη; · · · η Ιαπωνία χρειάζεται το ρωσικό αέριο · · · το μεγαλύτερο στρατιωτικό μπλοκ της ιστορίας · · · επιστροφή στη δεκαετία του ‘70 · · · Ζακ-Λουί Νταβίντ  
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Αποδίδουν οι κυρώσεις στη Ρωσία;

Τι διαβάζουμε σήμερα / Αποδίδουν οι κυρώσεις στη Ρωσία;

Σήμερα: Κι όμως άγαλμα του Καρλ Μαρξ · · · αποδίδουν οι κυρώσεις στη Ρωσία; · · · εξορθολογισμός των εξορκισμών · · · δίχως μουστάρδα πώς να φας · · · μια γλώσσα πεθαίνει · · · καλοδιατηρημένο τμήμα της Φλαμινίας Οδού · · · ένα αγέραστο άλμπουμ  
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Τα ρωσικά διαμάντια επιστρέφουν στις αγορές

Τι διαβάζουμε σήμερα / Τα ρωσικά διαμάντια επιστρέφουν στις αγορές

Σήμερα: DON’T PAY UK · · · τα ρωσικά διαμάντια επιστρέφουν στις αγορές · · · «ο άνθρωπος της τρύπας» πέθανε · · · μόνον ντόπιοι στις διαφημίσεις · · · μικρή η συγκέντρωση για τον Ρούσντι · · · δωσ’ μου έναν Λεόνε · · · το ρητό της εβδομάδας  
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Το Λος Άντζελες ακυρώνει τον όρο «άστεγος»

Τι διαβάζουμε σήμερα / Το Λος Άντζελες ακυρώνει τον όρο «άστεγος»

Σήμερα: Κατεδαφίστηκε μνημείο στη Ρίγα • • • ιστορικό ρεκόρ στα μερίσματα • • • οι προθέσεις του Πούτιν μέσω του ποδοσφαίρου • • • η Χάγη ζητάει εξαίρεση από τις κυρώσεις • • • το Λος Άντζελες ακυρώνει τον όρο «άστεγος» • • • υποχώρησε δραματικά το ενδιαφέρον για την Ουκρανία • • • εσφαλμένοι οι ισχυρισμοί περί ρωσικής αυτοκρατορίας • • • η εικόνα της εβδομάδας
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Eξαφανίζεται το μεγαλύτερο ποτάμιο νησί

Τι διαβάζουμε σήμερα / Eξαφανίζεται το μεγαλύτερο ποτάμιο νησί

Σήμερα: Ένα γιγαντιαίο ουκρανικό χέρι • • • ο Καναδάς επιστρέφει όλες τις τουρμπίνες • • • Ουκρανός πρέσβης επικρίνει τον Πάπα • • • ποδοσφαιρικός αγώνας διάρκειας 267 λεπτών • • • τηλεργασία και Βιρτζίνια Γουλφ • • • εξαφανίζεται το μεγαλύτερο ποτάμιο νησί • • • τυχαία ανακάλυψη γυναικείου τάφου των Βίκινγκς
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ARMY USA

Τι διαβάζουμε σήμερα / 100 στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ μετά τον Ψυχρό Πόλεμο

Σήμερα: Η 15χρονη Ντάρια Ντούγκιν σε διαδήλωση • • • υπάρχουν κάποια όρια • • • πολιτική θύελλα λόγω κακής πρόβλεψης θύελλας • • • κατάσκοπος ή μπλόγκερ; • • • η μάχη του γκολφ • • • 100 στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ μετά τον Ψυχρό Πόλεμο
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η Βουλγαρία θέλει να αγοράσει πάλι ρωσικό αέριο

Τι διαβάζουμε σήμερα / Η Βουλγαρία θέλει να αγοράσει πάλι ρωσικό αέριο

Σήμερα: Ξεκινά το ουκρανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου • • • καλό προμήνυμα • • • η Βουλγαρία θέλει να αγοράσει πάλι ρωσικό αέριο • • • χαμόγελα στις συνομιλίες για τα πυρηνικά του Ιράν • • • τιμές της ινσουλίνης • • • μια θαρραλέα δημοσιογραφική έρευνα • • • κανένα πρόβλημα πάρκινγκ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ανθρωπιστική κρίση στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τι διαβάζουμε σήμερα / Ανθρωπιστική κρίση στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σήμερα: Κατάργηση νόμου της αποικιοκρατίας κατά της ομοφυλοφιλίας • • • ο υπερεκτιμημένος Αλεξάντερ Ντούγκιν • • • η Νορβηγία δεν θα εξάγει ηλεκτρικό ρεύμα • • • ανθρωπιστική κρίση στο Ηνωμένο Βασίλειο • • • το τίμημα της ελευθερίας • • • παίζουν με τη φωτιά στην Ουκρανία • • • το ρητό της εβδομάδας
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ