Πόσο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η σειρά «Τα νούμερα» της ΕΤ1 μετά την προβολή των πρώτων επεισοδίων; Αρκεί η μουσική διάστασή της ώστε να ικανοποιήσει το τηλεοπτικό κοινό;

 

Σε αυτή τη νέα τηλεοπτική σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς, εμφανίζεται με το όνομα του αλλά ως ένας ξεπεσμένος καλλιτέχνης ο οποίος βρίσκεται περίπου στα αζήτητα.

 

Μια μέρα ένας παλιός παραγωγός τού προτείνει να αναστήσουν το βαριετέ της παλιάς εποχής στον ίδιο χώρο που κάποτε στεγαζόταν η θρυλική «Μάντρα» του Αττίκ. Ο Φοίβος έχει εμμονή με τον Αττίκ και η πρόταση έρχεται σαν ένα απροσδόκητο δώρο. Κάνει ακροάσεις για να στήσει πρόγραμμα και μαζεύεται γύρω του μια χαρισματική αλλά αλλόκοτη ομάδα καλλιτεχνών.

 

Όλα όμως παίρνουν αναπάντεχη τροπή όταν ο παραγωγός ξαφνικά πεθαίνει κι εκείνος πρέπει να προσαρμόσει τις ιδέες του με νέα κριτήρια ώστε να ικανοποιήσει τον τεχνοκράτη γιο του παραγωγού, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για το καλλιτεχνικό όραμα του πατέρα του αλλά μόνο για ισολογισμούς.

 

Ο Φοίβος δέχεται την πρόκληση και η Νέα Μάντρα γίνεται αφορμή για την τηλεοπτική εκπομπή «Τα νούμερα», από την οποία θα παρελάσουν δημοφιλείς τραγουδιστές και θα ακουστούν υπέροχα τραγούδια.