Ζαχάροβα κατά Μητσοτάκη: Απίστευτο να συγκρίνονται οι ήρωες του Μεσολογγίου με τους Ναζί του Τάγματος Αζοφ

Ζαχάροβα κατά Μητσοτάκη: Απίστευτο να συγκρίνονται οι ήρωες του Μεσολογγίου με τους Ναζί του Τάγματος Αζοφ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Τα πρόσφατα σχόλια της Ελλάδας είναι απόπειρες για δικαιολογίες για την αντιρωσική της στάση, ανέφερε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείο Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, αναφερόμενη στις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον. 

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσφερε μια περίεργη συλλογή ιστορικών αναλογιών» σημείωσε η Ζαχάροβα. 

«Ο αγώνας των Ελλήνων για ανεξαρτησία, πριν από 200 χρόνια, συγκρίθηκε με τα εγκλήματα που διαπράττει το καθεστώς του Κιέβου που διεξάγει πόλεμο κατά των ίδιων της των πολιτών στο Ντονμπάς εδώ και οκτώ χρόνια» ανέφερε η ίδια κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου. 

«Απίστευτο, ήρωες που υπερασπίστηκαν το Μεσολόγγι μεταξύ 1825 και 1826, συγκρίνονται με τους ναζί του τάγματος Αζόφ» υπερθεμάτισε. 

«Αυτή είναι άλλη μια προσπάθεια της Αθήνας να δικαιολογήσει τη βαθιά εσφαλμένη απόφασή της να ταχθεί στο αντιρωσικό μέτωπο της Δύσης, μεταξύ άλλων μέσω της προμήθειας του Κιέβου με όπλα, τα οποία χρησιμοποιούνται για καθημερινές επιθέσεις κατά των φιλήσυχων πολιτών του Ντονμπάς» πρόσθεσε. 

Αντιμέτωπη με πλήθος κατηγοριών, η Ρωσία είναι ανήμπορη να προσφέρει μια εναλλακτική οπτική, καθώς όλα τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έχουν ᾷποκλειστεί από τον ειδησεογραφικό χώρο της Ελλάδας» σχολίασε, καταλήγοντας πως τα σχόλια της Ελλάδας είναι μια επίδειξη αφοσίωσης στους επιβεβλημένους από ΝΑΤΟ και ΗΠΑ κανόνες

Με πληροφορίες από Tass

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ