Τζάστιν Μπίμπερ: Αναβλήθηκαν όλες οι συναυλίες του- Έως και τα τέλη Μαρτίου

Ο Τζάστιν Μπίμπερ σε συναυλία Facebook Twitter
Φωτ.: Justice World Tour
0

Αναβλήθηκαν όλες οι υπόλοιπες συναυλίες του Τζάστιν Μπίμπερ που είχαν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του. 

Ο 28χρονος σταρ ήδη είχε ανακοινώσει πως κάνει διάλειμμα από το Justice World Tour, προκειμένου να επικεντρωθεί στην υγεία του. Τώρα, στον επίσημο λογαριασμό της περιοδείας στο Instagram, ανακοινώθηκε ότι αναβάλλονται όλες οι υπόλοιπες συναυλίες, έως και τα τέλη Μαρτίου. 

«Όλες οι υπόλοιπες ημερομηνίες της περιοδείας αναβάλλονται για την επόμενη χρονιά, απόφαση που αφορά τις συναυλίες έως και τις 25 Μαρτίου 2023», ανέφερε η ανακοίνωση. Η τελευταία εμφάνισή του στο πλαίσιο της περιοδείας έγινε στη Βραζιλία, στις αρχές Σεπτεμβρίου. 

Ο Τζάστιν Μπίμπερ σταμάτησε την παγκόσμια περιοδεία τον Ιούνιο, όταν διαγνώστηκε με σύνδρομο Ramsay Hunt, εξαιτίας του οποίου παρέλυσε το μισό πρόσωπό του. Ένα μήνα αργότερα επέστρεψε ξανά στη σκηνή, όμως τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα. 

«Αφού ξεκουράστηκα και συμβουλεύτηκα τους γιατρούς, την οικογένεια και την ομάδα μου, πήγα στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια να συνεχίσω την περιοδεία. Έδωσα έξι συναυλίες, αλλά αυτό πραγματικά είχε επιπτώσεις», ανέφερε τότε ο τραγουδιστής. 

Μετά την εμφάνιση στη Βραζιλία «η εξάντληση με κατέβαλε και συνειδητοποίησα ότι τώρα πρέπει να βάλω προτεραιότητα την υγεία μου. Για αυτό, θα κάνω ένα διάλειμμα από την περιοδεία προς το παρόν. Θα είμαι εντάξει, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ και να γίνω καλά», έγραφε ακόμη στην ανάρτηση του προηγούμενου μήνα. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ