Τουρκία: Άγριο επεισόδιο σε live εκπομπή - Βουλευτής και ο σωματοφύλακάς του επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο

Άγριο επεισόδιο σε ζωντανή εκπομπή στην Τουρκία - Βουλευτής και ο σωματοφύλακάς του επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο Facebook Twitter
0

Σκηνές μεγάλης έντασης στην τουρκική τηλεόραση με βουλευτή να επιτίθεται κατά δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής.

Ο Κεμάλ Ενγκινγιούρτ, αναπληρωτής πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, συμμετείχε στο πάνελ εκπομπής, όταν και διαφώνησε εντόνως με τον Λατίφ Σιμσέκ, πριν τα πνεύματα οξυνθούν και ξεσπάσουν στο στούντιο επεισόδια.

Όταν το θέμα ήρθε στις δικαστικές αποφάσεις σχετικά με τον Σελαχατίν Ντεμιρτάς και τον Οσμάν Καβάλα, ο δημοσιογράφος ζήτησε να γίνουν σεβαστές και να μην υποτιμούνται οι δικαστές, οι εισαγγελείς, η αστυνομία και η ίδια η χώρα.

Ο βουλευτής εξαπέλυσε πυρά κατά του Σιμσέκ, για ρητορική υποστήριξης, και πολύ σύντομα από τα λόγια, πέρασε στα έργα. Σηκώθηκε και επιχείρησε να του επιτεθεί, ενώ ακούστηκε και να βρίζει, σύμφωνα με τις σχετικές καταγγελίες.

Και ενώ η μετάδοση του προγράμματος διεκόπη, ο Εμράχ Τοπάλ, ο σωματοφύλακας του βουλευτή, χτύπησε τον δημοσιογράφο με μπουνιά στο πρόσωπο. Το ενώ λόγω άτομο, που συνελήφθη μετά το περιστατικό, ισχυρίστηκε πως το μόνο που ήθελε ήταν να ηρεμήσει τον δημοσιογράφο, ο οποίος, όμως, του μίλησε σε έντονο τόνο, κάτι που, όπως είπε, τον εκνεύρισε.

Ο Σιμσέκ κατήγγειλε πως ήταν ο βουλευτής αυτός που ευθύνεται για το επεισόδιο και έκανε καταγγελία σε βάρος του ιδίου και του σωματοφύλακά του, που έχει ήδη οδηγηθεί στις δικαστικές Αρχές.

Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης, ενώ την καταδίκη του εξέφρασε ο εκπρόσωπος του κυβερνόντος κόμματος, Ομέρ Τσελίκ.

Με πληροφορίες από AHaber και Milliyet

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ