«Την αγαπώ!» λέει ο 12χρονος που έσπασε κατά λάθος το χέρι της θείας του

«Την αγαπώ!» λέει ο 12χρονος που έσπασε κατά λάθος το χέρι της θείας του Facebook Twitter
1

Σε τηλεοπτική εκπομπή εμφανίστηκαν σήμερα ο 12χρονος Son Tarala μαζί με τη θεία του Jennifer Connell, μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει όταν έγινε γνωστό πως τον μήνυσε επειδή έσπασε τον καρπό της όταν ο μικρός πήδηξε στην αγκαλιά της πριν 4 χρόνια, στο πάρτι των γενεθλίων του.

 

Ο Son, που έχασε πέρυσι τη μητέρα του, δήλωσε μπροστά τις κάμερες πως «την αγαπάει» και πως ξέρει πως κι εκείνη τον αγαπά επίσης, αποσυμπιέζοντας ίσως έτσι τη δριμύτατη κριτική που δέχεται τις τελευταίες μέρες η θεία του, από χρήστες στα social media. «Δεν θα έκανε ποτέ τίποτα για να πληγώσει την οικογένεια ή εμένα», υπερασπίστηκε τη θεία του ο Son μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Η Connell από την πλευρά της υποστήριξε ότι το όλο θέμα ήταν μια «παρεξήγηση». Ήταν υποχρεωμένη να κατονομάσει το παιδί στην αγωγή που υπέβαλε ώστε η ασφαλιστική εταιρεία να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας και αποθεραπείας της. «Ήταν απλώς ένα τυπικό θέμα. Το είχα πει από την αρχή, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος θόρυβος. Δεν θέλω να μηνύσω τον Σον», είπε.

Η Connell κατέθεσε στο δικαστήριο ότι όταν το αγόρι πήδηξε στην αγκαλιά της έπεσαν και οι δύο κάτω. Υποστηρίζει ότι λόγω του τραυματισμού της, δυσκολευόταν να ανέβει τη σκάλα στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν και ότι η κοινωνική ζωή της επηρεάστηκε αρνητικά. Το δικαστήριο του Bridgeport, στο Κονέκτικατ, απέρριψε τελικά τον ισχυρισμό της 54χρονης πως δικαιούται αποζημίωση για τον τραυματισμό που υπέστη από τον ανιψιό της.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ