Υποψήφια των Δημοκρατικών, κατά των αμβλώσεων, γεννά σε προεκλογική διαφήμιση- κι έχει λόγο

Υποψήφια των Δημοκρατικών, κατά των αμβλώσεων, γεννά σε προεκλογική διαφήμιση- κι έχει λόγο Facebook Twitter
0

Μια υποψήφια των Δημοκρατικών από τη Λουιζιάνα έχει γίνει viral επειδή κυκλοφόρησε μια προεκλογική διαφήμιση, όπου απεικονίζεται να γεννά- παίρνοντας θέση κατά της αυστηρής απαγόρευσης των αμβλώσεων στην πολιτεία.

Η Κέιτι Ντάρλινγκ, 36 ετών, στέλεχος επιχειρήσεων, λέει μεταξύ άλλων στη διαφήμιση ότι «η Λουιζιάνα αξίζει κάτι καλύτερο από την πορεία που ακολουθούμε».

Το βίντεο, δείχνει αρχικά την 36χρονη έγκυο στη φάρμα της με τον σύζυγό της, Τζον, και την 6χρονη κόρη της, Ρέμι, καθώς μιλάει για την απαγόρευση των αμβλώσεων στη Λουιζιάνα.

«Θα πρέπει να καθησυχάσουμε τις έγκυες γυναίκες. Όχι να θέτουμε τις ζωές μας σε κίνδυνο», λέει η νεαρή υποψήφια των Δημοκρατικών, που δηλώνει υπέρ του δικαιώματος στην άμβλωση.

Το βίντεο τη δείχνει στη συνέχεια να γεννά το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, τον Όλι, τον οποίο στη συνέχεια κρατά αγκαλιά στο στήθος της στη διαφήμιση, η οποία συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες views.

«Νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που ταυτίζεται με το να έχεις οικογένεια και να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στη Λουιζιάνα - την κλιματική αλλαγή, την εκπαίδευση και την αυστηρή απαγόρευση των αμβλώσεων», δήλωσε στο USA Today Network.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διαφήμιση έχει απήχηση σε τόσους πολλούς ανθρώπους», πρόσθεσε. «Γνωρίζαμε ότι θα χρειαζόταν ένα ιδιαίτερο μήνυμα, γι' αυτό ήμασταν προσεκτικοί με το περιεχόμενο και τη σημασία του».

Η Κέιτι Ντάρλινγκ δήλωσε ότι αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα μετά την ανατροπή της απόφασης Roe v. Wade από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

«Τα αναπαραγωγικά δικαιώματα και η υγεία είναι το θεμέλιο της εκστρατείας μου», τόνισε.

Στη διαφήμιση, ακούγεται να λέει: «Αυτές τις μέρες, ανησυχώ για τις καταιγίδες που συχνότερες και πιο δυνατές λόγω κλιματικής αλλαγής, τα δημόσια σχολεία των παιδιών μας που υπολειτουργούν και τη νέα απαγόρευση των αμβλώσεων στη Λουιζιάνα, μία από τις αυστηρότερες στη χώρα».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ